Kagedåser og slikdåser

Kagedåser og slikdåser

Find flotte, farverige og charmerende kagedåser og slikdåser. Her kan du finde retro metaldåser til opbevaring af hjemmebag, slik og andre søde sager.

Kagedåser og slikdåser 61 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 61
 • Flot, rund kagedåse med julemotiv fra Rex London. Opbevar julebag i denne charmerende kagedåse med nostalgisk julemotiv. Metaldåsen skal vaskes op i hånden. Mål:Diameter 24 cm.Højde 10,5 cm (9,5 cm indvendigt).

  119,95 DKK
 • Charmerende kagedåse med julemotiv fra Rex London. Uanset om kagerne er hjemmebagte eller købt, så kan de holdes friske og serveres i denne søde kagedåse med nostalgisk julemotiv. Vil også være rigtig fin som værtindegave med eller uden indhold. Metaldåsen skal vaskes op i hånden. Mål:Længde 27 cm.Bredde 19 cm.Højde 6,5 cm (6 cm indvendigt).

  99,95 DKK
 • Vis her
  299,95 DKK

  Server lækre kager med dette smukke lyseblå fad fra Kitchen Craft. Kagefadet har et låg med lufttæt silikonering, så kagen kan holde sig frisk til serveringDet lækre fad har også et praktisk håndtag af stål. Den er en del af Kitchen Crafts vintageserie Living Nostalgia, der skaber charme og hygge i køkkenet.  Skal vaskes op i hånden. Mål:Diameter 28,5...

  299,95 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Super flot metaldåse fra engelske Emma Bridgewater. Metaldåsen har en dyb, rektangulær form og et charmerende og sommerligt motiv med jordbær. Brug den som kagedåse, til opbevaring af tørre fødevarer eller til at holde styr på andre småting på en dekorativ måde. Opbevaringsdåsen er fødevaregodkendt. Den skal vaskes op i hånden. Mål:Højde 7,5 cm.Længde...

  79,95 DKK
 • Vis her
  159,95 DKK

  Hold kiks og kager friske med denne smukke cremefarvede kagedåse fra Kitchen Craft. Kagedåsen er firkantet med teksten "Biscuits" og har et praktisk håndtag af stål. Den er en del af Kitchen Crafts vintageserie Living Nostalgia, der sørger for charme og hygge i køkkenet.  Skal vaskes op i hånden. Mål:Længde: 14,5 cm.Højde 19 cm.Bredde 14,5 cm.

  159,95 DKK
 • Vis her
  159,95 DKK

  Hold kiks og kager friske med denne flotte lyseblå kagedåse fra Kitchen Craft. Kagedåsen er firkantet med teksten "Biscuits" og har et praktisk håndtag af stål. Den er en del af Kitchen Crafts vintageserie Living Nostalgia, der sørger for charme og hygge i køkkenet.  Skal vaskes op i hånden. Mål:Længde: 14,5 cm.Højde 19 cm.Bredde 14,5 cm.

  159,95 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Flot metaldåse fra engelske Sara Miller. Metaldåsen har en dyb, rektangulær form, en mørk flaskegrøn farve og motiv med lemurer og blade. Brug den som kagedåse, til opbevaring af tørre fødevarer eller til at holde styr på andre småting på en dekorativ måde. Opbevaringsdåsen er fødevaregodkendt. Den skal vaskes op i hånden. Mål:Højde 7,5 cm.Længde 19,5...

  79,95 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Smuk metaldåse med design af engelske Madame Treacle. Metaldåsen har en dyb, rektangulær form, en dyb mørkegrøn farve og er dekoreret med et smukt blomstermotiv. Brug den som kagedåse, til opbevaring af tørre fødevarer eller til at holde styr på andre småting på en dekorativ måde. Opbevaringsdåsen er fødevaregodkendt. Den skal vaskes op i hånden....

  79,95 DKK
 • Flot kagedåse med blomstermotiv fra Rex London. Den rektangulære metaldåse er dekoreret med smukke tegninger af vilde blomster. Brug den f.eks. som kagedåse eller til dekorativ opbevaring. Metaldåsen skal vaskes op i hånden. Mål:Længde 27 cm.Bredde 19 cm.Højde 6,5 cm (6 cm indvendigt).

  99,95 DKK
 • Charmerende rund metaldåse med fuglemotiv fra Rex London. Metaldåsen er lyseblå og dekoreret med tegninger af forskellige fugle. Den kan f.eks. bruges som kagedåse eller til opbevaring. Metaldåsen skal vaskes op i hånden. Mål:Diameter 24 cm.Højde 10,5 cm (9,5 cm indvendigt).

  119,95 DKK
 • Sød, rund metaldåse med kattemotiv fra Rex London. Metaldåsen er dekoreret med Rex Londons charmerende "Nine Lives"-motiv med tegninger af forskellige katte. Den kan f.eks. bruges som kagedåse eller til opbevaring. Metaldåsen skal vaskes op i hånden. Mål:Diameter 24 cm.Højde 10,5 cm (9,5 cm indvendigt).

  119,95 DKK
 • Sød, rund metaldåse med hundemotiv fra Rex London. Metaldåsen er dekoreret med Rex Londons charmerende "Best in Show"-motiv og kan bruges som f.eks. kagedåse eller til opbevaring. Metaldåsen skal vaskes op i hånden. Mål:Diameter 24 cm.Højde 10,5 cm (9,5 cm indvendigt).

  119,95 DKK
Viser 1 - 12 af 61