Bolig

Bolig

Her har vi samlet en masse lækker brugskunst til din bolig.
Se vores udvalg af smukke glasvaser og flot keramik.
Det er også her du kan finde ure, knagerækker og andre praktiske småmøbler til opbevaring.
Find en fin, ny pyntepude, en lækker plaid i uld eller andre spændende ting til din bolig.

Bolig Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Plaider og tæpper

  Her kan du finde vores udvalg af lækre uldplaider og flotte bomuldstæpper. Vi har smukke og helt unikke plaider i genbrugsuld fra Tweedmill i England.
  Til forårs- og sommeraftenerne ude kan det være rart og hyggeligt med et varmt tæppe til dig selv og dine gæster. Om vinteren er en dejlig plaid næsten uundværlig, når familien skal putte i sofaen. Du kan også finde flotte, klassiske sengetæpper med smuk mønstret struktur.

 • Duge og stofservietter

  Flotte duge i bæredygtige genbrugsmaterialer

  Her kan du finde vores udvalg af duge til både hverdag og fest. Vi har et udvalg af forskellige duge i en rigtig lækker kvalitet fra svenske Recycled by Wille. Du kan både finde stofduge og coatede duge, der kan tørres af med en fugtig klud. Se også vores store udvalg af klassiske, ternede duge i forskellige størrelser og kvaliteter. 

  Smukke og genanvendelige stofservietter

  Stofservietter skaber en helt særlig stemning på bordet. Der er noget meget klassisk og mindeværdigt over stofservietter, som samtidig er blevet mere og mere populære at bruge, fordi de i modsætning til papirservietter kan bruges igen og igen. 
  Hos www.dengulehylde.dk kan du finde både ensfarvede og mønstrede stofservietter i en lækker kvalitet.

 • Hamam håndklæder og...

  Smukke, vævede hamam håndklæder i super kvalitet

  Hamam håndklæder er rigtig populære som et lettere og tyndere alternativ til almindelige håndklæder. Den specielle vævning gør, at håndklædet både har en rigtig god sugeevne og samtidig tørrer hurtigt. Hamam håndklæder er dejligt store, men både vejer og fylder ganske lidt, hvilket gør dem perfekte at have med på f.eks. stranden og i ferietasken.

  Hammam håndklæder hos www.dengulehylde.dk

  Du kan finde hammam håndklæder i mange forskellige smukke farver og mønstre her hos Den Gule Hylde. De bløde håndklæder fungerer også rigtig godt som et sjal eller som en tynd plaid på sommeraftener, ligesom de også sagtens kan bruges som en dug eller som underlag på græsset.

  Bløde badekåber i god kvalitet

  Hvis du leder efter en lækker badekåbe i blød og vaflet kvalitet, så kan du finde vores udvalg her. En god, holdbar badekåbe er rar at have både derhjemme eller, hvis du skal ud og bade i havet. Vi har badekåber i 100% økologisk bomuld, ligesom vi også har en variant, der er lavet af genanvendte materialer.

 • Dekoration og indretning

  Her kan du finde boligtilbehør og boligdekoration med detaljer, der gør din bolig til noget helt særligt. Find smarte og lækre pynteting til din bolig og skab den stemning, du har lyst til i dit hjem Du kan bl.a. finde små skabe, krydderurtebakker, træskilte, fotorammer, flotte fade, lysskilte, kurve, pyntepuder og meget andet. 
  Se løbende vores nyheder til boligindretning - og hold øje med de gode tilbud og nedsatte varer.

 • Flag og Dannebrog

  Find vores udvalg af dekoration til hjemmet med Dannebrog. Vi har bl.a. flagranker, bordflag, duge, servietter til at pynte festligt op til fødselsdag og andre fejringer. 

 • Vaser og krukker

  Her kan du se vores udvalg af smukke og unikke vaser og potteskjulere. Vi har et stort udvalg af krukker til hængeplanter, potter og flotte vandkander. Du kan også finde smukke lanterner.

 • Lysestager og stearinlys

  Her kan du se vores udvalg af dekorative og hyggelige lysestager.

 • Knager og knopper

  Her kan du finde vores spændende udvalg af knagerækker, kroge, knager og greb og knopper. Du kan både finde knager til køkken, gang og børneværelse. Hvis du leder efter flotte greb og knopper til skuffer, skabe og kommoder i unikke designs, er det også her, du skal kigge.

 • Ure

  Her kan du finde se vores sortiment af vægure og vækkeure. Vi har ure i forskellige udformninger og stilarter. Det er også her, du kan finde vores populære køkkenure i retro stil fra Natives Deco.

 • Badeværelse

  Her kan du finde lækker udstyr og dekorative opbevaringsidéer til badeværelset. Vi har flotte sæbedispensere, tandkrus og sæbeskåle i forskellige farver og designs. Det er også her, du kan se vores udvalg af toiletskilte i træ og metal.

 • Kontorartikler

  Her kan du finde praktisk kontortilbehør til dit hjemmekontor. Vi har mange flotte ting og tilbehør til dit kontor, som kan sætte system i tingene og samtidig være pænt at se på. Se vores fine dokumentmapper og postkort og læg også mærke til de praktiske, magnetiske memoblokke til huskelister og indkøbssedler. Vi har selvfølgelig også viskelæder, tusser, bogmærker, farveblyanter, linealer, notesbøger og penalhuse.

 • Husholdning

  Tilbehør til vasketøj, rengøring og resten af den praktiske husholdning.
  Her kan du bl.a. finde dåser til batterier, elpærer og opvasketabs. Vi har praktiske spande til opbevaring af klemmer og flotte opvaskeholdere. Se også vores udvalg af bæredygtige opvaskebørster og flaskerensere og praktisk sammenklappelig opvaskebalje.

 • Fritid / Hobby

  Her kan du finde tilbehør til rejser og hjemlige sysler - både indendørs og udendørs. 

 • Drinks- og barudstyr

  Her kan du finde vores udvalg af drinks- og barudstyr og mange festlige idéer til hjemmebaren. Vi har bl.a. et stort udvalg af kapselåbnere og drikkebrikker/coastere i mange forskellige designs og motiver, ligesom vi har de fedeste, unikke ting til indretning af din bar. Derudover kan du finde flotte mojitoglas, whiskyglas, fede glas til Aperol Spritz og autentiske, franske pastis-glas. Mangle du en god gaveidé kan du finde en praktisk lommelærke, en flot holder til bag-in-a-box eller et lækkert bartender coktailsæt.