Børn

Børn

Vi har mange søde, sjove, flotte og finurlige ting til børn. I kategorierne herunder kan du finde alle de ting, vi særligt har udvalgt til børn. Vi har et stort udvalg af ting til indretning af børneværelse, eventyrligt legetøj og borddækning til børn. Vi lægger vægt på, at alle vores ting til børn er af en god kvalitet og uden skadelige stoffer...

Vi har mange søde, sjove, flotte og finurlige ting til børn. I kategorierne herunder kan du finde alle de ting, vi særligt har udvalgt til børn. Vi har et stort udvalg af ting til indretning af børneværelse, eventyrligt legetøj og borddækning til børn. Vi lægger vægt på, at alle vores ting til børn er af en god kvalitet og uden skadelige stoffer. Hvis du leder efter en rigtig god gave til børn, kan også kigge her, hvor vi har samlet vores bedste gaveidéer til børn: gaveidéer til børn

Mere

Børn Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Indretning af...

  Her kan du finde alt til at indrette et hyggeligt, fint og unikt børneværelse. Vores udvalg af interiør til børneværelset er med mange forskellige farver og flotte motiver. Vi har bl.a. dåser, opbevaringskasser til legetøj, opbevaringsposer, lyskæder, knagerækker, ure og meget andet til indretning af børneværelset.

 • Legetøj

  Leder du efter noget helt særligt legetøj til børn, så se vores udvalg her. Når vi udvælger legetøj lægger vi vægt vi god kvalitet og charmerende design.
  Hvis du gerne vi se alle vores bedste gaveidéer til børn inddelt efter pris, kan du kigge her: gaver til børn

 • Puslespil og spil

  I denne kategori har vi samlet vores udvalg af spil og puslespil til børn.
  Vi udvælger omhyggeligt puslespil, som vi selv har lyst til give som gave til børn - her kan du finde fortryllende puslespil til børn i alle aldre fra bl.a. eeBoo, Mudpuppy og Vilac. 
  Puslespil er en både udviklende og sjov aktivitet for både børn - og det er noget, som hele familien kan lave sammen på tværs af alder. 


  Se vores udvalg af flotte og kreative puslespil og find en skøn gave til børn, der kan skabe god legeværdi og glæde i mange timer.

 • Kontorartikler til børn

  Her kan du finde vores udvalg af kontorartikler og skriveredskaber til børn. Vi sælger søde f.eks. klistermærker, farveblyanter, notesbøger, penalhuse, linealer, bogmærker og ringbind med flotte motiver. Vi har også diverse viskelæder i sjove figurer og forme. Vil du gerne finde en kreativ gave, eller skal der puttes noget fint og særligt i penalhuset til skolestart, så er det her, du skal kigge.

 • Køkken og borddækning...

  Her kan du finde alt det, der skal bruges når børnene skal hjælpe i køkkenet - og når maden skal spises. Vi har også et stort udvalg til børnenes madpakke, det kan du se her: til madpakken

 • Badeværelse og pleje

  Her kan du se alle vores sjove, seje, nuttede og søde børneplastre. Du kan også finde flotte tandbørster til børn i bambus og andet børnetilbehør til badeværelse og pleje.

 • Tasker og paraplyer

  Se vores udvalg af flotte rygsække til børn, kuffertsæt og børneparaplyer. Vi har udvalgt tasker og paraplyer med charmerende og nostalgiske motiver, som både børn og voksne vil elske.

 • Karruseller/spilledåser

  Stort udvalg af spilledåser formet som smukke og klassiske, franske karruseller. Vi har karruseller i mange farver og med mange motiver.

  Spilledåserne er så fine på børneværelset og en rigtig god gaveidé.