Emma Bridgewater

Emma Bridgewater

Hos Emma Bridgewater kan de godt lide at lave ting, der gør hverdagen lidt rarere.

Emma Bridgewater startede sin forretning i 1985, efter hun forgæves forsøgte at finde en fødselsdagsgave til sin mor. Hun kunne ikke finde nogle kopper, der udstrålede den charme, historie og hygge, som hun ledte efter. Derfor begyndte hun selv at producere kerami...

Hos Emma Bridgewater kan de godt lide at lave ting, der gør hverdagen lidt rarere.

Emma Bridgewater startede sin forretning i 1985, efter hun forgæves forsøgte at finde en fødselsdagsgave til sin mor. Hun kunne ikke finde nogle kopper, der udstrålede den charme, historie og hygge, som hun ledte efter. Derfor begyndte hun selv at producere keramik - man kan som kunde få lov til at besøge pottemagerværkstedet i Stoke-on-Trent og se, hvordan hver eneste stykke keramik produceres efter traditionelt håndværk. Senere har virksomheden udvidet sortimentet, så man nu også kan få andre varer med de fine designs, herunder metaldåser og andre køkkenting.
Alle deres designs starter som en personlig reaktion på, hvad de elsker i verden omkring sig. Ønsket er, at du skal mærke det samme, når du kigger på designet - så ved de, at de har ramt plet!

Mere

Emma Bridgewater 16 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 16
 • Vis her
  79,95 DKK

  Super flot metaldåse fra engelske Emma Bridgewater. Metaldåsen har en dyb, rektangulær form og et charmerende og sommerligt motiv med jordbær. Brug den som kagedåse, til opbevaring af tørre fødevarer eller til at holde styr på andre småting på en dekorativ måde. Opbevaringsdåsen er fødevaregodkendt. Den skal vaskes op i hånden. Mål:Højde 7,5 cm.Længde...

  79,95 DKK
 • Vis her
  129,95 DKK

  Flot cylinderformet metaldåse fra engelske Emma Bridgewater. Den runde metaldåse har et dejligt og sommerligt motiv med jordbær. Opbevaringsdåsen er fødevaregodkendt. Den skal vaskes op i hånden. Mål:Højde 17,3 cm.Diameter 17 cm.

  129,95 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Virkelig flot metaldåse med vippelåg fra engelske Emma Bridgewater. Metaldåsen har en lang, rektangulær form og et smukt og appetitligt motiv med friske figner. Brug den som kagedåse, til opbevaring af tørre fødevarer eller til at holde styr på andre småting på en dekorativ måde. Opbevaringsdåsen er fødevaregodkendt. Den skal vaskes op i hånden. Mål:Højde...

  79,95 DKK
 • Vis her
  94,95 DKK

  Flot, rund metaldåse fra engelske Emma Bridgewater. Dåsen har tætsluttende låg med gummiring og patentlukning, hvilket gør den ekstra velegnet som kaffedåse og tedåse, eller som lufttæt kagedåse. Den har et rigtig fint og appetitligt motiv med friske figner. Opbevaringsdåsen er fødevaregodkendt. Den skal vaskes op i hånden. Mål:Højde 16 cm.Diameter 10,5 cm.

  94,95 DKK
 • Vis her
  199,95 DKK

  Sæt med 3 stk. fine metaldåser med vippelåg fra engelske Emma Bridgewater. Metaldåserne er kvadratiske og har print med bier, smørblomster og tusindfryd. Har en rigtig god størrelse som tedåse, lille kagedåse eller til opbevaring af andre små madvarer og nips. Opbevaringsdåserne er fødevaregodkendt. De skal vaskes op i hånden. Mål:Højde 10,5 cm.Længde...

  199,95 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Charmerende metaldåse fra engelske Emma Bridgewater. Metaldåsen har en dyb, rektangulær form og et hyggeligt motiv med haveskur/værksted. Passer perfekt til at opbevare småting og nips. Opbevaringsdåsen er fødevaregodkendt. Den skal vaskes op i hånden. Mål:Højde 7,5 cm.Længde 19,5 cm.Dybde 15,4 cm.

  79,95 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Rigtig flot metaldåse fra engelske Emma Bridgewater. Metaldåsen har en dyb, rektangulær form og et farverigt og appetitligt motiv med tomater. Brug den som kagedåse, til opbevaring af tørre fødevarer eller til at holde styr på andre småting på en dekorativ måde. Opbevaringsdåsen er fødevaregodkendt. Den skal vaskes op i hånden. Mål:Højde 7,5 cm.Længde...

  79,95 DKK
 • Vis her
  39,95 DKK

  Sød, lille metaldåse fra engelske Emma Bridgewater. Metaldåsen har en rektangulær form og et charmerende og sommerligt motiv med friske ærter. Brug den til opbevaring af tørre madvarer eller til at holde styr på andre småting på en dekorativ måde. Opbevaringsdåsen er fødevaregodkendt. Den skal vaskes op i hånden. Mål:Højde 3,7 cm.Længde 14,2 cm.Dybde 11 cm.

  39,95 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Rigtig fin metaldåse fra engelske Emma Bridgewater. Metaldåsen har en høj, firkantet form og et lækkert motiv med tomater. Brug den som kagedåse, til opbevaring af tørre fødevarer eller til at holde styr på andre småting på en dekorativ måde. Opbevaringsdåsen er fødevaregodkendt. Den skal vaskes op i hånden. Mål:Højde 15 cm.Længde 11,6 cm.Dybde 11,6 cm.

  79,95 DKK
 • Vis her
  89,95 DKK

  Rigtig flot sæt med 4 stk. madkasser/snackbokse fra engelske Emma Bridgewater. De 4 opbevaringsbøtter har forskellige størrelser, der passer ind i hinanden, så de ikke fylder for meget i skuffen. To af bøtterne er røde, de andre to er mørkegrønne. Alle har cremefarvet låg, der har et charmerende print med illustrationer af grøntsager. Perfekte til at have...

  89,95 DKK
 • Vis her
  54,95 DKK

  Flot tedåse fra engelske Emma Bridgewater. Tedåsen er firkantet med en stor åbning og rundt låg. Den er smukt dekoreret med bygninger, kanaler og gondoler fra Venedig illustreret af Matthew Rice. Opbevaringsdåsen er fødevaregodkendt. Den skal vaskes op i hånden. Mål:Højde 11 cm.Længde 10,5 cm.Dybde 10,5 cm.

  54,95 DKK
 • Vis her
  299,95 DKK

  Super flot og charmerende rund metalbakke fra engelske Emma Bridgewater. Bakken er lavet i kraftig stål og har håndtag, der gør det let at flytte bakken. Den er dekoreret med det fineste og sommerlige jordbærmotiv. Tørres af med en fugtig klud. Mål:Højde 6 cm.Diameter 39 cm.

  299,95 DKK
Viser 1 - 12 af 16