Classic Textiles of Sweden

Classic Textiles of Sweden

Boligtekstiler i god kvalitet fra Classic Textiles of Sweden

For Classic Textiles of Sweden har miljømæssige og sociale spørgsmål fra starten været vigtige. De ønsker at være en del af en bæredygtig udvikling. Målet er at lave boligtekstiler af god kvalitet til en fornuftig pris og samtidig forårsage så lidt negativ påvirkning af miljø og mennes...

Boligtekstiler i god kvalitet fra Classic Textiles of Sweden

For Classic Textiles of Sweden har miljømæssige og sociale spørgsmål fra starten været vigtige. De ønsker at være en del af en bæredygtig udvikling. Målet er at lave boligtekstiler af god kvalitet til en fornuftig pris og samtidig forårsage så lidt negativ påvirkning af miljø og mennesker, som muligt. 

Bæredygtige fremstillingsmetoder

I Karur i det sydlige Indien er deres partner, Balaji Krishnamurthy, og hans fabrik, Danesh Home Fashions. Den administrerende direktør hos Classic Textiles, Jan Franck, og Balaji har kendt hinanden i mange år, og de har arbejdet sammen om at udvikle og forbedre fremstillingsmetoder for at blive mere bæredygtige, både miljømæssigt og socialt.

Økologisk farvning og biologisk behandling

I 2004 startede de en aktiv overgang til miljøvenlig farvning af alt garn, hvor spildevandet renses delvist biologisk og derefter genbruges. Den biologiske rensning foregår ved at der tilføres komøg til spildevandet, hvorefter bakterierne æder kemikalierne og derefter synker til bunds. Det er et særligt vigtigt arbejde, fordi produktionen foregår i en del af verden, hvor tilgængeligheden af rent vand ikke kan tages for givet.

Se vores udvalg af boligtekstiler fra Classic Textiles of Sweden her.

Mere

Classic Textiles of Sweden 29 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 29
Viser 1 - 12 af 29