Karklude

Solwang karklude 3 stk. - Stormgrå

121122123

Ny vare

3 stk. strikkede karklude fra Solwang Design i stormgrå.

De strikkede klude er smukt pakket med bånd - klar til at tage i brug eller give som gave.

Karklude i retstrik for optimal sugeevne. Alle varer er udført i Øko-tex kvalitet, både garn, indfarvning og produktionsproces er certificeret.

Mål:
25 x 25 cm.

Anvisninger:
100% Øko-tex bomuld.
Vaskes ved 60 grader.

Sundhedsstyrelsens anbefaling.

Flere detaljer

89,00 DKK

Yderligere information

Dorte Soland Wang har skabt Solwang Design på baggrund af sin farmors hjemmestrikkede karklude, der blev lavet af bomuldsgarnrester. Senere begyndte hun selv at strikke karklude til sig selv og til gaver.
i 2009 startede hun en egentlig produktion af "farmors karklude" - i dag fremstilles karklude og håndklæder på strikkemaskiner, men den sidste finish er stadig håndarbejde.
Både karklude og håndklæder fremstår fuldstændig som de håndstrikkede originale og har bevaret alle de gode egenskaber som slidstyrke, sugeevne og funktionalitet. Det skal være ligeså godt, som var det håndlavet - det er filosofien bag produkterne.

Den retstrikkede klud fra Solwang Design er super funktionel og kan anvendes som karklud, rengøringsklud eller som vaskeklud til store og små i hele familien. Kluden er uden restprodukter fra produktionen og har derfor en fantastisk evne til at absorbere, straks du tager den i brug, og vil hurtigt blive et ”must” i hjemmet. Den er meget slidstærk og holder vask efter vask. Som et ekstra plus er der ingen mikroplast Solwangs produkter. Kort sagt et produkt med tanke bag. Et praktisk tip: find vaskeanvisningen bag på logostroppen.

Varerne fra Solwang Design fremstilles udelukkende i samarbejde med virksomheder med BSCI-certificering (Business Social Compliance Initiative), hvilket er en sikkerhed for, at alle led i produktionen understøtter bæredygtighed.

Måske vil du også kunne lide...