Sistema

Sistema

I denne kategori kan du finde hele vores store madkasser fra Sistema.

De farverige madkasser fra Sistema er efterhånden blevet en klassiker, men madkasser fra Sistema er meget mere end det. Hos Sistema kan du finde et stort og alsidigt udvalg af madkasser i mange forskellige størrelser, farver og former. Madkasserne er af en god kvalitet og fri ...

I denne kategori kan du finde hele vores store madkasser fra Sistema.

De farverige madkasser fra Sistema er efterhånden blevet en klassiker, men madkasser fra Sistema er meget mere end det. Hos Sistema kan du finde et stort og alsidigt udvalg af madkasser i mange forskellige størrelser, farver og former. Madkasserne er af en god kvalitet og fri for phtalater/BPA og andre skadelige tilsætningsstoffer.

Hos Sistema kan du finde lige den eller de madkasser der dækker dit eget eller dit barns behov. Der findes ruminddelte madkasser i mange forskellige størrelser, så de både kan bruges til formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad. Sistema har også lækre bøtter og madkasser til salat, morgenmad to-go og til picnicturen. Vi har selvfølgelig også madkasserne fra den flotte og trendy Renew serie, der er fremstillet i genanvendt plast.

Et stor fordel ved madkasserne fra Sistema er, at de tåler fryser, mikroovn og opvaskemaskine, så de er nemme at bruge i en travl hverdag. Sistema madkasserne lukkes med deres patenterede clips, der er nemme at åbne for både børn og voksne. 

Sistema blev grundlagt i New Zealand for over 30 år siden. Den dag i dag produceres produkterne fra Sistema på deres fabrik i New Zealand. De har altid stor fokus på miljøet og bæredygtighed i både produktionen samt ved transporten af varerne.

Hvis du gerne vil se hele udvalget af Sistema produkter kan du finde det her: SISTEMA

Mere

Sistema 75 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 75
Viser 1 - 12 af 75