Temaer

Temaer

Borddækning og pynt til fest og børnefødselsdag inddelt i temaer, så det er nemt at finde præcis det, du har brug for til din fest og blande din egen party-box. Vi har temaer til store og små - til drenge og piger, komplet med paptallerkner, papkrus, servietter, balloner, dækkeservietter, sugerør, guirlander, kagepynt, konfetti og meget mere.

Se...

Borddækning og pynt til fest og børnefødselsdag inddelt i temaer, så det er nemt at finde præcis det, du har brug for til din fest og blande din egen party-box. Vi har temaer til store og små - til drenge og piger, komplet med paptallerkner, papkrus, servietter, balloner, dækkeservietter, sugerør, guirlander, kagepynt, konfetti og meget mere.

Se vores temaer med enhjørning, astronaut, pirat, sørøver, vilde dyr, flamingo, havfrue, fodbold - vælg dit yndlingstema og bestil det hele samlet her.

Mere

Temaer Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Astronaut/space

  Inviter til den fedeste astronautfest og flyv ud i rummet. 
  Her kan du finde borddækning og pynt med stjerner, planeter og rumraketter.
  Skal temaet til den næste børnefødselsdag være space/rummet, så er det her du skal kigge.

 • Dinosaur

  Inviter til en sej dinosaurfest. Her kan du finde borddækning og festpynt til at pynte op til en herlig børnefest. Du kan selv udvælge i kategorien herunder og blande en party-box med det, du har brug for. Du finder bl.a. papkrus, paptallerkner, servietter og sugerør.

 • Enhjørning

  Pynt op til en vidunderlig enhjørning temafest. Her kan du finde paptallerkner, papkrus, servietter, balloner, konfetti, kagepynt, cupcakeforme, badges og meget mere med søde unicorn-motiver. Du kan selv udvælge i kategorien herunder og blande en party-box med det, du har brug for.

 • Flamingo

  Drøm dig væk til varme, hvide sandstrande og hold en festlig og pink flamingo-fest! Find papkrus, paptallerkner, servietter, cupcakesæt og dekoration med masser af flamingoer. Du kan selv udvælge i kategorien herunder og blande en party-box med det, du har brug for.

 • Fodbold

  Inviter vennerne til en sjov fodbold temafest. Her kan du finde borddækning og pynt med flot fodbold-motiv.
  Du kan selv udvælge i kategorien herunder og blande en party-box med det, du har brug for.

 • Havfrue

  Svøm ned under vandet og hold en eventyrlig og magisk havfrue temafest. Her kan du finde paptallerkner, papkrus, servietter, balloner, konfetti, kagepynt, cupcakeforme, og meget mere til at pynte op til havfruefest. Du kan selv udvælge i kategorien herunder og blande en party-box med det, du har brug for.

 • Kat

  Hold en dejlig børnefest sammen med Cookie the Cat. Her kan du finde borddækning og festpynt til at pynte op til en herlig børnefødselsdag. Du kan selv udvælge i kategorien herunder og blande en party-box med det, du har brug for. Du finder bl.a. papkrus, paptallerkner, servietter, balloner og sugerør.

 • Monster

  Inviter til en sjov og sej monsterfest. Her kan du finde borddækning og festpynt til at pynte op til en herlig børnefest. Du kan selv udvælge i kategorien herunder og blande en party-box med det, du har brug for. Du kan bl.a. finde papkrus, paptallerkner, servietter og sugerør.

 • Pirat/sørøver

  Ohøj! Gør klar til vaskeægte sørøver temafest. Her kan du finde paptallerkner, papkrus, servietter, balloner, konfetti, kagepynt, cupcakeforme, badges og meget mere til en flot pirat-fest. Du kan selv udvælge i kategorien herunder og blande en party-box med det, du har brug for.

 • Regnbue/Unicorn

  Hold en farverig og eventyrlig regnbue- og unicorn temafest. Her kan du finde paptallerkner, papkrus, servietter, balloner, kagepynt, tatoveringer og meget mere med søde enhjørninge og regnbuer. Du kan selv udvælge i kategorien herunder og blande en party-box med det, du har brug for.

 • Vilde dyr

  Sødt og festlig tema til børn med vilde dyr i dejlige, klare farver. Her kan du finde paptallerkner, papkrus, servietter, kagelys, børnetatoveringer og mere til at pynte op til en herlig børnefest. Du kan selv udvælge i kategorien herunder og blande en party-box med det, du har brug for.

 • Vintage Apple

  Nostalgisk og hyggelig borddækning med vintage æblemotiv! Find papkrus, paptallerkner, servietter og dekoration til sommerfest, picnic og fødselsdag. Du kan selv udvælge i kategorien herunder og blande en party-box med det, du har brug for.