Bagning

Bagning

I denne kategori kan du finde cupcakesæt, udstikkere, muffinsforme og andet bageudstyr til din bagning. 

Bagning 100 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 100
 • Vis her
  459,95 DKK

  Elegant mekanisk vægt i vintage stil fra Kitchen Craft. Køkkenvægten er en del af Kitchen Crafts vintageserie Living Nostalgia, der skaber charme og hygge i køkkenet.  Skålen tåler opvaskemaskine. Basen kan tørres af med en fugtig klud. Den mekaniske bagevægt kan veje op til 4 kg. Mål (uden skål):Bredde 16 cm.Dybde 14 cm.Højde 23 cm. Højde inkl. skål 30 cm.

  459,95 DKK
 • Vis her
  599,95 DKK

  Rigtig flot og praktisk bagesæt med 7 dele fra Kitchen Craft. Dette geniale bagesæt består af 7 dele, der kan stables i hinanden, så det optager mindst mulig plads i dit køkken. Når delene er samlet fylder hele sættet kun 33 x 30,5 x 11 cm og kan nemt tages ind og ud af køkkenskabet eller køkkenskuffen. Alle dele tåler ovn op til 220 grader og kan vaskes...

  599,95 DKK
 • Vis her
  499,95 DKK

  Virkelig lækkert og praktisk bagesæt med 7 dele fra Kitchen Craft. Dette geniale ovnsæt består af 7 dele, der kan stables i hinanden, så det optager mindst mulig plads i dit køkken. Når delene er samlet fylder hele sættet kun 41 x 31 x 9,5 cm og kan nemt tages ind og ud af køkkenskabet eller køkkenskuffen. Alle dele tåler ovn op til 220 grader og kan...

  499,95 DKK
 • Vis her
  149,95 DKK

  Bageform med 12 huller til muffins fra Kitchen Craft. Bag klassiske muffins og cupcakes med denne muffinform i høj kvalitet. Bageformen er fremstillet i kraftig stål og har en dobbelt non-stick belægning, så du nemt kan få bagværket ud af formen. Cupcakeformen tåler opvaskemaskine samt opbevaring i fryser.

  149,95 DKK
 • Vis her
  129,95 DKK

  Bageform med 12 huller til minimuffins fra Kitchen Craft. Bag fine små muffins, cupcakes og boller med denne mini muffinform. Kan også bruges til f.eks. små æggemuffins til madpakken. Bageformen har en dobbelt non-stick belægning, så du nemt kan få bagværket ud af formen. Mini bageformen tåler opvaskemaskine samt opbevaring i fryser.

  129,95 DKK
 • Vis her
  99,95 DKK

  Klassisk springform på 20 cm fra Kitchen Craft. Springforme er ideelle når der skal bages f.eks. sandkager, frugtkager og cheese cakes. Denne springform har en løs bund og en låsemekaniske, så du nemt kan få dit bagværk ud af formen. Den er belagt med kraftig sølv non-stick ekstra holdbar belægning, så formen slipper nemt og er let at rengøre.  

  99,95 DKK
 • Vis her
  129,95 DKK

  En rigtig god og professionel bageform til de franske madeleine-kager fra Kitchen Craft. Kvaliteten af denne bageform gør, at du kan bage smukke madeleines, der kunne være kommet fra et fransk bageri. Bageformen er lavet i metal og har en super god non-stick belægning.Der er plads til 12 kager i formen. Kan tåle opvaskemaskine.Tåler ovn op til 230°C.

  129,95 DKK
 • Vis her
  129,95 DKK

  En rigtig god og professionel bageform til at bage miniversioner af de franske madeleine-kager fra Kitchen Craft. Perfekt til at lave fine små kager. Bageformen er lavet i metal og har en rigtig god dobbelt non-stick belægning.Der er plads til 24 små kager i formen. Kan tåle opvaskemaskine, køleskab og fryser.Tåler ovn op til 220°C.

  129,95 DKK
 • Vis her
  259,95 DKK

  En rigtig god og professionel bageform fra Kitchen Craft. Bag lækre små skolerugbrød, kager, patéer og meget andet med denne mini brødform. Bageformen er lavet i metal og har en rigtig god dobbelt non-stick belægning.Der er plads til 12 små brød/kager i formen. Kan tåle opvaskemaskine, køleskab og fryser.Tåler ovn op til 220°C.

  259,95 DKK
 • Vis her
  99,95 DKK

  Klassisk brødform fra Kitchen Craft. Bag dit eget rugbrød, franskbrød, bananbrød og meget mere med denne bageform i høj kvalitet. Brødformen er fremstillet i kraftig stål og har en dobbelt non-stick belægning, så du nemt kan få bagværket ud af formen. Rugbrødsformen tåler opvaskemaskine samt opbevaring i fryser.

  99,95 DKK
 • Vis her
  129,95 DKK

  Klassisk muffinform i silikone fra Kitchen Craft. Denne fleksible silikone bageform er perfekt til at bage f.eks. muffins og cupcakes. Silikone er non-stick og meget fleksibelt, hvilket betyder at det er nemt at få bagværket ud af formen igen. Silikoneformen absorberer ikke lugt og vil ikke ændre sig i form eller udseende, så den kan bruges igen og igen. 

  129,95 DKK
 • Vis her
  129,95 DKK

  Super god mini muffinform i silikone fra Kitchen Craft. Denne fleksible silikone bageform er perfekt til at bage f.eks. små muffins, cupcakes og kanapéer. Silikone er non-stick og meget fleksibelt, hvilket betyder at det er nemt at få bagværket ud af formen igen. Silikoneformen absorberer ikke lugt og vil ikke ændre sig i form eller udseende, så den kan...

  129,95 DKK
Viser 1 - 12 af 100