Mærker

Mærker

Leder du efter et bestemt brand eller mærke? Her kan du se alle de varer, vi har fra hver af vores leverandører.
Vi arbejder hele tiden på at sammensætte et sortiment, hvor du både kan finde kendte, etablerede brands og små/skæve/nye mærker. Hos Den Gule Hylde vil vi gerne tilbyde dig et spændende og unikt udvalg af køkkenudstyr, boligtilbehør og...

Leder du efter et bestemt brand eller mærke? Her kan du se alle de varer, vi har fra hver af vores leverandører.
Vi arbejder hele tiden på at sammensætte et sortiment, hvor du både kan finde kendte, etablerede brands og små/skæve/nye mærker. Hos Den Gule Hylde vil vi gerne tilbyde dig et spændende og unikt udvalg af køkkenudstyr, boligtilbehør og gaver til både børn og voksne - og du kan være helt sikker på, at vi altid har noget, som du ikke kan finde andre steder.
Vi hører gerne fra dig, hvis der er noget helt bestemt, du synes, vi mangler i vores sortiment.

Mere

Mærker Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Amadeus

  Amadeus laves af franske Cadés, der har mere end 35 års erfaring med boligtilbehør. Deres store team af designere sørger for at skabe en bred vifte af skønne, klassiske, moderne og kreative produkter til hjemmet. 
  Deres sortiment omfatter smuk, håndmalet keramik, dekorative lamper, flotte møbler, søde detaljer til børneværelset samt charmerende boligtilbehør og køkkenudstyr.

 • Amadeus les Petits

  Amadeus les Petits er rettet mod børnenes verden. Teamet fra franske Cadés, der holder til i det nordlige Frankrig, laver hver sæson nye dekorative genstande og smukt tilbehør til de små i bløde farver og pastel.

 • Ava & Yves

  Ava & Yves er en lille og fin producent fra Steinhagen i Tyskland, som bl.a. har specialiseret sig i smukt designede papirvarer af høj kvalitet. De laver det fineste festpynt til børnefødselsdagen med temaer og motiver, som børnene elsker. De har alt det, du skal bruge for at kunne dække et festligt bord med enhjørninge, havfruer, pirater, astronauter osv. 

 • BUILT

  BUILT er skabt i 2003 af tre venner, John Roscoe Swartz, Aaron Lown og Carter Weiss. De fandt et fælles bånd i deres passion for innovativt design, god kvalitet og deres glæde for mad og vin. Det fik dem til at bruge Neopren til at skabe BUILT's taske til 2 flasker vin. Siden er sortimentet blevet udvidet til at omfatte en serie af varer, der er praktiske til hverdagsbrug og til at have med på farten.

  Udvalget i BUILT's sortiment er inspirerede af byen, der aldrig sover - New York. Deres designs er gennemtænkte, og deres produkter er lavet til at holde. Find vores udvalg af madkasser, køletasker og drikkeflasker fra BUILT lige her.

 • Cartexpo

  Cartexpo blev oprettet i Frankrig i 1989. De har specialiseret sig i at gengive vintage reklamer på forskellige materialer; f.eks. poser, metaldåser, bakker, dækkeservietter og meget andet. De har mange prestigefyldte licenser, og mange af deres designs vil du helt sikkert kunne genkende.

  Alle produkter fra Cartexpo emmer af nostalgi og fransk vintagestemning. Her kan du finde praktiske og anderledes gaveidéer, der kan frembringe hyggelige minder hos alle, der har rejst i Frankrig - og som kan bringe lidt parisisk caféstemning ind i dit hjem. 

 • eeBoo

  For mere end 25 år siden startede Mia Galison sin virksomhed eeBoo sammen med sin mand mand, Saxton Freymann i kælderen i deres fælles hjem. Med 3 små børn var målet at starte en virksomhed, der skulle lave vidunderlige produkter til børn, samtidig med at de kunne være sammen som familie. Virksomheden har siden vokset sig stor og eeBoo har vundet prisen "Oppenheim Best Toy Awards" for adskillige af deres produkter.

  eeBoo laver kvalitetslegetøj, der fremmer sprog, historiefortælling og kreativitet. De flotte motiver bliver lavet i samarbejde med anerkendte illustratorer af børnebøger i skønne farver og motiver, der appellerer til børns fantasi - håbet er, at legetøjet også inspirerer forældre til at sætte sig på gulvet og lege med.

  Hos eeBoo bliver bæredygtighed prioriteret højt. Indpakningen er udformet, så der ikke er unødvendigt store æsker eller plastikindpakning. Puslespillene er lavet af tyk, genanvendt pap, som kan holde til at blive leget med igen og igen, og motiverne er trykt med vegetabilsk og giftfri blæk. 

  Find alle de smukke og fortryllende puslespil til både børn og voksne fra eeBoo lige her.

 • Emma Bridgewater

  Hos Emma Bridgewater kan de godt lide at lave ting, der gør hverdagen lidt rarere.

  Emma Bridgewater startede sin forretning i 1985, efter hun forgæves forsøgte at finde en fødselsdagsgave til sin mor. Hun kunne ikke finde nogle kopper, der udstrålede den charme, historie og hygge, som hun ledte efter. Derfor begyndte hun selv at producere keramik - man kan som kunde få lov til at besøge pottemagerværkstedet i Stoke-on-Trent og se, hvordan hver eneste stykke keramik produceres efter traditionelt håndværk. Senere har virksomheden udvidet sortimentet, så man nu også kan få andre varer med de fine designs, herunder metaldåser og andre køkkenting.
  Alle deres designs starter som en personlig reaktion på, hvad de elsker i verden omkring sig. Ønsket er, at du skal mærke det samme, når du kigger på designet - så ved de, at de har ramt plet!

 • Farverige Dage

  Find sjove og spændende krea kits til børn fra Farverige Dage.

  Camilla, der står bag Farverige Dage, er kreativ og opfindsom - og hun gør det nemt og enkelt for alle at være kreative med deres børn. Hendes produkter er skabt ud fra et ønske om, at kunst og kreativitet skal være tilgængeligt for alle børn, derfor er de lette at gå til og overskue. Med et krea kit fra Farverige Dage har du alt, hvad du skal bruge til en sjov og hyggelig kreativ tid sammen med børnene.

  Både modellervoks og de kreative kits er designet og håndlavet af Camilla selv. Vi er vilde med hendes fine produkter og rigtig glade for at kunne tilbyde dem i vores sortiment.

  Se hele sortimentet i denne kategori og find en god og unik gave til børn.

 • Kew Gardens

  Kew Gardens - eller officielt Royal Botanic Gardens, Kew - er et omfattende haveanlæg i London. Det er et ledende center for botanisk forskning, der har en af de mest omfattende plantesamlinger i Storbritanien. Siden 2003 har den botaniske have været på UNESCO's Verdensarvsliste.

  RBG Kew Enterprises har udviklet en vidunderlig serie af plejeprodukter med inspiration fra blomster og planter. Alt overskud fra RBG Kew Enterprises går til at støtte Kew Gardens vigtige arbejde.

  Her kan du finde vores udvalg af de luksuriøse håndplejeprodukter fra Kew Gardens. De eksklusive håndcremer og håndsæber er inspireret af skønheden og duften fra planterne ved Royal Botanic Gardens, Kew. Designet på indpakningen er lavet ud fra billeder fra Kew Gardens historiske arkiv. Find en anderledes og luksuriøs gave til dig selv eller en anden...

 • KitchenCraft

  Alle husholdninger i England har mindst ét af deres produkter!
  Kitchen Craft har en meget bred vifte af produkter, der både er flotte, funktionelle og i rigtig god kvalitet. Kitchen Craft blev grundlagt helt tilbage i 1850 og er specialiseret i at fremstille isenkram og køkkenudstyr. Deres ambition er at skabe produkter, der gør hverdagen i køkkenet lettere og sjovere. De tilbyder et stort sortiment til bagning, madlavning, madopbevaring, servering, etc.
  Produkterne fra Kitchen Craft følger strengt de europæiske sikkerhedsstandarder hvad angår kvalitet, miljø og etik. Dette betyder bl.a., at alle produkter er fri for BPA og LFGB.

 • Korb

  Korb laves af franske Cadés, der har mere end 35 års erfaring med boligtilbehør. Deres store team af designere sørger for at skabe en bred vifte af skønne, klassiske, moderne og kreative produkter til hjemmet. 
  Deres sortiment omfatter smuk, håndmalet keramik, dekorative lamper, flotte møbler, søde detaljer til børneværelset samt charmerende boligtilbehør og køkkenudstyr.

 • LEGO®

  LEGO® er det klassiske legetøj, som alle børn kender og elsker. LEGO® produkterne fra Room Copenhagen er tidsløst nordisk design, der bringer en ekstra dimension til de klassiske byggeklodser. En serie af produkter til boligen og madpakken i glade, klare farver. Her kan du finde et stort udvalg af LEGO® madkasser og drikkedunke, der kan være med til at gøre madpakken lidt sjovere for både børn og voksne. Du kan desuden finde LEGO® boligindretning og oplagte gaveidéer til LEGO® fans!

 • Little Lunch Box Co.

  Historien om Little Lunch Box Co.

  Little Lunch Box Co. er skabt af Chantal i Australien i 2016. Hun har designet bento madkasserne, som hun selv bruger til sine 2 døtre.

  Hendes mål er at designe produkter, der gør livet lettere for andre forældre med fokus på funktionalitet. Det er lykkedes hende at designe madkasser, der er lette, nemme at rengøre, simple at bruge og børnevenlige (for som Chantal siger; det handler om børnene!).

  Tætsluttende og ruminddelte madkasser til børn og voksne

  Madkasserne fra Little Lunch Box er med deres klare farver og flotte designs umiddelbart tiltalende for børn, og samtidig er de praktiske og enkle at bruge og af høj kvalitet. Vælg mellem Bento Five, Bento Three og Bento Two for at finde den bento madkasse, der passer bedst til dit barns behov. Alle madkasser er rumindelte og har et specialdesignet låg, der sørger for lufttæt opbevaring og gør, at du kan pakke tørre og flydende madvarer i samme madkasse.

  Gør madkasserne endnu mere fleksible med Bento Cups

  Med Bento Cups, som er silikoneforme, der passer perfekt ned i madkassernes rum, kan du dele maden yderligere op og gøre madpakken endnu mere indbydende og let at gå til.

  Find hele udvalget af madkasser og bento tilbehør fra Little Lunch Box Co i denne kategori.

 • Lunch Punch

  Sjovt og praktisk bento tilbehør fra Lunch Punch

  Lunch Punch er en serie af madpakketilbehør, der er designet til at gøre det sjovt at pakke en indbydende madpakke til børnene. Deres udvalg består bl.a. af madpinde, silikonebånd, sandwichudstikkere, jumbo silikoneforme (bento cups) og gafler og skeer i praktisk madpakkestørrelse.

  Lunch Punch er egnet til kontakt med fødevarer

  Alle produkterne fra Lunch Punch tåler opvaskemaskine og overholder alle gældende regler i forhold til kontakt med fødevarer.

 • MontiiCo

  MontiiCo laver super flotte produkter i en høj kvalitet, der kan tåle at blive brugt.

  Hvem er Montii?

  Bag Montii står Steph fra Australien. Hendes mission er at skabe sjove, praktiske og genanvendelige produkter til både børn og voksne. Hun var træt af at købe produkter til sine børn, der ikke kunne holde til at blive brugt af... ja, børn! Så hun har skabt en serie af produkter i høj kvalitet, der kan holde til lidt af hvert.

  MontiiCo køletasker

  Køletaskerne fra MontiiCo har fantastiske og iøjnefaldende motiver, der både vil begejstre drenge og piger, børn og voksne. De har en kraftig isolation, så de kan holde indholdet koldere i længere tid. Og det rigtig smarte er, at de faktisk også kan tåle at komme i vaskemaskinen.

  Montii køletasker har en god størrelse og kan bl.a. rumme vores madkasser fra Little Lunch Box, Yumbox og Sistema.

  Montii termoflasker

  Montii's termoflasker er helt fantastiske til både børn og voksne. De findes i forskellige størrelser og i mange flotte farver. De dobbeltvæggede termoflasker er lavet i rustfri stål og kan holde drikkevarer kølige i mindst 12 timer. Farven på flaskerne er yderst holdbare, og så kan drikkeflaskerne tåle opvaskemaskine. Termoflaskerne fra MontiiCo er desuden så smart designet, at det er muligt at skifte typen af låg/drikketud efter behov. Med silikone bumpers er det muligt at lave din egen personlige farvekombination, samtidig med at silikoneholderen mindsker støj fra stålflasken og gør den lettere at holde på.

 • Moulin Roty

  Historien om Moulin Roty

  Moulin Roty startede i 1972 som et kollektivt projekt i en gammel mølle i Frankrig. De er med tiden blevet en af Frankrigs mest anerkendte producenter af legetøj, spil og børnemøbler. Gennem et halvt århundrede har de designet og skabt legetøj i ekstraordinær høj kvalitet og med en lang levetid. Deres designs er fyld med charmerende og finurlige detaljer, og legetøjet har ofte et nostalgisk udtryk.

  Find vores udvalg af skønne ting til børn fra Moulin Roty i denne kategori.

 • Mudpuppy

  Mudpuppy blev stiftet i 1992 i New York. Siden da har firmaet modtaget snesevise af priser for deres legetøj. 
  De er kendt for at at lave kunstfærdige puslespil og legetøj med høj legeværdi. Mange af deres produkter er produceret af genbrugsmaterialer, så miljøet skånes mest muligt, der benyttes sojabaseret, giftfri blæk og alt er 100% fri for phtalater.

  Produkterne fra Mudpuppy er produceret med stor eftertanke og øje for barnets udvikling. De laver smukke og anderledes puslespil til hele familien. De har bl.a. en stribe af puslespil, der er lavet til at tage med på farten.

  Se alle varer fra Mudpuppy her.

 • Natives

  Produkterne fra Natives har alle deres egen personlighed og charme. Stilen og motiverne frembringer minder hos de fleste og inspirerer til at dele historier og erindringer.
  Designet er inspireret af franske og amerikanske retro reklamer fra 1940'erne med et tydeligt strejf af humor.

  En stor del af sortimentet består af metaldåser i mange forskellige former og størrelser. Mange af motiverne fra metaldåserne går igen på andre produkter, og Natives har blandt andet også et stort udvalg af servietter, metalbakker, dækkeservietter, krus, genanvendelige poser samt en serie af sæber fremstillet i Provence efter Savon de Marseilles traditionelle opskrift.

 • Recycled by Wille

  Det svenske firma Recycled by Wille er skabt ud fra et ønske om at være med til at passe bedre på jordens ressourcer. Ryggraden i alt hvad de gør er tanken om, at det er nu, vi skaber vores morgendag.

  Produkterne fra Recycled by Wille er lavet af 99% genanvendt materiale. Gammelt bliver til nyt, simpelthen. De anvender materiale, som er tilbage fra andre tekstilproduktioner og skaber nye produkter af det, som andre ellers ville smide væk. På den måde sparer de både vand og energi; 50% vand og 30% energi for at være præcis. Målet er at forårsage så lidt negativ indvirkning på miljøet og mennesker som muligt. Fordi de indsamler andres stofaffald kan de skabe nye produkter helt uden at bruge farve eller tilsætte kemikalier.
  Recycled by Wille lægger deres energi i at redde verden, i stedet for at ramme sæsonens mest trendy farvenuancer. Der er trods alt ingen tvivl om, at genanvendelse er det nye sort!

  Se hele vores udvalg af bæredygtige tekstiler til køkken og bolig fra Recycled by Wille lige her.

 • Rex London

  Rex London laver smukt designede, retro- og vintageinspireret brugskunst, legetøj og gaver. Deres kollektioner har noget for enhver smag - og til priser som kunderne elsker.
  Rex London har flere etiske retningslinjer for virksomheden, der bl.a. handler om ordentlige arbejdsforhold og ingen diskrimination. Desuden er der tænkt bæredygtighed, genbrug og sundhed ind i produkterne.

 • Sara Miller

  Sara Miller er en prisbelønnet britisk designer. Hun har skabt et luksuriøst livsstilsmærke med en forkærlighed for legende prints, livlige mønstre og vidunderlige farver.
  Brandet Sara Miller blev lanceret i 2015 og afspejler hendes kærlighed til forskellige kulturer og rejser, der kombineres med hendes unikke kreativitet til at skabe sofistikerede og elegante designs. Kendetegnende for hendes designs er de levende farver og fine guldfoliedetaljer.

  Her kan du finde hele vores udvalg af de smukke metaldåser fra Sara Miller.

 • Sass & Belle

  Det engelske brand Sass & Belle har eksisteret siden 2009 - navnet stammer fra grundlæggeren, Richards, to døtre Saskia og Alma Belle. Det fantasifulde designteam med base i London er inspireret af de nyeste trends og har altid travlt med at finde på nye finurlige og uimodståelige gaveidéer og produkter til hjemmet, der kan tilføre en smule glæde og et drys af smil. De leder konstant efter nye materialer og på måder at mindske plastik i produkter og indpakning og har forpligtiget sig til at tage højde for bæredygtighed i alle kollektioner.  
  Sass & Belle har desuden klart formulerede etiske retningslinjer vedrørende arbejdsforhold og diskrimination, og de er engageret i diverse velgørenhedsprojekter.

 • Sistema

  Her finder du hele vores store udvalg af bøtter, opbevaringsbokse, madkasser, drikkedunke og tilbehør fra Sistema.

  Sistema tilbyder en bred vifte af produkter til madpakken og madopbevaring i høj kvalitet. Deres farverige madkasser er blevet en klassiker, men produktudvalget omfatter også den flotte og trendy Renew serie i genanvendt plast i mere afdæmpede farver samt lækre bøtter til madopbevaring, drikkedunke, genanvendelige sugerør, bestiksæt og meget mere.

  Sistema har en stort og alsidigt udvalg af madkasser, så du kan finde en madkasse til lige præcis dit eller dit barns behov. Der findes bento madkasser i mange forskellige størrelser og ruminddelinger, så de forskellige madvarer kan opdeles i madpakken. Sistema madkasserne lukkes med deres patenterede clips, der er nemme at åbne for både børn og voksne. 

  Et stor fordel ved Sistemas produkter er at de tåler fryser, mikroovn og opvaskemaskine, så de er nemme at bruge i en travl hverdag. Desuden er alle Sistemas produkter fri for phtalater/BPA og andre skadelige tilsætningsstoffer.

  Sistema blev grundlagt i New Zealand for over 30 år siden. Den dag i dag produceres produkterne fra Sistema på deres fabrik i New Zealand. De har altid stor fokus på miljøet og bæredygtighed i både produktionen samt ved transporten af varerne.

 • Solwang

  Dorte Soland Wang har skabt Solwang Design på baggrund af sin farmors hjemmestrikkede karklude, der blev lavet af bomuldsgarnrester. Senere begyndte hun selv at strikke karklude til sig selv og til gaver.
  i 2009 startede hun en egentlig produktion af "farmors karklude" - i dag fremstilles karklude og håndklæder på strikkemaskiner, men den sidste finish er stadig håndarbejde.
  Både karklude og håndklæder fremstår fuldstændig som de håndstrikkede originale og har bevaret alle de gode egenskaber som slidstyrke, sugeevne og funktionalitet. Det skal være ligeså godt, som var det håndlavet - det er filosofien bag produkterne.

  Den retstrikkede klud fra Solwang Design er super funktionel og kan anvendes som karklud, rengøringsklud eller som vaskeklud til store og små i hele familien. Kluden er uden restprodukter fra produktionen og har derfor en fantastisk evne til at absorbere, straks du tager den i brug, og vil hurtigt blive et ”must” i hjemmet. Den er meget slidstærk og holder vask efter vask. Som et ekstra plus er der ingen mikroplast Solwangs produkter. Kort sagt et produkt med tanke bag. Et praktisk tip: find vaskeanvisningen bag på logostroppen.

  Varerne fra Solwang Design fremstilles udelukkende i samarbejde med virksomheder med BSCI-certificering (Business Social Compliance Initiative), hvilket er en sikkerhed for, at alle led i produktionen understøtter bæredygtighed.

 • Sophie Allport

  Sophie Allport startede sin engelske virksomhed i 2007. Hun er inspireret af sin store kærlighed for naturen. Fra sit hjem i Stamford designer og maler Sophie Allport alle nye produkter. Hendes arbejde er en hyldest både til livet på landet og Englands vilde natur - begge temaer tryller hun ind i et bredt udvalg af charmerende boligtilbehør og køkkenudstyr.

 • Strömshaga

  Strömshaga er en svensk familievirksomhed, der ligger i nærheden af Göteborg. Björkman-familien startede deres første virksomhed tilbage i 1973. Deres ønske med deres brand Strömshaga er at skabe en unik følelse i alle hjem med inspiration fra fortiden. Stilen i deres boligtilbehør er klassisk svensk landlig stil, industrielt design og charmerende retro. Materialerne er metal/emalje, træ, glas og porcelæn.

 • Torune

  Torune er et japansk firma, der er specialiserede i køkkentilbehør - og især madpinde og andet sjovt tilbehør til madpakken. De laver søde, farverige og skægge ting, der er perfekte til at pifte din egen eller børnenes mad op.

  Japanerne er verdensmestre i at skabe små kunstværker ud af deres mad - bliv inspireret af deres opdelte madkasser - bento - der giver masser af mulighed for at lave indbydende madkasser. 
  Samtidig går de højt op i fødevaresikkerhed i Japan. Produkterne fra Torune er Japansk design og kvalitetskontrol, så du kan trygt regne med at alle varer fra Torune er fødevaregodkendte og 100% uden ptalater og BPA.

 • Tweedmill Textiles

  Tweedmill Textiles har vævet tekstiler siden 1971 og er blevet kendt for deres kvalitet og pålidelighed.
  Tweedmill væver deres tæpper på kanten af floden Dee ved siden af et slot i den historiske engelske by Flint - en beliggenhed der dagligt giver dem inspiration til at designe smukke plaider og andre tekstiler.

  Med en uldplaid fra Tweedmill er du sikker på at få et virkelig lækkert 100% uldtæppe i allerbedste kvalitet.

 • Ulster Weavers

  Her kan du finde smukke og inspirerende viskestykker i høj kvalitet fra Ulster Weavers samt praktiske køletasker til børnenes madpakke med skønne motiver.

  Ulster Weavers er en virksomhed, der ligger i Nordirland og har specialiseret sig i boligtekstiler. De har mere end 140 års erfaring som tekstilvirksomhed og er kendt for deres altid gode kvalitet.

  Tekstilerne fra Ulster Weavers produceres forskellige steder i verden, men slutproduktet og dets kvalitet kontrolleres altid i Nordirland, hvor alle designs også laves. Uanset om produkterne er produceret i Nordirland eller andre steder i verden sørger Ulster Weavers for ordentlige forhold i produktionen både for mennesker og miljø.

 • Vilac

  Vilac er indbegrebet af legetøj, der aldrig går af mode og appellerer til alle generationer.

  Deres historie begyndte i Frankrig i 1911, da Narcisse Villet startede en træfabrik. Det udviklede sig med tiden til Vilac, der designer legetøj, som er gået hen og blevet designobjekter i mange hjem.
  Vilac specialfremstiller en stor del af deres produkter med træ fra Jurabjergene. Gennem en unik proces hvor træet drejes, poleres og sandblæses, fremstilles det pragtfulde resultat. For at give legetøjet den sidste og meget velkendte blanke finish, lakeres legetøjet af professionelle håndværkere i byen Moirans i Montagne.
  Vilac er indbegrebet af unikt kvalitetslegetøj til både børn og voksne. Designerne bag det succesfulde legetøjsbrand, består af en håndfuld fremragende kunsthåndværkere der alle formår at give legetøjet personlighed og karakter.

 • Yumbox

  Yumbox er ruminddelte og tætsluttende madkasser til børn i flotte og glade farver. 

  Lær mere om Yumbox

  Bag Yumbox står Maia og Daniela; to mødre, der er dedikerede til at fremme gode spisevaner hos børn.

  Inspirationen til de rumopdelte madkasser fik Maia fra de frokoster, hendes børn fik serveret på deres franske skole, hvor der var fokus på balance, variation, smagsindtryk og næring. Derfra opstod idéen og ønsket om at lave en madkasse, der skulle gøre det nemt for alle at lave gode madpakker til deres børn. De har skabt en madkasse med en bento-inspireret indsatsbakke og et låg, der sørger for tætsluttende lukning af alle rum.

  Tætsluttende og ruminddelte madkasser

  Det tætsluttende silikonelåg betyder, at du kan fylde madkassen med forskellige typer madvarer uden at risikere, at de blandes. Det tætsluttende design er desuden med til at holde maden frisk i længere tid og kan spare dig (og miljøet) for unødvendig indpakning af maden. Yumbox madkasserne inddeles i rum ved hjælp af indsatsbakken. De forskellige mindre rum gør det nemmere at lave en balanceret madpakke, der er indbydende og overskuelig for børnene. I bunden af bakkerne er der forskellige flotte og sjove illustrationer, der kan være med til at give inspiration til sammensætningen af madpakken.

  Yumbox modeller

  Yumbox findes i forskellige størrelse og ruminddelinger, så du kan finde netop den Yumbox, der passer til dit barns behov. Vælg mellem Yumbox Original, Panino, Tapas eller Minisnack. Yumbox findes i forskellige flotte farver til både drenge og piger.

  Yumbox størrelsesguide

  Er du i tvivl om, hvilke model du skal vælge, kan du få et overblik over de forskellige modeller i vores size guide. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp.

  Yumbox Størrelsesguide

 • Yummii Yummii

  Yummi Yummi står for høj kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed. Deres madkasser er lavet af genanvendeligt stål af højeste kvalitet, nærmere bestemt rustfri stål 18/8. Stål er fri for phthalater og BPA, og det er et materiale, som hverken afgiver eller tager imod farve eller smag. Du kan altså roligt medbringe rødbeder eller en karryret i dine Yummi Yummi bokse, de vil stadig være nemme at rengøre. Desuden har stål den kvalitet, at det absorberer henholdsvis varme og kulde, så ved bentoboksene fungerer de altså som et naturligt køleelement, der holder madpakken kølig og frisk.

  Alle produkter bliver løbende testet og certificeret, for at du som forbruger kan være sikker på, at de lever op til kravene stillet af fødevaremyndigheder i Danmark og EU.

  Når du køber en madkasse fra Yummii Yummii, får du en madkasse, der kan holde i mange år!