eeBoo

eeBoo

For mere end 25 år siden startede Mia Galison sin virksomhed eeBoo sammen med sin mand mand, Saxton Freymann i kælderen i deres fælles hjem. Med 3 små børn var målet at starte en virksomhed, der skulle lave vidunderlige produkter til børn, samtidig med at de kunne være sammen som familie. Virksomheden har siden vokset sig stor og eeBoo har vunde...

For mere end 25 år siden startede Mia Galison sin virksomhed eeBoo sammen med sin mand mand, Saxton Freymann i kælderen i deres fælles hjem. Med 3 små børn var målet at starte en virksomhed, der skulle lave vidunderlige produkter til børn, samtidig med at de kunne være sammen som familie. Virksomheden har siden vokset sig stor og eeBoo har vundet prisen "Oppenheim Best Toy Awards" for adskillige af deres produkter.

eeBoo laver kvalitetslegetøj, der fremmer sprog, historiefortælling og kreativitet. De flotte motiver bliver lavet i samarbejde med anerkendte illustratorer af børnebøger i skønne farver og motiver, der appellerer til børns fantasi - håbet er, at legetøjet også inspirerer forældre til at sætte sig på gulvet og lege med.

Hos eeBoo bliver bæredygtighed prioriteret højt. Indpakningen er udformet, så der ikke er unødvendigt store æsker eller plastikindpakning. Puslespillene er lavet af tyk, genanvendt pap, som kan holde til at blive leget med igen og igen, og motiverne er trykt med vegetabilsk og giftfri blæk. 

Find alle de smukke og fortryllende puslespil til både børn og voksne fra eeBoo lige her.

Mere

eeBoo 21 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 21
Viser 1 - 12 af 21