Hamam håndklæder og badekåber

Hamam håndklæder og badekåber

Smukke, vævede hamam håndklæder i super kvalitet

Hamam håndklæder er rigtig populære som et lettere og tyndere alternativ til almindelige håndklæder. Den specielle vævning gør, at håndklædet både har en rigtig god sugeevne og samtidig tørrer hurtigt. Hamam håndklæder er dejligt store, men både vejer og fylder ganske lidt, hvilket gør dem perfekt...

Smukke, vævede hamam håndklæder i super kvalitet

Hamam håndklæder er rigtig populære som et lettere og tyndere alternativ til almindelige håndklæder. Den specielle vævning gør, at håndklædet både har en rigtig god sugeevne og samtidig tørrer hurtigt. Hamam håndklæder er dejligt store, men både vejer og fylder ganske lidt, hvilket gør dem perfekte at have med på f.eks. stranden og i ferietasken.

Hammam håndklæder hos www.dengulehylde.dk

Du kan finde hammam håndklæder i mange forskellige smukke farver og mønstre her hos Den Gule Hylde. De bløde håndklæder fungerer også rigtig godt som et sjal eller som en tynd plaid på sommeraftener, ligesom de også sagtens kan bruges som en dug eller som underlag på græsset.

Bløde badekåber i god kvalitet

Hvis du leder efter en lækker badekåbe i blød og vaflet kvalitet, så kan du finde vores udvalg her. En god, holdbar badekåbe er rar at have både derhjemme eller, hvis du skal ud og bade i havet. Vi har badekåber i 100% økologisk bomuld, ligesom vi også har en variant, der er lavet af genanvendte materialer.

Mere

Hamam håndklæder og badekåber 27 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 27
Viser 1 - 12 af 27