31 - 50 kr.

31 - 50 kr. 173 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 173
 • Vis her
  35,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som et dådyr. Det søde dådyr i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af skovens dyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  35,00 DKK
 • Vis her
  35,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en zebra. Den stribede zebra i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af dyr fra savannen.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  35,00 DKK
 • Vis her
  35,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som et næsehorn. Det flotte næsehorn i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af dyr fra savannen.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  35,00 DKK
 • Vis her
  35,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en velociraptor. Den flotte velociraptor i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af dinosaur og fortidsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  35,00 DKK
 • Vis her
  35,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en parasaurolophus. Den fine parasaurolophus i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af dinosaur og fortidsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller...

  35,00 DKK
 • Vis her
  35,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en triceratops. Den flotte triceratops i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af dinosaur og fortidsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  35,00 DKK
 • Vis her
  35,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en ankylosaurus. Den fine ankylosaurus i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af dinosaur og fortidsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  35,00 DKK
 • Vis her
  35,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en ko. Koen i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af bondegårdsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  35,00 DKK
 • Vis her
  35,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en traktor. Den røde traktor i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Træfigurerne kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af bondegårdsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  35,00 DKK
 • Vis her
  40,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en tyrannosaurus rex. Den seje T-Rex i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af dinosaur og fortidsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  40,00 DKK
 • Vis her
  40,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en pterodactyl. Den flotte pterodactyl i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af dinosaur og fortidsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  40,00 DKK
 • Vis her
  40,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en stegosaurus. Den flotte stegosaurus i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af dinosaur og fortidsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  40,00 DKK
Viser 1 - 12 af 173