LEGO®

LEGO®

LEGO® er det klassiske legetøj, som alle børn kender og elsker. LEGO® madkasserne er madkasser i glade og klare farver, designet ud fra de ikoniske byggeklodser. Her kan du finde en LEGO® madkasse til både drenge og piger, børn og voksne. LEGO® madkasserne findes i forskellige størrelser og farver. Du kan finde den klassiske firkantede LEGO® mad...

LEGO® er det klassiske legetøj, som alle børn kender og elsker. LEGO® madkasserne er madkasser i glade og klare farver, designet ud fra de ikoniske byggeklodser. Her kan du finde en LEGO® madkasse til både drenge og piger, børn og voksne. LEGO® madkasserne findes i forskellige størrelser og farver. Du kan finde den klassiske firkantede LEGO® madkasse, der er en overdimensioneret udgave af den velkendte LEGO®klods. Vi har også de smarte, små minibokse i flere størrelser og farver. LEGO® Mini Box kan bruges i mange forskellige slags madkasser og som en lille snackboks. Du kan også finde madkasser med dit barns yndlings LEGO® figur, f.eks. Ninjago®, LEGO Friends™ og LEGO® City. LEGO® madkasser er med til at gøre frokosten lidt sjovere! 

Hvis du gerne vil se hele vores udvalg af madkasser, drikkedunke, opbevaring og boligtilbehør fra LEGO® kan du finde det her.

Mere

LEGO® 37 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 37
Viser 1 - 12 af 37