Kategorier

LEVERING

Vi sender din bestilling med GLS.

Du kan vælge mellem levering med eller uden omdeling:

- uden omdeling til 39,-
- med omdeling til 69,-.

Hvis du handler for over 500,- betaler vi for levering uden omdeling. Hvis du har handlet for over 500,- og hellere vil have levering med omdeling koster det 30,-. 

Levering sker på den leveringsadresse, du har oplyst ved bestilling. Hvis du har bestilt levering med omdeling, er det vigtigt, at du er hjemme, når pakken bliver leveret, ellers vil den i stedet blive afleveret i nærmeste pakkeshop.

Vi bestræber os på at pakke og sende din ordre inden for et døgn efter bestilling. 
Du kan forvente at modtage din bestilling inden for 1-3 arbejdsdage. 
I enkelte perioder kan leveringstiden være længere end normalt, dette gør vi dig selvfølgelig opmærksom på inden bestilling.
Da Den gule hylde ikke kan garantere lokale udbringningsforhold, kan vi ikke med sikkerhed angive, hvornår varen leveres på leveringsadressen.

Som forbruger har du ret til at hæve købet, såfremt varen er forsinket i forhold til det aftalte.

Hvis din pakke er beskadiget ved ankomst, anbefaler vi, at du laver en anmærkning om, at du modtager en skadet pakke, når du kvitterer for forsendelsen.

Afhenter du ikke din pakke, vil den blive sendt retur til os. Uafhentede pakker eller nægtet modtagelse debiteres med 59 kr. til dækning af returfragten. Vi vil kontakte dig, hvis vi modtager en returpakke. Hvis du ønsker at få gensendt pakken, skal du igen betale for levering. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, vil vi tilbagebetale købsbeløbet fratrukket de 59 kr. for returfragten.

AFHENTNING

Du er velkommen til selv at hente dine varer på vores lager i Lejrskov, i nærheden af Kolding. Send en mail til info@dengulehylde.dk eller ring på tlf.nr. 60 58 55 50 for at aftale nærmere.

RETURNERING

Hvis du gerne vil returnere en eller flere varer, kan du skrive eller ringe til os, så vi kan sende dig en returlabel - På den måde koster det dig kun 49 kr.

Returvarer skal være i ubrugt stand og returneres i ubrudt originalemballage.

SHIPMENT TO OTHER COUNTRIES:

We are happy to send to other countries in EU. Please contact us at info@dengulehylde.dk for information regarding delivery costs.

Vi har desværre ikke mulighed for at sende til Norge, Færøerne og Grønland.

HANDEL MED EAN

Handler du for en offentlig institution og har brug for at betale med EAN? Det kan sagtens lade sig gøre - send os en mail, så aftaler vi nærmere.