ThreadBear

ThreadBear 6 varer

Viser 1 - 6 af 6
 • Vis her
  159,95 DKK

  Rigtig fint forklæde til mindre børn fra ThreadBear. Børneforklædet har et charmerende print med blomster, sommerfugle, katte, mus og andre dyr. Det er fremstillet af bomuld og coated med TPU, der er en biologisk nedbrydelig belægning. Coatingen gør, at forklædet nemt kan tørres af med en fugtig klud. Passer i størrelsen til børn fra 3-6 år.

  159,95 DKK
 • Vis her
  159,95 DKK

  Super flot forklæde til mindre børn fra ThreadBear. Børneforklædet har et virkelig fint print med forskellige dinosaurer. Det er fremstillet af bomuld og coated med TPU, der er en biologisk nedbrydelig belægning. Coatingen gør, at forklædet nemt kan tørres af med en fugtig klud. Passer i størrelsen til børn fra 3-6 år.

  159,95 DKK
 • Vis her
  159,95 DKK

  Charmerende forklæde til mindre børn fra ThreadBear. Børneforklædet er lilla og dekoreret med et sødt print med enhjørninger, blomster, fugle og træer. Det er fremstillet af bomuld og coated med TPU, der er en biologisk nedbrydelig belægning. Coatingen gør, at forklædet nemt kan tørres af med en fugtig klud. Passer i størrelsen til børn fra 3-6 år.

  159,95 DKK
 • Vis her
  159,95 DKK

  Charmerende forklæde til mindre børn fra ThreadBear. Børneforklædet er dekoreret med et sødt print med alle mulige bondegårdsdyr. Det er fremstillet af bomuld og coated med TPU, der er en biologisk nedbrydelig belægning. Coatingen gør, at forklædet nemt kan tørres af med en fugtig klud. Passer i størrelsen til børn fra 3-6 år.

  159,95 DKK
 • Vis her
  159,95 DKK

  Rigtig flot forklæde til mindre børn fra ThreadBear. Børneforklædet er dekoreret med et sødt og farverig print med skægge monstre. Det er fremstillet af bomuld og coated med TPU, der er en biologisk nedbrydelig belægning. Coatingen gør, at forklædet nemt kan tørres af med en fugtig klud. Passer i størrelsen til børn fra 3-6 år.

  159,95 DKK
 • Vis her
  159,95 DKK

  Charmerende forklæde til mindre børn fra ThreadBear. Børneforklædet er dekoreret med et virkelig sødt og fint print med alle mulige søde sager. Det er fremstillet af bomuld og coated med TPU, der er en biologisk nedbrydelig belægning. Coatingen gør, at forklædet nemt kan tørres af med en fugtig klud. Passer i størrelsen til børn fra 3-6 år.

  159,95 DKK
Viser 1 - 6 af 6