Yumbox Tapas

Yumbox Tapas

Yumbox Tapas

Yumbox Tapas er en god stor madkasse, der findes med både 4 og 5 rum. Yumbox Tapas med 4 rum er passer godt til dem, der gerne vil have god plads til rugbrød, sandwich, salat eller wraps i madpakken og stadig plads til tilbehør ved siden af, mens Yumbox Tapas med 5 rum er god til dem, der foretrækker variation i madpakken. Madkassen...

Yumbox Tapas

Yumbox Tapas er en god stor madkasse, der findes med både 4 og 5 rum. Yumbox Tapas med 4 rum er passer godt til dem, der gerne vil have god plads til rugbrød, sandwich, salat eller wraps i madpakken og stadig plads til tilbehør ved siden af, mens Yumbox Tapas med 5 rum er god til dem, der foretrækker variation i madpakken. Madkassen kan indeholde ca. 990 ml.

Yumbox Tapas er designet så du nemt og hurtigt kan pakke en indbydende og lækker madpakke. Det tætsluttende design betyder, at du kan pakke madkassen med forskellige typer madvarer uden at risikere, at de blandes. Sørg for ikke at overfylde rummene og pak kun fødevarer med konsistens som yoghurt eller tykkere, da madkassen ikke er decideret vandtæt. Det tætsluttende design er desuden med til at holde maden frisk i længere tid og kan spare dig (og miljøet) for unødvendig indpakning af maden.

Her kan du finde Yumbox Tapas til både børn og voksne.

Yumbox størrelsesguide

Er du i tvivl om, hvilke model du skal vælge, kan du få et overblik over de forskellige modeller i vores size guide. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp.

Yumbox Tapas Størrelsesguide

Mere

Yumbox Tapas 17 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 17
Viser 1 - 12 af 17