Skolestart

Skolestart

Her har vi samlet alt, hvad dit barn har brug for til skolestart. Find skoletasker, penalhuse og andet tilbehør, der er vigtigt til skoledagen.
Hvis du har brug for rådgivning til at vælge den rigtige skoletaske til dit barn, står vi altid klar til at hjælpe.
Du kan også finde vores skoletaskeguide lige her: Guide til valg af skoletaske

Her har vi samlet alt, hvad dit barn har brug for til skolestart. Find skoletasker, penalhuse og andet tilbehør, der er vigtigt til skoledagen.
Hvis du har brug for rådgivning til at vælge den rigtige skoletaske til dit barn, står vi altid klar til at hjælpe.
Du kan også finde vores skoletaskeguide lige her: Guide til valg af skoletaske

Mere

Skolestart Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Skoletasker

  Find den rigtige skoletaske til dit barn her. Vi lægger vægt på, at vores skoletasker er både ergonomiske, i høj kvalitet og samtidig tiltalende for børn i deres design.

  Det kan virke svært og overvældende at vælge den rigtige skoletaske, når børnene skal starte i skole.

  Du kan læse vores gode råd til skoletasker her: Skoletaskeguide og du er også altid velkommen til at kontakte os for yderligere rådgivning.

 • Penalhuse og tilbehør

  Hold styr på blyanter, lineal, saks, tusser og farveblyanter med et godt penalhus. Vi har penalhuse i flere størrelser og designs til både piger og drenge. Du kan finde penalhuse med indhold eller uden. Desuden har vi et godt udvalg af forskellige tilbehør til penalhuset, herunder viskelæder, lineal, tusser, farveblyanter og post-its.

 • Skoletaskeguide

  Det kan godt virke lidt uoverskueligt at vælge skoletaske til dit barn, især hvis det er den første skoletaske. Derfor har vi samlet nogle gode råd til dig om valg af skoletaske. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores tasker eller brug for rådgivning, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

  Guide til valg af skoletaske

  • Taskens højde skal være ca. lige så lang som barnets ryg. Mål barnet fra skuldrene til den nederste del af lænden. Tasken skal sidde på ryggen, ikke på numsen, den bør heller ikke være bredere end barnets ryg.
  • Vælg en taske med brystrem og også gerne hofterem, da det sikrer en bedre fordeling af vægten. Det rareste for barnet er, hvis taskens bagside er skumpolstret og ergonomisk. Tasken bagpanel bør sidde tæt på barnets rygsøjle.
  • Det er en fordel med en taske, der kan indstilles i f.eks. længden på skulderstropperne. Det mest optimale er, når barnets skuldre flugter med taskens top og et evt. hoftebælte hviler centreret over barnets hofteben.
  • Skoletasken inkl. indhold bør ikke veje mere end 15% af barnets vægt. Undgå at købe en taske, der er unødigt stor.
  • Vælg gerne en taske med reflekser på alle sider, så dit barn er synligt i trafikken.
  • Skoletasken skal være nem for dit barn selv at åbne og lukke, så gå efter børnevenlige lynlåse, spænder og remme. Øv det evt. derhjemme med det helt nye skolebarn, så det ikke er afhængigt af en voksen, når tasken skal tages af og på, og når den skal åbnes og lukkes.
  • Det er rigtig fint med flere rum i skoletasken, men det er vigtigt, at tasken giver mulighed for at pakke tunge bøger tættest på barnets ryg.
  • Hvor ofte skoletasken skal skiftes er selvfølgelig meget individuelt og afhænger både af, hvor meget tasken kan indstilles og det individuelle barn. Som tommelfingerregel kan du forvente, at det er nødvendigt at udskifte skoletasken ca. hvert 2.-3. år for at sikre, at den hele tiden passer til dit barns behov og størrelse.
  • Alder/angivelse af klassetrin på skoletasker er vejledende og kan spænde bredt. Vurder altid taskens størrelse i forhold til dit eget barn. Vi har tydelig angivelse af mål på vores skoletasker, som du kan sammenholde med dit barns mål.