Borddækning

Borddækning

Her finder du alt til at dække et flot bord fest eller børnefødselsdag. Vi har paptallerkner, papkrus, konfetti, servietter, papsugerør, genanvendelige sugerør og meget andet med mange forskellige temaer og motiver. Du kan selv vælge lige det, du har brug -  vi har hele udvalget, men det er dig, der bestemmer, hvad der skal i din party-box.

Borddækning Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Paptallerkner

  Dæk fint op til fest og børnefødselsdag med paptallerkner og slip samtidig for opvasken. Vi har mange forskellige temaer og motiver at vælge imellem til både drengefødselsdage og pigefødselsdage. Se også udvalget af papkrus, sugerør, servietter og bordpynt, der passer til.

  Engangstallerkner er også nemme at have med til skovtur, på stranden eller til udendørs sommerfest.

 • Papkrus

  Dæk fint op til fest og børnefødselsdag med papkrus og slip samtidig for opvasken. Vi har mange forskellige temaer og motiver at vælge imellem til både drengefødselsdage og pigefødselsdage. Se også udvalget af paptallerkner, sugerør, servietter og bordpynt, der passer til.

  Engangskrus er også nemme at have med til skovtur, på stranden eller til udendørs sommerfest - og de går ikke i stykker, hvis de vælter.

 • Sugerør

  De fleste børn elsker sugerør - både til hverdag og fest! Vi har papsugerør i forskellige farver og mønstre - vi har også genanvendelige sugerør og sugerør med vindmøller. Se også det store udvalg af borddækning og pynt til børnefødselsdag og temafester.

 • Servietter

  Servietter pynter i sig selv. Vi har mange forskellige motiver at vælge imellem til både drengefødselsdage og pigefødselsdage.
  Se også udvalget af paptallerkner, papkrus, sugerør, og bordpynt, der passer til.

 • Dækkeservietter

  Dækkeservietter i plastik og papir - de er gode både ved spisebordet og som skriveunderlag/tegneunderlag. Dæk op med dem til børnefødselsdagen på en ensfarvet dug - og lad børnene tegne på dem af papir. Find alle motiver til børn herunder.