Børn

Børn

Vi har mange søde, sjove, flotte og finurlige ting til børn. I kategorierne herunder kan du finde alle de ting, vi særligt har udvalgt til børn. Vi har et stort udvalg af ting til indretning af børneværelse, eventyrligt legetøj og borddækning til børn. Vi lægger vægt på, at alle vores ting til børn er af en god kvalitet og uden skadelige stoffer...

Vi har mange søde, sjove, flotte og finurlige ting til børn. I kategorierne herunder kan du finde alle de ting, vi særligt har udvalgt til børn. Vi har et stort udvalg af ting til indretning af børneværelse, eventyrligt legetøj og borddækning til børn. Vi lægger vægt på, at alle vores ting til børn er af en god kvalitet og uden skadelige stoffer. Hvis du leder efter en rigtig god gave til børn, kan også kigge her, hvor vi har samlet vores bedste gaveidéer til børn: gaveidéer til børn

Mere

Børn Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Legetøj

  Leder du efter noget helt særligt legetøj til børn, så se vores udvalg her. Når vi udvælger legetøj lægger vi vægt vi god kvalitet og charmerende design.
  Hvis du gerne vi se alle vores bedste gaveidéer til børn inddelt efter pris, kan du kigge her: gaver til børn

 • Hobby og krea
 • Puslespil og spil

  I denne kategori har vi samlet vores udvalg af spil og puslespil til børn.
  Vi udvælger omhyggeligt puslespil, som vi selv har lyst til give som gave til børn - her kan du finde fortryllende puslespil til børn i alle aldre fra bl.a. eeBoo, Mudpuppy og Vilac. 
  Puslespil er en både udviklende og sjov aktivitet for både børn - og det er noget, som hele familien kan lave sammen på tværs af alder. 


  Se vores udvalg af flotte og kreative puslespil og find en skøn gave til børn, der kan skabe god legeværdi og glæde i mange timer.

 • Penalhuse og...

  Her kan du finde vores udvalg af kontorartikler og skriveredskaber til børn. Vi sælger søde f.eks. klistermærker, farveblyanter, notesbøger, penalhuse, linealer, bogmærker og ringbind med flotte motiver. Vi har også diverse viskelæder i sjove figurer og forme. Vil du gerne finde en kreativ gave, eller skal der puttes noget fint og særligt i penalhuset til skolestart, så er det her, du skal kigge.

 • Skoletasker

  Find den rigtige skoletaske til dit barn her. Vi lægger vægt på, at vores skoletasker er både ergonomiske, i høj kvalitet og samtidig tiltalende for børn i deres design. Det kan virke svært og overvældende at vælge den rigtige skoletaske, når børnene skal starte i skole. Du kan læse vores gode råd til skoletasker her: Skoletaskeguide og du er også altid velkommen til at kontakte os for yderligere rådgivning.

 • Rygsække

  Her kan du se vores udvalg af rygsække til børn. Skal du bruge en børnehaverygsæk eller en turrygsæk, så har vi et godt udvalg til både piger og drenge. Vi har bl.a. børnerygsække fra Jeune Premier, LEGO®, Rex London og Sass & Belle.

 • Tasker og paraplyer

  Vi har et stort udvalg af praktiske jumbo bags til opbevaring af f.eks. legetøj, bamser, tøj, sengetøj og meget mere. Hvis du leder efter muleposer, små tasker, møntpunge eller toilettasker til børn, er det her, du skal kigge. I denne kategori kan du også finde søde børneparaplyer og fine kuffertsæt til børn.

 • Udklædning
 • Indretning af...

  Her kan du finde alt til at indrette et hyggeligt, fint og unikt børneværelse. Vores udvalg af interiør til børneværelset er med mange forskellige farver og flotte motiver. Vi har bl.a. dåser, opbevaringskasser til legetøj, opbevaringsposer, lyskæder, knagerækker, ure og meget andet til indretning af børneværelset.

 • Køkken og borddækning...

  Her kan du finde alt det, der skal bruges når børnene skal hjælpe i køkkenet - og når maden skal spises. Vi har også et stort udvalg til børnenes madpakke, det kan du se her: til madpakken

 • Badeværelse og pleje

  Her kan du se alle vores sjove, seje, nuttede og søde børneplastre. Du kan også finde flotte tandbørster til børn i bambus og andet børnetilbehør til badeværelse og pleje.

 • Karruseller/spilledåser

  Stort udvalg af spilledåser formet som smukke og klassiske, franske karruseller. Vi har karruseller i mange farver og med mange motiver.

  Spilledåserne er så fine på børneværelset og en rigtig god gaveidé.

 • Accessories til børn
 • Strømper