Krus og kopper

Krus og kopper

Her kan du finde kaffekrus og tekopper i mange størrelser, former og designs. Vi har krus og kopper både med og uden hank. Find keramikkrus og porcelænskopper til hyggelig servering af kaffe, te og andre varme drikke. Se også vores praktiske tekander inkl. kop til 1 person, som er en perfekt gaveidé til en tedrikker. Hvis du leder specifikt efte...

Her kan du finde kaffekrus og tekopper i mange størrelser, former og designs. Vi har krus og kopper både med og uden hank. Find keramikkrus og porcelænskopper til hyggelig servering af kaffe, te og andre varme drikke. Se også vores praktiske tekander inkl. kop til 1 person, som er en perfekt gaveidé til en tedrikker. Hvis du leder specifikt efter espressokopper kan du finde vores udvalg her: espressokopper

Mere

Krus og kopper 96 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 96
 • Vis her
  79,95 DKK

  Smukt keramikkrus i klare blå nuancer fra Sass & Belle. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik. Kruset er lavet i stentøj og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Mål:Højde 10 cm.Bredde: 13,5 cm.

  79,95 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Smukt sort keramikkrus fra Sass & Belle. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik. Mål:Højde 10 cm.Bredde: 13,5 cm.

  79,95 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Smukt keramikkrus i grålige og jordlige nuancer fra Sass & Belle. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik. Kruset er lavet i stentøj og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Mål:Højde 10 cm.Bredde: 13,5 cm.

  79,95 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Smukt keramikkrus i mosgrønne og jordlige nuancer fra Sass & Belle. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik. Mål:Højde 10 cm.Bredde: 13,5 cm.

  79,95 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Smukt jordfarvet keramikkrus fra Sass & Belle. Den rustikke tekstur og ombre-effekten er skabt af den reaktive glasur, der danner subtile variationer i farvetoner, hvilket gør hver enkelt kop helt unik. Mål:Højde 10 cm.Bredde: 13,5 cm.

  79,95 DKK
 • Vis her
  89,95 DKK

  Flot keramikkrus fra Sass & Belle. Kruset har et råt mønster med sandfarvede trekanter på hvid baggrund. Mønstret er lavet i glasuren med en voksmetode, der skaber en rustik tekstur og gør hver eneste kop unik. Kruset er lavet i stentøj og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Mål:Højde 10 cm.Bredde: 13 cm.

  89,95 DKK
 • Vis her
  89,95 DKK

  Flot keramikkrus fra Sass & Belle. Kruset har et råt mønster med sandfarvede trekanter på sort baggrund. Mønstret er lavet i glasuren med en voksmetode, der skaber en rustik tekstur og gør hver eneste kop unik. Kruset er lavet i stentøj og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Mål:Højde 10 cm.Bredde: 13 cm.

  89,95 DKK
 • Vis her
  69,95 DKK

  Smukt krus fra franske Amadeus. Kruset er håndlavet og fremstillet i Portugal. Koppen har en rustik, cremefarvet glasur og er dekoreret med sorte blomsterstilke. Det flotte krus er håndlavet og håndmalet, hvilket betyder, at der kan forekomme små uregelmæssigheder og forskelle. Tåler opvaskemaskine. Mål:Højde 10 cm.Bredde 9 cm.

  69,95 DKK
 • Vis her
  99,95 DKK

  Smukt krus med låg og tefilter fra franske Amadeus. Kruset er håndlavet og fremstillet i Portugal. Koppen har en rustik, cremefarvet glasur og er dekoreret med sorte blomsterstilke. Med dette krus er det nemt at lave en dejlig kop te og holde den varm. Mål:Højde 10 cm.Bredde 9 cm.

  99,95 DKK
 • Vis her
  59,95 DKK

  Japansk inspireret krus fra Rex London. Det smukke krus er lavet af porcelæn og er dekoreret med koboltblå striber. Koppen tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Mål:Højde 9 cm.Diameter 8 cm.Bredde med hank 12 cm.

  59,95 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Charmerende keramikkrus fra Sass & Belle. Kruset er dekoreret med en fin regnbue i gule og fersken nuancer. Det har god plads til at indeholde en stor kop kaffe eller te. Da motivet er håndmalet kan der være små farveforskelle fra kop til kop. Kruset er lavet i stentøj og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Mål:Højde 9,5 cm.Diameter 9 cm.

  79,95 DKK
 • Vis her
  79,95 DKK

  Charmerende keramikkrus fra Sass & Belle. Kruset er dekoreret med en smuk solnedgang i gule og fersken nuancer. Det har god plads til at indeholde en stor kop kaffe eller te. Da motivet er håndmalet kan der være små farveforskelle fra kop til kop. Kruset er lavet i stentøj og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Mål:Højde 9,5 cm.Diameter 9 cm.

  79,95 DKK
Viser 1 - 12 af 96