Diverse til køkkenet

Diverse til køkkenet

Her kan du finde smarte køkkenting til indretning af dit køkken. Det er her du kan finde vores populære retro vægure med minutur. Desuden kan du finde andet køkkentilbehør som køkkenrulleholder, kompostspand, opbevaringsdåse til opvasketaps, krukker til krydderurter, krukke til køkkenredskaber og holdere til dine yndlingsopskrifter.

Diverse til køkkenet 77 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 77
 • Vis her
  49,95 DKK

  Charmerende lille opvaskebørste fra Sass & Belle. Skrub grøntsager eller opvask med denne søde opvaskebørste formet som et pindsvin. Opvaskebørsten er lavet af kokos, træ og stål. Mål:Længde 16 cm.Bredde 7 cm.Højde 4 cm.

  49,95 DKK
 • Vis her
  169,00 DKK

  Charmerende køkkenplakat fra franske Amadeus. Plakaten har et flot motiv med grøntsager inddelt efter årstiderne. Motivet er trykt på lærred, der er sat fast på trækanter. Mål:Højde 50 cm.Bredde 40 cm.Dybde 2 cm.

  169,00 DKK
 • Vis her
  169,95 DKK

  Hold vasken ryddelig med denne cremefarvede opvaskeholder fra Kitchen Craft. Opvaskebørsteholderen er opdelt i flere rum, hvor du kan opbevare opvaskebørste, opvaskemiddel og køkkensvamp. Der er en aftagelig sektion med huller i bunden, så vandet drænes bort. Opvaskebakken er en del af Kitchen Crafts flotte vintageserie Living Nostalgia.  Mål:Længde: 17...

  169,95 DKK
 • Vis her
  229,95 DKK

  Elegant og praktisk kompostspand fra KitchenCraft. Kompostspanden er smart til opbevaring af madaffald, indtil det kan flyttes til en udendørs kompostbunke. Den har et integreret og udskifteligt kulfilter til at absorbere lugt, så der ikke kommer uønskede lugte ind i dit køkken.  Kompostbeholderen er en del af KitchenCrafts vintageserie Living Nostalgia,...

  229,95 DKK
 • Vis her
  319,95 DKK

  Flot kompostspand i metal fra svenske Strömshaga. Praktisk opbevaringsspand til køkkenet til det grønne affald, indtil det kan komme i komposten eller i grøn affaldssortering. Der er ventilationshuller i låget og en udtagelig plastikspand indeni. Kompostspanden er i sort metal med messingfarvede detaljer.

  319,95 DKK
 • Vis her
  319,95 DKK

  Mørkeblå kompostspand i metal fra svenske Strömshaga. Flot opbevaringsspand til køkkenet til det grønne affald, indtil det kan komme i komposten eller i grøn affaldssortering. Der er ventilationshuller i låget og en udtagelig plastikspand indeni. Håndtaget i låget og skiltet på siden af kompostspanden er hvide.

  319,95 DKK
 • Vis her
  199,95 DKK

  Rigtig flot æggebakke i FSC-certificeret akacietræ fra Kitchen Craft. Den robuste æggeholder er lavet af massiv akacietræ fra ansvarlig kilde. Brug den både til opbevaring og servering af æg. Æggebakken i træ har plads til 12 æg. KitchenCraft yder 5 års garanti på dette produkt.

  199,95 DKK
 • Vis her
  99,00 DKK

  Dekorativ æggebakke i glaseret keramik fra franske Amadeus. En æggebakke i porcelæn kan f.eks.bruges til opbevaring og servering af æg. Du kan også bruge den til servering af hjemmelavede romkugler eller til at så karse i.  Æggeholderen har form og farve som en klassisk æggebakke og kan rumme 6 æg. Mål:Højde 5 cm.Bredde 16 cm.Dybde 11 cm.

  99,00 DKK
 • Vis her
  229,00 DKK

  Meget smuk, håndlavet saltkrukke i teaktræ fra franske Amadeus. Saltkrukken har en rund organisk form, hvor låget kan dreje til begge sider. Drejelåget kan også løftes af krukken. Der medfølger en ske, som der er lavet et hul til, så den kan sidde i krukken. Hvert eneste saltkar er unikt. Teaktræ er utroligt holdbart og udvikler en smuk patina med tiden.

  229,00 DKK
 • Vis her
  279,95 DKK

  Rigtig flot sæt med cremefarvede krydderurtepotter fra Kitchen Craft. Sættet består af en bakke og 3 stk. potter til krydderurter. Alle dele er lavet i kraftig, emaljeret metal.  Hver krydderurtepotte har huller i bundet til overskydende vand. Bakken sørger for at holde krydderurtepotterne samlet og din vindueskarm eller dit bord tørt og rent. Skal vaskes...

  279,95 DKK
 • Vis her
  139,00 DKK

  Sæt til opbevaring af krydderurter i zink fra franske Amadeus. Flot sæt med metalbakke og 3 krydderurtepotter.Rigtig fin til dyrkning af krydderurter i køkkenet - men også sød til f.eks. kaktus og sukkulenter. Mål - bakke:Længde 43 cm. Mål - potter:Højde 12 cm.Diameter 13 cm.

  139,00 DKK
 • Vis her
  149,00 DKK

  Sæt til opbevaring af krydderurter fra franske Natives. Flot sæt med metalbakke og 3 krydderurtepotter i metal. De 3 krydderurteholdere har hver deres fine motiv.Rigtig fin til dyrkning af krydderurter i køkkenet - men også sød til f.eks. kaktus og sukkulenter. Mål - bakke:Længde 36 cm.Bredde 10 cm.Højde 3 cm. Mål - potter:Højde 10 cm.Diameter 11 cm.

  149,00 DKK
Viser 1 - 12 af 77