Sistema

Sistema

Her finder du hele vores store udvalg af bøtter, opbevaringsbokse, madkasser, drikkedunke og tilbehør fra Sistema.

Sistema tilbyder en bred vifte af produkter til madpakken og madopbevaring i høj kvalitet. Deres farverige madkasser er blevet en klassiker, men produktudvalget omfatter også den flotte og trendy Renew serie i genanvendt plast i mer...

Her finder du hele vores store udvalg af bøtter, opbevaringsbokse, madkasser, drikkedunke og tilbehør fra Sistema.

Sistema tilbyder en bred vifte af produkter til madpakken og madopbevaring i høj kvalitet. Deres farverige madkasser er blevet en klassiker, men produktudvalget omfatter også den flotte og trendy Renew serie i genanvendt plast i mere afdæmpede farver samt lækre bøtter til madopbevaring, drikkedunke, genanvendelige sugerør, bestiksæt og meget mere.

Sistema har en stort og alsidigt udvalg af madkasser, så du kan finde en madkasse til lige præcis dit eller dit barns behov. Der findes bento madkasser i mange forskellige størrelser og ruminddelinger, så de forskellige madvarer kan opdeles i madpakken. Sistema madkasserne lukkes med deres patenterede clips, der er nemme at åbne for både børn og voksne. 

Et stor fordel ved Sistemas produkter er at de tåler fryser, mikroovn og opvaskemaskine, så de er nemme at bruge i en travl hverdag. Desuden er alle Sistemas produkter fri for phtalater/BPA og andre skadelige tilsætningsstoffer.

Sistema blev grundlagt i New Zealand for over 30 år siden. Den dag i dag produceres produkterne fra Sistema på deres fabrik i New Zealand. De har altid stor fokus på miljøet og bæredygtighed i både produktionen samt ved transporten af varerne.

Mere

Sistema 183 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 183
Viser 1 - 12 af 183