Sass & Belle

Sass & Belle

Det engelske brand Sass & Belle har eksisteret siden 2009 - navnet stammer fra grundlæggeren, Richards, to døtre Saskia og Alma Belle. Det fantasifulde designteam med base i London er inspireret af de nyeste trends og har altid travlt med at finde på nye finurlige og uimodståelige gaveidéer og produkter til hjemmet, der kan tilføre en smule ...

Det engelske brand Sass & Belle har eksisteret siden 2009 - navnet stammer fra grundlæggeren, Richards, to døtre Saskia og Alma Belle. Det fantasifulde designteam med base i London er inspireret af de nyeste trends og har altid travlt med at finde på nye finurlige og uimodståelige gaveidéer og produkter til hjemmet, der kan tilføre en smule glæde og et drys af smil. De leder konstant efter nye materialer og på måder at mindske plastik i produkter og indpakning og har forpligtiget sig til at tage højde for bæredygtighed i alle kollektioner.  
Sass & Belle har desuden klart formulerede etiske retningslinjer vedrørende arbejdsforhold og diskrimination, og de er engageret i diverse velgørenhedsprojekter.

Mere

Sass & Belle 397 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 397
 • Vis her
  64,95 DKK

  Flot orange vandflaske i metal fra Sass & Belle. Den praktiske drikkeflaske har motiv med en tiger med et venligt smil og et sort låg. Drikkedunken er BPA-fri og kan indeholde 330 ml.Den skal vaskes op i hånden. Mål:Højde 15 cm.Diameter 6,5 cm.

  64,95 DKK
 • Vis her
  64,95 DKK

  Flot astronaut vandflaske i metal fra Sass & Belle. Den praktiske drikkeflaske har space-motiv i flotte, blå farver med detaljer i neon. Drikkedunken er BPA-fri og kan indeholde 330 ml.Den skal vaskes op i hånden. Mål:Højde 15 cm.Diameter 6,5 cm.

  64,95 DKK
 • Vis her
  189,95 DKK

  Charmerende rygsæk til børn fra Sass & Belle med nuttet caticorn-motiv i fine farver.Tasken har justerbare stropper samt foret ryg. Der er et stort rum med lynlås og en lille lomme forrest. Rygsækken oplagt til vuggestue/børnehave, ferier og til at have det vigtigste legetøj og udstyr med på farten.Mål: Højde 33 cm.Bredde 27 cm.Dybde 13,5 cm....

  189,95 DKK
 • Vis her
  99,95 DKK

  Flot planlægningstavle fra Sass & Belle. Den dekorative tavle er et godt redskab til at holde styr på ugens aktiviteter. Ugetavlen er lavet af træ og har metalophæng på bagsiden til montering på væg. Der medfølger et stykke kridt i snor, og der er en lille hylde til kridtet på tavlen. Mål:Højde 29 cm.Bredde 40 cm.

  99,95 DKK
 • Vis her
  94,95 DKK

  Smukt sort keramikkrus fra Sass & Belle. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik. Bemærk du kan ikke forvente at modtage et krus, der er præcist magen til det på billedet. Mål:Højde 10 cm.Bredde m. hank: 13 cm.

  94,95 DKK
 • Vis her
  94,95 DKK

  Smukt jordfarvet keramikkrus fra Sass & Belle. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik. Bemærk du kan ikke forvente at modtage et krus, der er præcist magen til det på billedet. Mål:Højde 10 cm.Bredde m. hank: 13 cm.

  94,95 DKK
 • Vis her
  199,95 DKK

  Kuffertsæt til børn fra Sass & Belle med flot og farverigt dinosaur-motiv. Sættet består af 3 stk. kufferter, der er perfekte til leg, opbevaring af yndlingslegetøjet eller til at tage med på tur. Legekufferterne er lavet i kraftig, hårdtpresset pap med metallukning og metalhanke i lilla, lyseblå og grøn. Papkufferterne kan ligge inden i hinanden...

  199,95 DKK
 • Vis her
  39,95 DKK

  Sej knage med rød brandbil fra Sass & Belle. Flot retro brandbil med en enkelt krog, der kan bruges til overtøj, tasker, tøj og legetøj.Knagen er lavet i træ og metal. Mål:Højde 13 cm.Bredde 10,5 cm.

  39,95 DKK
 • Vis her
  229,95 DKK

  Super flot og charmerende retro køkkensæt til børn i kuffert fra Sass & Belle. Sættet indeholder gryder, pande, dørslag, køkkenredskaber samlet i en kuffert, der også fungerer som komfur.Fremstillet af tin, rustfrit stål og birketræ. Obs. sættet er legetøj og ikke egnet til kontakt med fødevarer. *Ikke egnet til børn under 3 år. 

  229,95 DKK
 • Vis her
  49,95 DKK

  Praktisk bento madkasse fra Sass & Belle dekoreret med frugt og grønt. Madkassen har 2 lag. Det øverste kan yderligere deles op med rumdeleren. Der medfølger kniv og gaffel samt elastik til at have rundt om madkassen, så den ikke går op. Det fine motiv er lige til at blive i godt humør af - og minder om at spise 6 om dagen!

  49,95 DKK
 • Vis her
  29,95 DKK

  Bedårende madkasse fra Sass & Belle formet som en enhjørning. Denne lyserøde madkasse vil gå lige i hjertet på alle små "unicorn believers".Vil også være rigtig fin til opbevaring af små hemmeligheder og skatte. Madkassen er lavet af BPA-fri plastik. Tåler ikke mikroovn eller opvaskemaskine. Mål:Længde 15,5 cm.Bredde 7 cm.Højde 5,5 cm.

  29,95 DKK
 • Vis her
  29,95 DKK

  Farverig madkasse fra Sass & Belle med smukke tukaner på låget. Madkassen er let at åbne og lukke, den slutter helt tæt takket være silikoneringen i låget.. Den skønne, kraftige pink farve med det tropiske motiv sørger for, at madpakken ikke er pakket kedeligt ind! Bentoboxen er lavet af BPA-fri plastik. Den tåler ikke opvaskemaskine eller mikroovn....

  29,95 DKK
Viser 1 - 12 af 397