Køkken og borddækning til børn

Køkken og borddækning til børn

Her kan du finde alt det, der skal bruges når børnene skal hjælpe i køkkenet - og når maden skal spises. Vi har også et stort udvalg til børnenes madpakke, det kan du se her: til madpakken

Køkken og borddækning til børn 158 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 158
 • Vis her
  109,00 DKK

  1 stk. smart snackfad fra SnikSnack. Det ruminddelte fad gør det nemt at servere forskellige madvarer på en indbydende og overskuelig måde. Snackfadet er let at rengøre og oplagt til børn, da det godt kan tåle en tur på gulvet. Find også fadet i pakninger med 2 stk. og 3 stk. her:SnikSnack fade - 2 stk.SnikSnack fade - 3 stk.

  109,00 DKK
 • Vis her
  209,00 DKK

  2 stk. flotte snackfade fra SnikSnack. De ruminddelte fade gør det nemt at servere forskellige madvarer på en indbydende og overskuelig måde. Snackfadet er let at rengøre og oplagt til børn, da det godt kan tåle en tur på gulvet. Find også fadet i pakninger med 1 stk. og 3 stk. her:SnikSnack fad - 1 stk.SnikSnack fade - 3 stk.

  209,00 DKK
 • Vis her
  299,00 DKK

  3 stk. praktiske snackfade fra SnikSnack. De ruminddelte fade gør det nemt at servere forskellige madvarer på en indbydende og overskuelig måde. Snackfadet er let at rengøre og oplagt til børn, da det godt kan tåle en tur på gulvet. Find også fadet i pakninger med 1 stk. og 2 stk. her:SnikSnack fad - 1 stk.SnikSnack fade - 2 stk.

  299,00 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Flot opdelt tallerken i bambustræ fra Sass & Belle. Tallerkenen er inddelt i tre rum, så madvarerne nemt kan serveres opdelt. Den opdelte tallerken er håndpoleret og lavet af naturlig bambustræ, derfor kan der være små farvevariationer fra produkt til produkt.

  79,95 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Nuttet lille bambustallerken fra Sass & Belle. Tallerkenen er lavet af 100% bambus og er helt fri for plastik. Det finurlige design med en sovende sky vil helt sikkert vække begejstring hos de yngste ved spisetid. Bambustallerkenen er håndpoleret og lavet af naturlig bambustræ, derfor kan der være små farvevariationer fra produkt til produkt.

  79,95 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Sød lille bambustallerken fra Sass & Belle. Tallerkenen er lavet af 100% bambus og er helt fri for plastik. Det nuttede design med den glade tiger gør den perfekt til de yngste ved spisetid. Bambustallerkenen er håndpoleret og lavet af naturlig bambustræ, derfor kan der være små farvevariationer fra produkt til produkt.

  79,95 DKK
 • Vis her
  89,95 DKK

  Ruminddelt tallerken fra Rex London med 4 rum. Den rumopdelte tallerken har et sødt print med forskellige vilde dyr. Den er inddelt i 4 rum, så maden kan holdes adskilt og virke mere overskuelig for børn. Tallerkenen er lavet i melamin. Den tåler opvaskemaskine. Må ikke bruges i mikroovn. Mål:Længde 28 cm.Bredde 21 cm.

  89,95 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Sød og sjov ispindeform fra Kitchen Craft. Med denne isform kan du lave lækre hjemmelavede ispinde formet som paraplyer. Bestem selv om isformen skal fyldes med saft, sodavand, yoghurt, flødecreme eller smoothie. Formen er nem at rengøre og kan bruges igen og igen. Fyld formene op og sæt låget på, der samtidig fungerer som ispind - så er ispindeformen...

  79,95 DKK
 • Vis her
  84,95 DKK

  Farverig og børnevenlig ispindeform fra Kitchen Craft. Smart design med holder, der fanger dråber af smeltet is. Sugerøret i siden af holderen gør det nemt for børnene at få det sidste med!Bestem selv om isformen skal fyldes med saft, sodavand, yoghurt, flødecreme eller smoothie. Fyld formene op og sæt låget på, der samtidig fungerer som ispind - så er...

  84,95 DKK
 • Vis her
  169,95 DKK

  Super flot ispindeform fra Kitchen Craft. Med denne isform kan du lave de lækreste hjemmelavede ispinde. Bestem selv om isformen skal fyldes med saft, sodavand, yoghurt, flødecreme eller smoothie. Formen er nem at rengøre og kan bruges igen og igen, så du kan lave dine egne ispinde året rundt. Fyld formene op, sæt en pind fast i låget og sæt låget på - så...

  169,95 DKK
 • Vis her
  84,95 DKK

  Praktisk bestiksæt til børn fra Rex London. Sættet består af en ske og en gaffel, der kommer i en smart lille rejseæske. Lige til at tage med i madpakken, ud at rejse, på togturen eller skovturen. Både æske og bestik er dekoreret med den søde Cookie the Cat. Materiale: Rustfri stål og plastik. Bestikkets længde: 13 cm. Æskens mål:Længde 15 cm.Bredde 7,5 cm.

  84,95 DKK
 • Vis her
  84,95 DKK

  Praktisk bestiksæt til børn fra Rex London. Sættet består af en ske og en gaffel, der kommer i en smart lille rejseæske. Lige til at tage med i madpakken, ud at rejse, på togturen eller skovturen. Både æske og bestik er dekoreret med søde dyr. Materiale: Rustfri stål og plastik. Bestikkets længde: 13 cm. Æskens mål:Længde 15 cm.Bredde 7,5 cm.

  84,95 DKK
Viser 1 - 12 af 158