Køkkentekstiler

Køkkentekstiler

I denne kategori kan du se vores store udvalg af strikkede bomuldskarklude, flotte viskestykker, forklæder og grydelapper.
Vi har et stort sortiment af de populære og miljøvenlige karklude i bomuld fra Solwang og RIC, der findes i mange flotte farver. Derudover kan du finde et stort udvalg af flotte og bæredygtige viskestykker, grydelapper m.m. f...

I denne kategori kan du se vores store udvalg af strikkede bomuldskarklude, flotte viskestykker, forklæder og grydelapper.
Vi har et stort sortiment af de populære og miljøvenlige karklude i bomuld fra Solwang og RIC, der findes i mange flotte farver. Derudover kan du finde et stort udvalg af flotte og bæredygtige viskestykker, grydelapper m.m. fra svenske Recycled by Wille. Ligesom vi har smukke viskestykker i høj kvalitet fra engelske Ulster Weavers.

Mere

Køkkentekstiler 144 varer

Underkategorier

 • Viskestykker

  Stort udvalg af viskestykker i lækker kvalitet

  Vi har et stort udvalg af flotte viskestykker med god sugeevne. Du kan finde de dekorative stribede viskestykker fra Solwang Design i mange forskellige farver. Vi har også et bredt udvalg af bæredygtige viskestykker i klassiske designs og farver fra svenske Recycled by Wille. Endelig kan du også finde viskestykker med smukke og glade motiver fra bl.a. Ulster Weavers, Natives og Rex London.

 • Karklude

  Genanvendelige bomuldskarklude

  Karklude i bomuld er et mere bæredygtigt alternativ til engangsklude. De strikkede klude kan bruges igen og igen og har en god sugeevne. Vi har genanvendelige klude i rigtig mange flotte farver fra bl.a. Solwang Design. Brug evt. også de genanvendelige klude som en fin og brugbar værtindegave.

 • Forklæder

  Flotte forklæder til børn og voksne

  Et godt forklæde er praktisk, når der skal bages eller laves mad. Vi har lækre forklæder til både børn og voksne hos www.dengulehylde.dk

 • Grydelapper

  Grydelapper og grillhandsker

  Find praktiske og pæne grydelapper og grillhandsker hos www.dengulehylde.dk

 • Duge og stofservietter

  Flotte duge i bæredygtige genbrugsmaterialer

  Her kan du finde vores udvalg af duge til både hverdag og fest. Vi har et udvalg af forskellige duge i en rigtig lækker kvalitet fra svenske Recycled by Wille. Du kan både finde stofduge og coatede duge, der kan tørres af med en fugtig klud. Se også vores store udvalg af klassiske, ternede duge i forskellige størrelser og kvaliteter. 

  Smukke og genanvendelige stofservietter

  Stofservietter skaber en helt særlig stemning på bordet. Der er noget meget klassisk og mindeværdigt over stofservietter, som samtidig er blevet mere og mere populære at bruge, fordi de i modsætning til papirservietter kan bruges igen og igen. 
  Hos www.dengulehylde.dk kan du finde både ensfarvede og mønstrede stofservietter i en lækker kvalitet.

pr. side
Viser 1 - 12 af 144
Viser 1 - 12 af 144