MontiiCo

MontiiCo

MontiiCo laver super flotte produkter i en høj kvalitet, der kan tåle at blive brugt.

Hvem er Montii?

Bag Montii står Steph fra Australien. Hendes mission er at skabe sjove, praktiske og genanvendelige produkter til både børn og voksne. Hun var træt af at købe produkter til sine børn, der ikke kunne holde til at blive brugt af... ja, børn! Så hu...

MontiiCo laver super flotte produkter i en høj kvalitet, der kan tåle at blive brugt.

Hvem er Montii?

Bag Montii står Steph fra Australien. Hendes mission er at skabe sjove, praktiske og genanvendelige produkter til både børn og voksne. Hun var træt af at købe produkter til sine børn, der ikke kunne holde til at blive brugt af... ja, børn! Så hun har skabt en serie af produkter i høj kvalitet, der kan holde til lidt af hvert.

MontiiCo køletasker

Køletaskerne fra MontiiCo har fantastiske og iøjnefaldende motiver, der både vil begejstre drenge og piger, børn og voksne. De har en kraftig isolation, så de kan holde indholdet koldere i længere tid. Og det rigtig smarte er, at de faktisk også kan tåle at komme i vaskemaskinen.

Montii køletasker har en god størrelse og kan bl.a. rumme vores madkasser fra Little Lunch Box, Yumbox og Sistema.

Montii termoflasker

Montii's termoflasker er helt fantastiske til både børn og voksne. De findes i forskellige størrelser og i mange flotte farver. De dobbeltvæggede termoflasker er lavet i rustfri stål og kan holde drikkevarer kølige i mindst 12 timer. Farven på flaskerne er yderst holdbare, og så kan drikkeflaskerne tåle opvaskemaskine. Termoflaskerne fra MontiiCo er desuden så smart designet, at det er muligt at skifte typen af låg/drikketud efter behov. Med silikone bumpers er det muligt at lave din egen personlige farvekombination, samtidig med at silikoneholderen mindsker støj fra stålflasken og gør den lettere at holde på.

Mere

MontiiCo 149 varer

Underkategorier

pr. side
Viser 1 - 12 af 149
Viser 1 - 12 af 149