Krus og kopper

Krus og kopper

Her kan du finde kaffekrus og tekopper i mange størrelser, former og designs. Vi har krus og kopper både med og uden hank. Find keramikkrus og porcelænskopper til hyggelig servering af kaffe, te og andre varme drikke. Se også vores praktiske tekander inkl. kop til 1 person, som er en perfekt gaveidé til en tedrikker. Hvis du leder specifikt efte...

Her kan du finde kaffekrus og tekopper i mange størrelser, former og designs. Vi har krus og kopper både med og uden hank. Find keramikkrus og porcelænskopper til hyggelig servering af kaffe, te og andre varme drikke. Se også vores praktiske tekander inkl. kop til 1 person, som er en perfekt gaveidé til en tedrikker. Hvis du leder specifikt efter espressokopper kan du finde vores udvalg her: espressokopper

Mere

Krus og kopper 132 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 132
 • Vis her
  94,95 DKK

  Smukt keramikkrus med fantastisk flot glasur fra Sass & Belle. Farverne i glasuren er i gråblå og terracotta. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik.  Bemærk: du kan ikke regne med at modtage et krus, der er præcist magen til det på billedet.

  94,95 DKK
 • Vis her
  94,95 DKK

  Smukt keramikkrus med en utroligt flot glasur fra Sass & Belle. Farverne i glasuren er i rosa, sort og hvid. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik.  Bemærk: du kan ikke regne med at modtage et krus, der er præcist magen til det på billedet.

  94,95 DKK
 • Vis her
  94,95 DKK

  Smukt keramikkrus med virkelig flot glasur fra Sass & Belle. Farverne i glasuren er i gråblå, sort og hvid. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik.  Bemærk: du kan ikke regne med at modtage et krus, der er præcist magen til det på billedet.

  94,95 DKK
 • Vis her
  94,95 DKK

  Virkelig flot keramikkrus med smuk glasur fra Sass & Belle. Farverne i glasuren er i mørkeblå, grå og lys sand. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik.  Bemærk: du kan ikke regne med at modtage et krus, der er præcist magen til det på billedet.

  94,95 DKK
 • Vis her
  94,95 DKK

  Smukt gult keramikkrus fra Sass & Belle. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik. Bemærk du kan ikke forvente at modtage et krus, der er præcist magen til det på billedet. Mål:Højde 10 cm.Bredde m. hank: 13 cm.

  94,95 DKK
 • Vis her
  94,95 DKK

  Smukt keramikkrus i klare blå nuancer fra Sass & Belle. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik. Bemærk du kan ikke forvente at modtage et krus, der er præcist magen til det på billedet. Mål:Højde 10 cm.Bredde m. hank: 13 cm.

  94,95 DKK
 • Vis her
  94,95 DKK

  Smukt sort keramikkrus fra Sass & Belle. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik. Bemærk du kan ikke forvente at modtage et krus, der er præcist magen til det på billedet. Mål:Højde 10 cm.Bredde m. hank: 13 cm.

  94,95 DKK
 • Vis her
  94,95 DKK

  Smukt keramikkrus i grålige og jordlige nuancer fra Sass & Belle. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik. Bemærk du kan ikke forvente at modtage et krus, der er præcist magen til det på billedet. Mål:Højde 10 cm.Bredde m. hank: 13 cm.

  94,95 DKK
 • Vis her
  94,95 DKK

  Smukt keramikkrus i mosgrønne og jordlige nuancer fra Sass & Belle. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik. Bemærk du kan ikke forvente at modtage et krus, der er præcist magen til det på billedet. Mål:Højde 10 cm.Bredde m. hank: 13 cm.

  94,95 DKK
 • Vis her
  94,95 DKK

  Smukt keramikkrus med flot chokoladebrun glasur fra Sass & Belle. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik. Bemærk du kan ikke forvente at modtage et krus, der er præcist magen til det på billedet. Kruset er en del af den populære...

  94,95 DKK
 • Vis her
  94,95 DKK

  Smukt jordfarvet keramikkrus fra Sass & Belle. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik. Bemærk du kan ikke forvente at modtage et krus, der er præcist magen til det på billedet. Mål:Højde 10 cm.Bredde m. hank: 13 cm.

  94,95 DKK
 • Vis her
  94,95 DKK

  Fint keramikkrus med en helt lysegul og beige glasur fra Sass & Belle. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik. Bemærk du kan ikke forvente at modtage et krus, der er præcist magen til det på billedet. Kruset er en del af den populære...

  94,95 DKK
Viser 1 - 12 af 132