LEGO®

LEGO®

LEGO® er det klassiske legetøj, som alle børn kender og elsker. LEGO produkterne fra Room Copenhagen er tidsløst nordisk design, der bringer en ekstra dimension til de klassiske byggeklodser. En serie af produkter til boligen og madpakken i glade, klare farver. Her kan du finde et stort udvalg af LEGO madkasser og drikkedunke, der kan være med t...

LEGO® er det klassiske legetøj, som alle børn kender og elsker. LEGO produkterne fra Room Copenhagen er tidsløst nordisk design, der bringer en ekstra dimension til de klassiske byggeklodser. En serie af produkter til boligen og madpakken i glade, klare farver. Her kan du finde et stort udvalg af LEGO madkasser og drikkedunke, der kan være med til at gøre madpakken lidt sjovere for både børn og voksne. Du kan desuden finde LEGO boligindretning og oplagte gaveidéer til LEGO fans!
Hvis du leder efter en LEGO skoletaske, kan vi også tilbyde et stort udvalg af ergonomiske skoletasker og høj og bæredygtig kvalitet. LEGO skoletasker findes både til de mindste, der starter i skole og til de lidt større børn. Skoletaskerne er i et gennemtænkt design med mange brugbare detaljer. Du kan selvfølgelig også finde LEGO penalhuse både med og uden fyld, LEGO rygsække samt skoletaskesæt.

Mere

LEGO® 106 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 106
Viser 1 - 12 af 106