Mærker

Mærker

Leder du efter et bestemt brand eller mærke? Her kan du se alle de varer, vi har fra hver af vores leverandører.
Vi arbejder hele tiden på at sammensætte et sortiment, hvor du både kan finde kendte, etablerede brands og små/skæve/nye mærker. Hos Den Gule Hylde vil vi gerne tilbyde dig et spændende og unikt udvalg af køkkenudstyr, boligtilbehør og...

Leder du efter et bestemt brand eller mærke? Her kan du se alle de varer, vi har fra hver af vores leverandører.
Vi arbejder hele tiden på at sammensætte et sortiment, hvor du både kan finde kendte, etablerede brands og små/skæve/nye mærker. Hos Den Gule Hylde vil vi gerne tilbyde dig et spændende og unikt udvalg af køkkenudstyr, boligtilbehør og gaver til både børn og voksne - og du kan være helt sikker på, at vi altid har noget, som du ikke kan finde andre steder.
Vi hører gerne fra dig, hvis der er noget helt bestemt, du synes, vi mangler i vores sortiment.

Mere

Mærker Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Amadeus

  Amadeus laves af franske Cadés, der har mere end 35 års erfaring med boligtilbehør. Deres store team af designere sørger for at skabe en bred vifte af skønne, klassiske, moderne og kreative produkter til hjemmet. 
  Deres sortiment omfatter smuk, håndmalet keramik, dekorative lamper, flotte møbler, søde detaljer til børneværelset samt charmerende boligtilbehør og køkkenudstyr.

 • Amadeus les Petits

  Amadeus les Petits er rettet mod børnenes verden. Teamet fra franske Cadés, der holder til i det nordlige Frankrig, laver hver sæson nye dekorative genstande og smukt tilbehør til de små i bløde farver og pastel.

 • Ava & Yves

  Ava & Yves er en lille og fin producent fra Steinhagen i Tyskland, som bl.a. har specialiseret sig i smukt designede papirvarer af høj kvalitet. De laver det fineste festpynt til børnefødselsdagen med temaer og motiver, som børnene elsker. De har alt det, du skal bruge for at kunne dække et festligt bord med enhjørninge, havfruer, pirater, astronauter osv. 

 • BUILT

  BUILT er skabt i 2003 af tre venner, John Roscoe Swartz, Aaron Lown og Carter Weiss. De fandt et fælles bånd i deres passion for innovativt design, god kvalitet og deres glæde for mad og vin. Det fik dem til at bruge Neopren til at skabe BUILT's taske til 2 flasker vin. Siden er sortimentet blevet udvidet til at omfatte en serie af varer, der er praktiske til hverdagsbrug og til at have med på farten.

  Udvalget i BUILT's sortiment er inspirerede af byen, der aldrig sover - New York. Deres designs er gennemtænkte, og deres produkter er lavet til at holde. Find vores udvalg af madkasser, køletasker og drikkeflasker fra BUILT lige her.

 • Cartexpo

  Cartexpo blev oprettet i Frankrig i 1989. De har specialiseret sig i at gengive vintage reklamer på forskellige materialer; f.eks. poser, metaldåser, bakker, dækkeservietter og meget andet. De har mange prestigefyldte licenser, og mange af deres designs vil du helt sikkert kunne genkende.

  Alle produkter fra Cartexpo emmer af nostalgi og fransk vintagestemning. Her kan du finde praktiske og anderledes gaveidéer, der kan frembringe hyggelige minder hos alle, der har rejst i Frankrig - og som kan bringe lidt parisisk caféstemning ind i dit hjem. 

 • Classic Textiles of...

  Boligtekstiler i god kvalitet fra Classic Textiles of Sweden

  For Classic Textiles of Sweden har miljømæssige og sociale spørgsmål fra starten været vigtige. De ønsker at være en del af en bæredygtig udvikling. Målet er at lave boligtekstiler af god kvalitet til en fornuftig pris og samtidig forårsage så lidt negativ påvirkning af miljø og mennesker, som muligt. 

  Bæredygtige fremstillingsmetoder

  I Karur i det sydlige Indien er deres partner, Balaji Krishnamurthy, og hans fabrik, Danesh Home Fashions. Den administrerende direktør hos Classic Textiles, Jan Franck, og Balaji har kendt hinanden i mange år, og de har arbejdet sammen om at udvikle og forbedre fremstillingsmetoder for at blive mere bæredygtige, både miljømæssigt og socialt.

  Økologisk farvning og biologisk behandling

  I 2004 startede de en aktiv overgang til miljøvenlig farvning af alt garn, hvor spildevandet renses delvist biologisk og derefter genbruges. Den biologiske rensning foregår ved at der tilføres komøg til spildevandet, hvorefter bakterierne æder kemikalierne og derefter synker til bunds. Det er et særligt vigtigt arbejde, fordi produktionen foregår i en del af verden, hvor tilgængeligheden af rent vand ikke kan tages for givet.

  Se vores udvalg af boligtekstiler fra Classic Textiles of Sweden her.

 • Contigo

  Lækagefri og holdbare drikkedunke fra Contigo®

  Contigo stræber efter at lave smarte vandflasker og drikkekrus i den allerbedste kvalitet.

  De har skabt deres patenterede teknologi, Autoseal™, der sikrer fuldstændig lækagefri vandflasker og kaffekopper to-go. 

  Deres drikkeflasker til børn er holdbare og super lette at bruge, også for de helt små. Generelt er deres produkter yderst gennemtænkte og lette både at bruge og rengøre.

 • Dreamfarm

  Prisvindende køkkenudstyr fra Dreamfarm

  Dreamfarm designer og laver multifunktionelt køkkenudstyr. Alle deres produkter designes med det formål at kunne løse flere problemer med samme redskab. Deres sortiment er farverigt, attraktivt og visuelt karakteristisk. Produkterne er i topkvalitet og mange af dem har vundet designpriser, herunder den kendte Red Dot Award i både 2010, 2011, 2018 og 2019.

  Blandt nogle af deres mest populære produkter er hvidløgspresseren, Garject, bagepenslen, Brizzle, paletkniven, Chopula og piskeriset, Flisk.

  Prøv det fantastiske køkkenudstyr fra Dreamfarm - vi lover dig, at du ikke kommer til at fortryde det!

 • eeBoo

  For mere end 25 år siden startede Mia Galison sin virksomhed eeBoo sammen med sin mand mand, Saxton Freymann i kælderen i deres fælles hjem. Med 3 små børn var målet at starte en virksomhed, der skulle lave vidunderlige produkter til børn, samtidig med at de kunne være sammen som familie. Virksomheden har siden vokset sig stor og eeBoo har vundet prisen "Oppenheim Best Toy Awards" for adskillige af deres produkter.

  eeBoo laver kvalitetslegetøj, der fremmer sprog, historiefortælling og kreativitet. De flotte motiver bliver lavet i samarbejde med anerkendte illustratorer af børnebøger i skønne farver og motiver, der appellerer til børns fantasi - håbet er, at legetøjet også inspirerer forældre til at sætte sig på gulvet og lege med.

  Hos eeBoo bliver bæredygtighed prioriteret højt. Indpakningen er udformet, så der ikke er unødvendigt store æsker eller plastikindpakning. Puslespillene er lavet af tyk, genanvendt pap, som kan holde til at blive leget med igen og igen, og motiverne er trykt med vegetabilsk og giftfri blæk. 

  Find alle de smukke og fortryllende puslespil til både børn og voksne fra eeBoo lige her.

 • Emma Bridgewater

  Hos Emma Bridgewater kan de godt lide at lave ting, der gør hverdagen lidt rarere.

  Emma Bridgewater startede sin forretning i 1985, efter hun forgæves forsøgte at finde en fødselsdagsgave til sin mor. Hun kunne ikke finde nogle kopper, der udstrålede den charme, historie og hygge, som hun ledte efter. Derfor begyndte hun selv at producere keramik - man kan som kunde få lov til at besøge pottemagerværkstedet i Stoke-on-Trent og se, hvordan hver eneste stykke keramik produceres efter traditionelt håndværk. Senere har virksomheden udvidet sortimentet, så man nu også kan få andre varer med de fine designs, herunder metaldåser og andre køkkenting.
  Alle deres designs starter som en personlig reaktion på, hvad de elsker i verden omkring sig. Ønsket er, at du skal mærke det samme, når du kigger på designet - så ved de, at de har ramt plet!

 • Farverige Dage

  Find sjove og spændende krea kits til børn fra Farverige Dage.

  Camilla, der står bag Farverige Dage, er kreativ og opfindsom - og hun gør det nemt og enkelt for alle at være kreative med deres børn. Hendes produkter er skabt ud fra et ønske om, at kunst og kreativitet skal være tilgængeligt for alle børn, derfor er de lette at gå til og overskue. Med et krea kit fra Farverige Dage har du alt, hvad du skal bruge til en sjov og hyggelig kreativ tid sammen med børnene.

  Både modellervoks og de kreative kits er designet og håndlavet af Camilla selv. Vi er vilde med hendes fine produkter og rigtig glade for at kunne tilbyde dem i vores sortiment.

  Se hele sortimentet i denne kategori og find en god og unik gave til børn.

 • Grim'tout

  Ansigtsmaling til børn fra Grim'tout

  Mangler du god ansigtsmaling til dit barn, som både er nemt at påføre OG nemt at tage af igen, og hvor du kan være sikker på, at malingen er uden kemi og ikke-skadelig? Så kan vi varmt anbefale ansigtsmaling, stencils og skabeloner fra Grim'tout.

  Det anerkendte franske firma Grim'tout laver vandbaseret ansigtsmaling til børn i den højeste kvalitet. Ansigtsmalingen er beregnet til at blive brugt på børns hud og kan også bruges til sart og sensitiv hud. Ansigtsmalingen er uden skadelig kemi og er helt fri for parabener og parfume.

  Grim'tout's teatersminke fremstilles i Europa i overensstemmelse med alle EU-standarder for kosmetik. 

  Vandbaseret ansigtsmaling der ikke fedter

  Ansigtsmaling fra Grim'tout er super nemt at påføre huden. Så snart den er tør fedter den ikke, og den smitter heller ikke af. Når ansigtsmalingen skal fjernes igen, gøres det nemt med varmt vand og lidt sæbe på en klud eller svamp. 

  Ansigtsmalingen findes både som farvestifter, der drejes op og påføres direkte på huden. Den findes også som paletter, der påføres med pensler eller svamp. Desuden laver Grim'tout nogle rigtig smarte stencils - skabeloner - som gør det nemt at male flotte motiver og mønstre.

  Ansigtsmaling guide - trin for trin

  Har du brug for idéer til ansigtsmaling til børn eller trin for trin guides, så findes der rigtig mange gode inspirationsvideoer på YouTube, hvis du søger på Grim'tout.

 • Jabalou
 • Jeune Premier

  Jeune Premier er helt unikke og meget flotte kvalitetstasker til børn. Designet på taskerne er fantasifuldt og fyldt med fine detaljer. Vi er faldet pladask for det originale og charmerende retro look.

  Jeune premier er både høj kvalitet og unikt design

  Det belgiske high end fashion brand er skabt af Hélène i 2012, da hun ikke kunne finde den perfekte taske til sin egen søn, Ralph.
  Hun ønskede at designe noget, der var farverigt og robust på samme tid og med en anden æstetik end andre skoletasker.

  Skoletaskerne fra Jeune Premier er designet til børn op til ca. 12 år. Det er holdbare tasker i enestående kvalitet og design.

  Her kan du finde skoletasker, rygsække, børnehavetasker og penalhuse fra det eftertragtede brand.

 • Kew Gardens

  Kew Gardens - eller officielt Royal Botanic Gardens, Kew - er et omfattende haveanlæg i London. Det er et ledende center for botanisk forskning, der har en af de mest omfattende plantesamlinger i Storbritanien. Siden 2003 har den botaniske have været på UNESCO's Verdensarvsliste.

  RBG Kew Enterprises har udviklet en vidunderlig serie af plejeprodukter med inspiration fra blomster og planter. Alt overskud fra RBG Kew Enterprises går til at støtte Kew Gardens vigtige arbejde.

  Her kan du finde vores udvalg af de luksuriøse håndplejeprodukter fra Kew Gardens. De eksklusive håndcremer og håndsæber er inspireret af skønheden og duften fra planterne ved Royal Botanic Gardens, Kew. Designet på indpakningen er lavet ud fra billeder fra Kew Gardens historiske arkiv. Find en anderledes og luksuriøs gave til dig selv eller en anden...

 • KitchenCraft

  Alle husholdninger i England har mindst ét af deres produkter!
  Kitchen Craft har en meget bred vifte af produkter, der både er flotte, funktionelle og i rigtig god kvalitet. Kitchen Craft blev grundlagt helt tilbage i 1850 og er specialiseret i at fremstille isenkram og køkkenudstyr. Deres ambition er at skabe produkter, der gør hverdagen i køkkenet lettere og sjovere. De tilbyder et stort sortiment til bagning, madlavning, madopbevaring, servering, etc.
  Produkterne fra Kitchen Craft følger strengt de europæiske sikkerhedsstandarder hvad angår kvalitet, miljø og etik. Dette betyder bl.a., at alle produkter er fri for BPA og LFGB.

 • Korb

  Korb laves af franske Cadés, der har mere end 35 års erfaring med boligtilbehør. Deres store team af designere sørger for at skabe en bred vifte af skønne, klassiske, moderne og kreative produkter til hjemmet. 
  Deres sortiment omfatter smuk, håndmalet keramik, dekorative lamper, flotte møbler, søde detaljer til børneværelset samt charmerende boligtilbehør og køkkenudstyr.

 • LEGO®

  LEGO® er det klassiske legetøj, som alle børn kender og elsker. LEGO produkterne fra Room Copenhagen er tidsløst nordisk design, der bringer en ekstra dimension til de klassiske byggeklodser. En serie af produkter til boligen og madpakken i glade, klare farver. Her kan du finde et stort udvalg af LEGO madkasser og drikkedunke, der kan være med til at gøre madpakken lidt sjovere for både børn og voksne. Du kan desuden finde LEGO boligindretning og oplagte gaveidéer til LEGO fans!
  Hvis du leder efter en LEGO skoletaske, kan vi også tilbyde et stort udvalg af ergonomiske skoletasker og høj og bæredygtig kvalitet. LEGO skoletasker findes både til de mindste, der starter i skole og til de lidt større børn. Skoletaskerne er i et gennemtænkt design med mange brugbare detaljer. Du kan selvfølgelig også finde LEGO penalhuse både med og uden fyld, LEGO rygsække samt skoletaskesæt.

 • LEKKABOX

  LEKKABOX er praktisk, sødt, sjovt og smart udstyr til madpakken. Vores tyske leverandør laver bl.a. sjove og flotte udstikkere til både sandwich, frugt og grøntsager. Derudover har de flotte minigafler og madpinde, der gør madpakken ekstra spændende og indbydende. Find også bølgede silikoneforme i mange farver og former.

  Alle produkter fra LEKKABOX er selvfølgelig testet efter gældende EU-regler ift. kontakt med fødevarer.

 • Le Toy Van
 • Little Lunch Box Co.

  Historien om Little Lunch Box Co.

  Little Lunch Box Co. er skabt af Chantal i Australien i 2016. Hun har designet bento madkasserne, som hun selv bruger til sine 2 døtre.

  Hendes mål er at designe produkter, der gør livet lettere for andre forældre med fokus på funktionalitet. Det er lykkedes hende at designe madkasser, der er lette, nemme at rengøre, simple at bruge og børnevenlige (for som Chantal siger; det handler om børnene!).

  Tætsluttende og ruminddelte madkasser til børn og voksne

  Madkasserne fra Little Lunch Box er med deres klare farver og flotte designs umiddelbart tiltalende for børn, og samtidig er de praktiske og enkle at bruge og af høj kvalitet. Vælg mellem Bento Five, Bento Three og Bento Two for at finde den bento madkasse, der passer bedst til dit barns behov. Alle madkasser er rumindelte og har et specialdesignet låg, der sørger for lufttæt opbevaring og gør, at du kan pakke tørre og flydende madvarer i samme madkasse.

  Gør madkasserne endnu mere fleksible med Bento Cups

  Med Bento Cups, som er silikoneforme, der passer perfekt ned i madkassernes rum, kan du dele maden yderligere op og gøre madpakken endnu mere indbydende og let at gå til.

  Find hele udvalget af madkasser og bento tilbehør fra Little Lunch Box Co i denne kategori.

 • Lunch Punch

  Sjovt og praktisk bento tilbehør fra Lunch Punch

  Lunch Punch er en serie af madpakketilbehør, der er designet til at gøre det sjovt at pakke en indbydende madpakke til børnene. Deres udvalg består bl.a. af madpinde, silikonebånd, sandwichudstikkere, jumbo silikoneforme (bento cups) og gafler og skeer i praktisk madpakkestørrelse.

  Lunch Punch er egnet til kontakt med fødevarer

  Alle produkterne fra Lunch Punch tåler opvaskemaskine og overholder alle gældende regler i forhold til kontakt med fødevarer.

 • Many Mornings

  Historien bag de mismatchede sokker fra Many Mornings

  Many Mornings' historie startede i Polen i 2014, da to unge mænd fik en idé om at lave mismatchede sokker. Det, der i begyndelsen var en lille familievirksomhed, har hurtigt vokset sig til et globalt brand. Men produktionen af strømperne foregår stadig i centrum af Polens tekstilindustri, Lodz-regionen, efter lokale sytraditioner. 

  Many Mornings laver ikke bare flotte strømper - de har også besluttet sig for at forpligtige sig til at behandle vores planet ansvarligt og efterlade det mindst muligt miljøaftryk. Det gør de bl.a. ved at fremstille deres strømper i EU og helt at undgå plastik i varerne. Desuden er de omhyggelige med ikke at overproducere, at genbruge restprodukter og donere 2. sorteringsstrømper. Sokkerne fra Many Mornings er produceret efter Øko-Tex Standard 100.

  Many Mornings farverige strømper til børn og voksne

  Many Mornings er en farverig verden af strømper, der omfavner diversitet. Deres kreative designs henvender sig både til børn og voksne. Og med deres farverige, sjove og flotte strømper håber Many Mornings at kunne give dig et smil på læben og kulør til hver eneste ny dag.

 • mierEdu

  Pædagoisk legetøj fra mierEdu

  merEdu stammer fra Melbourne i Australien. De har fokus på at lave pædagoisk legetøj og spil til børn i alderen 0-8 år. Deres sansestimulerende legetøj har klare farver, former og teksturer, som mindre børn vil elske. Deres legetøj er både sjovt og samtidig stimulerende for f.eks. sensoriske og motoriske færdigheder. Deres brede udvalg af bl.a. puslespil og aktivitetslegetøj giver børn en grundlæggende forståelse af matematik, problemløsning og læsefærdigheder.

 • Mimi & Lula
 • MontiiCo

  MontiiCo laver super flotte produkter i en høj kvalitet, der kan tåle at blive brugt.

  Hvem er Montii?

  Bag Montii står Steph fra Australien. Hendes mission er at skabe sjove, praktiske og genanvendelige produkter til både børn og voksne. Hun var træt af at købe produkter til sine børn, der ikke kunne holde til at blive brugt af... ja, børn! Så hun har skabt en serie af produkter i høj kvalitet, der kan holde til lidt af hvert.

  MontiiCo køletasker

  Køletaskerne fra MontiiCo har fantastiske og iøjnefaldende motiver, der både vil begejstre drenge og piger, børn og voksne. De har en kraftig isolation, så de kan holde indholdet koldere i længere tid. Og det rigtig smarte er, at de faktisk også kan tåle at komme i vaskemaskinen.

  Montii køletasker har en god størrelse og kan bl.a. rumme vores madkasser fra Little Lunch Box, Yumbox og Sistema.

  Montii termoflasker

  Montii's termoflasker er helt fantastiske til både børn og voksne. De findes i forskellige størrelser og i mange flotte farver. De dobbeltvæggede termoflasker er lavet i rustfri stål og kan holde drikkevarer kølige i mindst 12 timer. Farven på flaskerne er yderst holdbare, og så kan drikkeflaskerne tåle opvaskemaskine. Termoflaskerne fra MontiiCo er desuden så smart designet, at det er muligt at skifte typen af låg/drikketud efter behov. Med silikone bumpers er det muligt at lave din egen personlige farvekombination, samtidig med at silikoneholderen mindsker støj fra stålflasken og gør den lettere at holde på.

 • Moulin Roty

  Historien om Moulin Roty

  Moulin Roty startede i 1972 som et kollektivt projekt i en gammel mølle i Frankrig. De er med tiden blevet en af Frankrigs mest anerkendte producenter af legetøj, spil og børnemøbler. Gennem et halvt århundrede har de designet og skabt legetøj i ekstraordinær høj kvalitet og med en lang levetid. Deres designs er fyld med charmerende og finurlige detaljer, og legetøjet har ofte et nostalgisk udtryk.

  Find vores udvalg af skønne ting til børn fra Moulin Roty i denne kategori.

 • Mudpuppy

  Mudpuppy blev stiftet i 1992 i New York. Siden da har firmaet modtaget snesevise af priser for deres legetøj. 
  De er kendt for at at lave kunstfærdige puslespil og legetøj med høj legeværdi. Mange af deres produkter er produceret af genbrugsmaterialer, så miljøet skånes mest muligt, der benyttes sojabaseret, giftfri blæk og alt er 100% fri for phtalater.

  Produkterne fra Mudpuppy er produceret med stor eftertanke og øje for barnets udvikling. De laver smukke og anderledes puslespil til hele familien. De har bl.a. en stribe af puslespil, der er lavet til at tage med på farten.

  Se alle varer fra Mudpuppy her.

 • Natives

  Produkterne fra Natives har alle deres egen personlighed og charme. Stilen og motiverne frembringer minder hos de fleste og inspirerer til at dele historier og erindringer.
  Designet er inspireret af franske og amerikanske retro reklamer fra 1940'erne med et tydeligt strejf af humor.

  En stor del af sortimentet består af metaldåser i mange forskellige former og størrelser. Mange af motiverne fra metaldåserne går igen på andre produkter, og Natives har blandt andet også et stort udvalg af servietter, metalbakker, dækkeservietter, krus, genanvendelige poser samt en serie af sæber fremstillet i Provence efter Savon de Marseilles traditionelle opskrift.

 • Recycled by Wille

  Det svenske firma Recycled by Wille er skabt ud fra et ønske om at være med til at passe bedre på jordens ressourcer. Ryggraden i alt hvad de gør er tanken om, at det er nu, vi skaber vores morgendag.

  Produkterne fra Recycled by Wille er lavet af 99% genanvendt materiale. Gammelt bliver til nyt, simpelthen. De anvender materiale, som er tilbage fra andre tekstilproduktioner og skaber nye produkter af det, som andre ellers ville smide væk. På den måde sparer de både vand og energi; 50% vand og 30% energi for at være præcis. Målet er at forårsage så lidt negativ indvirkning på miljøet og mennesker som muligt. Fordi de indsamler andres stofaffald kan de skabe nye produkter helt uden at bruge farve eller tilsætte kemikalier.
  Recycled by Wille lægger deres energi i at redde verden, i stedet for at ramme sæsonens mest trendy farvenuancer. Der er trods alt ingen tvivl om, at genanvendelse er det nye sort!

  Se hele vores udvalg af bæredygtige tekstiler til køkken og bolig fra Recycled by Wille lige her.

 • Rex London

  Rex London laver smukt designede, retro- og vintageinspireret brugskunst, legetøj og gaver. Deres kollektioner har noget for enhver smag - og til priser som kunderne elsker.
  Rex London har flere etiske retningslinjer for virksomheden, der bl.a. handler om ordentlige arbejdsforhold og ingen diskrimination. Desuden er der tænkt bæredygtighed, genbrug og sundhed ind i produkterne.

 • Sara Miller

  Sara Miller er en prisbelønnet britisk designer. Hun har skabt et luksuriøst livsstilsmærke med en forkærlighed for legende prints, livlige mønstre og vidunderlige farver.
  Brandet Sara Miller blev lanceret i 2015 og afspejler hendes kærlighed til forskellige kulturer og rejser, der kombineres med hendes unikke kreativitet til at skabe sofistikerede og elegante designs. Kendetegnende for hendes designs er de levende farver og fine guldfoliedetaljer.

  Her kan du finde hele vores udvalg af de smukke metaldåser fra Sara Miller.

 • Sass & Belle

  Det engelske brand Sass & Belle har eksisteret siden 2009 - navnet stammer fra grundlæggeren, Richards, to døtre Saskia og Alma Belle. Det fantasifulde designteam med base i London er inspireret af de nyeste trends og har altid travlt med at finde på nye finurlige og uimodståelige gaveidéer og produkter til hjemmet, der kan tilføre en smule glæde og et drys af smil. De leder konstant efter nye materialer og på måder at mindske plastik i produkter og indpakning og har forpligtiget sig til at tage højde for bæredygtighed i alle kollektioner.  
  Sass & Belle har desuden klart formulerede etiske retningslinjer vedrørende arbejdsforhold og diskrimination, og de er engageret i diverse velgørenhedsprojekter.

 • SES Creative

  Kreativt kvalitetslegetøj fra SES Creative

  SES Creative har i mere end 50 år produceret kreativt legetøj til børn i alle aldre. Deres kerneværdier er: sjov, sikkerhed og udvikling.

  Med de mange spændende produkter fra SES Creative kan børn få lov til at lege med deres kreativitet på en sikker måde. Deres produkter understøtter og udfordrer barnets kreative udvikling gennem f.eks. fingermaling og modellervoks. Ligesom mange af deres produkter stimulerer finmotorik og koncentrationsevne.

  Alle produkter fra SES Creative produceres på deres egen fabrik i Holland og bliver efterfølgende testet grundigt i deres testcenter - på den måde har SES Creative fuld kontrol over hele produktionsprocessen.

  Kvaliteten er i højsædet, og SES Creative garanterer, at deres produkter altid er sikre for børn at bruge, fri for giftige stoffer og holdbare. Ingen af deres produkter er testet på dyr.

  CO2-neutralt legetøj

  For at passe på vores klima, sørger SES Creative for at virksomhedens samlede aftryk er CO2-neutralt. For at kompensere for den CO2deres virksomhed udleder i produktionen, til deres bygninger og deres rejseaktiviteter, opkøber SES Creative truede skove i Tyskland, som de vedligeholder og forbedrer sammen med en lokal skovforvalter. Skovene kompenserer for mere end den CO2, som SES Creative virksomheden producerer.

 • Sistema

  Her finder du hele vores store udvalg af bøtter, opbevaringsbokse, madkasser, drikkedunke og tilbehør fra Sistema.

  Sistema tilbyder en bred vifte af produkter til madpakken og madopbevaring i høj kvalitet. Deres farverige madkasser er blevet en klassiker, men produktudvalget omfatter også den flotte og trendy Renew serie i genanvendt plast i mere afdæmpede farver samt lækre bøtter til madopbevaring, drikkedunke, genanvendelige sugerør, bestiksæt og meget mere.

 • SnikSnack

  SnikSnack - det perfekte snackfad!

  Det ruminddelte, runde fad fra SnikSnack er simpelthen genialt, intet mindre. Med fadet er det super nemt og hurtigt at servere mindre portioner af forskellige madvarer på en indbydende måde. Men fadet er ikke bare velegnet til eftermiddagssnacks til børnene. Det kan også bruges til f.eks. opdeling af fyld til pitabrød og wraps til aftensmaden, til kreative sysler (f.eks. til sortering af perler eller puslespilsbrikker), som slikfad eller til anretning af små tapas. Kort sagt; det er et fad, der kan bruges hver eneste dag.

  Historien bag SnikSnack

  SnikSnack er skabt af ægteparret Katrine og Mark, der selv har designet fadet og fået det produceret i Danmark. Der er tænkt over alle detaljer, så fadet er så anvendeligt, som det er og samtidig også nemt at rengøre. Deres ønske er nemlig, at andre kommer til at være ligeså glade for fadet, som de selv er.

 • Solwang

  Dorte Soland Wang har skabt Solwang Design på baggrund af sin farmors hjemmestrikkede karklude, der blev lavet af bomuldsgarnrester. Senere begyndte hun selv at strikke karklude til sig selv og til gaver.
  i 2009 startede hun en egentlig produktion af "farmors karklude" - i dag fremstilles karklude og håndklæder på strikkemaskiner, men den sidste finish er stadig håndarbejde.
  Både karklude og håndklæder fremstår fuldstændig som de håndstrikkede originale og har bevaret alle de gode egenskaber som slidstyrke, sugeevne og funktionalitet. Det skal være ligeså godt, som var det håndlavet - det er filosofien bag produkterne.

  Den retstrikkede klud fra Solwang Design er super funktionel og kan anvendes som karklud, rengøringsklud eller som vaskeklud til store og små i hele familien. Kluden er uden restprodukter fra produktionen og har derfor en fantastisk evne til at absorbere, straks du tager den i brug, og vil hurtigt blive et ”must” i hjemmet. Den er meget slidstærk og holder vask efter vask. Som et ekstra plus er der ingen mikroplast Solwangs produkter. Kort sagt et produkt med tanke bag. Et praktisk tip: find vaskeanvisningen bag på logostroppen.

  Varerne fra Solwang Design fremstilles udelukkende i samarbejde med virksomheder med BSCI-certificering (Business Social Compliance Initiative), hvilket er en sikkerhed for, at alle led i produktionen understøtter bæredygtighed.

 • Sophie Allport

  Sophie Allport startede sin engelske virksomhed i 2007. Hun er inspireret af sin store kærlighed for naturen. Fra sit hjem i Stamford designer og maler Sophie Allport alle nye produkter. Hendes arbejde er en hyldest både til livet på landet og Englands vilde natur - begge temaer tryller hun ind i et bredt udvalg af charmerende boligtilbehør og køkkenudstyr.

 • Speedtsberg

  Interiør fra Speedtsberg

  Speedtsberg er en dansk virksomhed, der laver bl.a. brugskunst, interiør, tekstiler m.v. med dansk og skandinavisk islæt. Derudover har de nogle fantastisk charmerende julekollektioner med masser af traditionel dansk julehygge. Vi forhandler bl.a. deres smukke, broderede juletekstiler samt smukt og nostalgisk julepynt.

 • Stasher

  Genanvendelige poser fra Stasher

  Stasher bags er et bæredygtigt alternativ til poser af plastik. De smarte silikoneposer er selvforseglende og lufttætte.

  Historien bag Stasher

  Stasher blev grundlagt af Kat Nouri, som er drevet af et stort socialt og miljømæssigt engagement. Kat er immigrant, mor til tre og arbejder for kvinders rettigheder og lige muligheder, og hun har en klar mission om at motivere andre til at passe på vores Jord og bane vejen for en plastikfri verden. 

  Hvorfor vælge stasherbag

  Stasher bags er et helt unikt og meget let anvendeligt alternativ til plastikprodukter. Stasher bags kan gå direkte fra fryseren til mikrobølgeovnen og derefter i opvaskemaskinen – det er der faktisk ingen andre silikoneposer, der kan.
  De genanvendelige poser kan bruges igen og igen. Brug dem f.eks. som frugtpose, til snacks i madpakken, som indpakning af en sandwich, til food prep, til opbevaring af mad i både køleskab, fryser og køkkenskabe. Poserne kan også bruges som toilettaske, penalhus og meget mere.

  Stasher Bags kan:

  • bruges til madlavning i både ovn og mikroovn - de er perfekte til Sous Vide og som stegepose
  • nedsænkes i kogende vand
  • bruges til opbevaring af mad i fryseren
  • tåle op til 230 °C og ned til -60 °C 
  • vaskes i opvaskemaskine
  • skrives på med tusch
  • genanvendes igen og igen

  Stasher passer på miljøet

  Stasher er certificeret medlem af bevægelsen B Corporation, hvilket forpligter til høje standarder inden for sociale forandringer, miljømæssige præstationer, gennemsigtighed og ansvarlighed. Ydermere er Stasher medlem af 1% For The Planet, og derfor hvert år donerer 1% af deres omsætning til miljøforbedrende tiltag.

 • Strömshaga

  Strömshaga er en svensk familievirksomhed, der ligger i nærheden af Göteborg. Björkman-familien startede deres første virksomhed tilbage i 1973. Deres ønske med deres brand Strömshaga er at skabe en unik følelse i alle hjem med inspiration fra fortiden. Stilen i deres boligtilbehør er klassisk svensk landlig stil, industrielt design og charmerende retro. Materialerne er metal/emalje, træ, glas og porcelæn.

 • Tender Leaf

  Trælegetøj fra Tender Leaf

  Hos Tender Leaf elsker de træ og leg - de fremstiller trælegetøj, der taler til børns fantasi og som er lavet til at holde hele livet. Deres charmerende og finurlige trælegetøj opmuntrer til både leg og læring og kan bruges af børn i mange forskellige aldre. På den måde rummer legetøjet en stor legeværdi gennem mange år af barnets liv. Med deres design stræber de efter at lave lærerigt legetøj og gennem leg at opmuntre alle børn til at være sig selv, vokse med selvtillid og - selvfølgelig - at have det sjovt!

  Etisk og bæredygtigt trælegetøj

  Tender Leaf har en meget tæt samarbejde med den familiedrevne fabrik i Indonesien, som forvandler træ til legetøj. Fabrikken sørger for beskæftigelse til hundredvis af lokale, og den har høje standarder for uddannelse og respekt for medarbejderne. 

  Alt i fremstillingsprocessen - fra det rå træ til det færdige produkt - foregår på den samme fabrik. Det er også her legetøjet håndmales, inden det samles, kontrolleres og pakkes.

  Legetøjet fremstilles af statsgodkendt tømmer fra udtjente gummitræer, som samtidig genplantes. Den krydsfiner, der bruges, er FSC-certificeret. Til emballage bruges genanvendt pap og papir. 

  Alt legetøj fra Tender Leaf gennemgår strenge tests for at sikre, at det overgår alle internationale sikkerhedsstandarder for legetøj, så de er fuldkommen sikre at bruge - og at legetøjet også er holdbart.

  Tender Leaf er blevet tildelt ICTI Ethical Toy Program-certifikatet for deres etiske og bæredygtige produktion og forsyningskæde.

 • ThreadBear
 • Tweedmill Textiles

  Tweedmill Textiles har vævet tekstiler siden 1971 og er blevet kendt for deres kvalitet og pålidelighed.
  Tweedmill væver deres tæpper på kanten af floden Dee ved siden af et slot i den historiske engelske by Flint - en beliggenhed der dagligt giver dem inspiration til at designe smukke plaider og andre tekstiler.

  Med en uldplaid fra Tweedmill er du sikker på at få et virkelig lækkert 100% uldtæppe i allerbedste kvalitet.

 • Ulster Weavers

  Her kan du finde smukke og inspirerende viskestykker i høj kvalitet fra Ulster Weavers samt praktiske køletasker til børnenes madpakke med skønne motiver.

  Ulster Weavers er en virksomhed, der ligger i Nordirland og har specialiseret sig i boligtekstiler. De har mere end 140 års erfaring som tekstilvirksomhed og er kendt for deres altid gode kvalitet.

  Tekstilerne fra Ulster Weavers produceres forskellige steder i verden, men slutproduktet og dets kvalitet kontrolleres altid i Nordirland, hvor alle designs også laves. Uanset om produkterne er produceret i Nordirland eller andre steder i verden sørger Ulster Weavers for ordentlige forhold i produktionen både for mennesker og miljø.

 • Vilac

  Vilac er indbegrebet af legetøj, der aldrig går af mode og appellerer til alle generationer.

  Deres historie begyndte i Frankrig i 1911, da Narcisse Villet startede en træfabrik. Det udviklede sig med tiden til Vilac, der designer legetøj, som er gået hen og blevet designobjekter i mange hjem.
  Vilac specialfremstiller en stor del af deres produkter med træ fra Jurabjergene. Gennem en unik proces hvor træet drejes, poleres og sandblæses, fremstilles det pragtfulde resultat. For at give legetøjet den sidste og meget velkendte blanke finish, lakeres legetøjet af professionelle håndværkere i byen Moirans i Montagne.
  Vilac er indbegrebet af unikt kvalitetslegetøj til både børn og voksne. Designerne bag det succesfulde legetøjsbrand, består af en håndfuld fremragende kunsthåndværkere der alle formår at give legetøjet personlighed og karakter.

 • WOW Cup

  WOW-kopperne er på kort tid blevet en verdensomspændende succes - og med god grund! De prisvindende, spildfri kopper er geniale til både små og store. Det patenterede ventilsystem i låget betyder, at kopperne er fuldstændig lækagefri og tætsluttende, undtagen når man drikker af dem. 

  WOW Cup findes i flere varianter til baby, børn og til at tage med på farten. Med den innovative 360° drikkekant kan man drikke af koppen fra alle sider, mens den bløde silikoneventil sikrer, at koppen kun er åben, når man drikker af den og dermed slutter helt tæt, så snart læberne slipper.

  I denne kategori kan du finde vores udvalg af WOW Cup Baby, WOW Cup Mini og WOW Cup Kids.

 • Yumbox

  Yumbox madkasser er ruminddelte og tætsluttende og egner sig isært til børn med deres flotte og glade farver. Du kan finde din Yumbox madkasse her.

 • Yummii Yummii

  Yummi Yummi står for høj kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed. Deres madkasser er lavet af genanvendeligt stål af højeste kvalitet, nærmere bestemt rustfri stål 18/8. Stål er fri for phthalater og BPA, og det er et materiale, som hverken afgiver eller tager imod farve eller smag. Du kan altså roligt medbringe rødbeder eller en karryret i dine Yummi Yummi bokse, de vil stadig være nemme at rengøre. Desuden har stål den kvalitet, at det absorberer henholdsvis varme og kulde, så ved bentoboksene fungerer de altså som et naturligt køleelement, der holder madpakken kølig og frisk.

  Alle produkter bliver løbende testet og certificeret, for at du som forbruger kan være sikker på, at de lever op til kravene stillet af fødevaremyndigheder i Danmark og EU.

  Når du køber en madkasse fra Yummii Yummii, får du en madkasse, der kan holde i mange år!