Many Mornings

Many Mornings

Historien bag de mismatchede sokker fra Many Mornings

Many Mornings' historie startede i Polen i 2014, da to unge mænd fik en idé om at lave mismatchede sokker. Det, der i begyndelsen var en lille familievirksomhed, har hurtigt vokset sig til et globalt brand. Men produktionen af strømperne foregår stadig i centrum af Polens tekstilindustri, Lod...

Historien bag de mismatchede sokker fra Many Mornings

Many Mornings' historie startede i Polen i 2014, da to unge mænd fik en idé om at lave mismatchede sokker. Det, der i begyndelsen var en lille familievirksomhed, har hurtigt vokset sig til et globalt brand. Men produktionen af strømperne foregår stadig i centrum af Polens tekstilindustri, Lodz-regionen, efter lokale sytraditioner. 

Many Mornings laver ikke bare flotte strømper - de har også besluttet sig for at forpligtige sig til at behandle vores planet ansvarligt og efterlade det mindst muligt miljøaftryk. Det gør de bl.a. ved at fremstille deres strømper i EU og helt at undgå plastik i varerne. Desuden er de omhyggelige med ikke at overproducere, at genbruge restprodukter og donere 2. sorteringsstrømper. Sokkerne fra Many Mornings er produceret efter Øko-Tex Standard 100.

Many Mornings farverige strømper til børn og voksne

Many Mornings er en farverig verden af strømper, der omfavner diversitet. Deres kreative designs henvender sig både til børn og voksne. Og med deres farverige, sjove og flotte strømper håber Many Mornings at kunne give dig et smil på læben og kulør til hver eneste ny dag.

Mere

Many Mornings 104 varer

Underkategorier

 • Børnestrømper

  Many Mornings strømper til børn

  Many mornings har til de yngste skabt skøre, flotte, sjove og farverige sokker - og børn vil helt sikkert elske det mismatchede koncept!

  Der er strømper til enhver smag og lejlighed. Find f.eks. børnestrømper med dinosaurer, enhjørninger, brandbil, rumraket, regnbuer, badeænder, fodbold og meget mere. 

  Many Mornings børnesokker findes fra str. 23-34. Du vælger den ønskede størrelse under hvert produkt. Desuden findes mange af de forskellige designs i voksenstørrelser, så du også kan finde strømper til dig selv, der matcher børnenes, eller finde strømper til større børn og teenagere, der er vokset ud af børnestørrelserne.

  Børnestrømperne fra Many Mornings er produceret efter Øko-Tex Standard 100.

 • Voksenstrømper

  Many Mornings strømper til voksne

  Many mornings laver farverige og flotte damestrømper og herrestrømper til enhver lejlighed.

  De mismatchede strømper fra Many Mornings er også en rigtig fin gaveidé. Find f.eks. strømper med vin, øl, whisky, skisport, værktøj, Frida Kahlo, vikinger, fodbold og meget mere. Du kan også finde skræmmende sjove halloween-strømper.

  Many Mornings voksensokker findes fra str. 35-46. Du vælger den ønskede størrelse under hvert produkt. 

  Strømperne fra Many Mornings er produceret efter Øko-Tex Standard 100.

pr. side
Viser 1 - 12 af 104
Viser 1 - 12 af 104