Stasher

Stasher

Genanvendelige poser fra Stasher

Stasher bags er et bæredygtigt alternativ til poser af plastik. De smarte silikoneposer er selvforseglende og lufttætte.

Historien bag Stasher

Stasher blev grundlagt af Kat Nouri, som er drevet af et stort socialt og miljømæssigt engagement. Kat er immigrant, mor til tre og arbejder for kvin...

Genanvendelige poser fra Stasher

Stasher bags er et bæredygtigt alternativ til poser af plastik. De smarte silikoneposer er selvforseglende og lufttætte.

Historien bag Stasher

Stasher blev grundlagt af Kat Nouri, som er drevet af et stort socialt og miljømæssigt engagement. Kat er immigrant, mor til tre og arbejder for kvinders rettigheder og lige muligheder, og hun har en klar mission om at motivere andre til at passe på vores Jord og bane vejen for en plastikfri verden. 

Hvorfor vælge stasherbag

Stasher bags er et helt unikt og meget let anvendeligt alternativ til plastikprodukter. Stasher bags kan gå direkte fra fryseren til mikrobølgeovnen og derefter i opvaskemaskinen – det er der faktisk ingen andre silikoneposer, der kan.
De genanvendelige poser kan bruges igen og igen. Brug dem f.eks. som frugtpose, til snacks i madpakken, som indpakning af en sandwich, til food prep, til opbevaring af mad i både køleskab, fryser og køkkenskabe. Poserne kan også bruges som toilettaske, penalhus og meget mere.

Stasher Bags kan:

 • bruges til madlavning i både ovn og mikroovn - de er perfekte til Sous Vide og som stegepose
 • nedsænkes i kogende vand
 • bruges til opbevaring af mad i fryseren
 • tåle op til 230 °C og ned til -60 °C 
 • vaskes i opvaskemaskine
 • skrives på med tusch
 • genanvendes igen og igen

Stasher passer på miljøet

Stasher er certificeret medlem af bevægelsen B Corporation, hvilket forpligter til høje standarder inden for sociale forandringer, miljømæssige præstationer, gennemsigtighed og ansvarlighed. Ydermere er Stasher medlem af 1% For The Planet, og derfor hvert år donerer 1% af deres omsætning til miljøforbedrende tiltag.

Mere

Stasher 26 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 26
 • Vis her
  79,00 DKK

  Stasher Snack silikonepose i farven Aqua. De genanvendelige silikoneposer er et bæredygtigt alternativ til plastikposer. Stasher Snack findes i mange forskellige flotte farver. Den har en god størrelse til et lille mellemtåltid, f.eks. frugt, nødder, müslibar, etc.Snackposen kan også holde din telefon tør i regnen eller ved vandet, da skærmen fungerer...

  79,00 DKK
 • Vis her
  79,00 DKK

  Stasher Snack silikonepose i farven Blueberry. De genanvendelige poser er et bæredygtigt alternativ til plastikposer. Stasher Snack findes i mange forskellige flotte farver. Den har en god størrelse til et lille mellemtåltid, f.eks. frugt, nødder, müslibar, etc.Snackposen kan også holde din telefon tør i regnen eller ved vandet, da skærmen fungerer gennem...

  79,00 DKK
 • Vis her
  79,00 DKK

  Stasher Snack silikonepose i farven Citrus. De genanvendelige poser er et bæredygtigt alternativ til plastikposer. Stasher Snack findes i mange forskellige flotte farver. Den har en god størrelse til et lille mellemtåltid, f.eks. frugt, nødder, müslibar, etc.Snackposen kan også holde din telefon tør i regnen eller ved vandet, da skærmen fungerer gennem...

  79,00 DKK
 • Vis her
  79,00 DKK

  Stasher Snack silikonepose i farven Pink. De genanvendelige silikoneposer er et bæredygtigt alternativ til plastikposer. Stasher Snack findes i mange forskellige flotte farver. Den har en god størrelse til et lille mellemtåltid, f.eks. frugt, nødder, müslibar, etc.Snackposen kan også holde din telefon tør i regnen eller ved vandet, da skærmen fungerer...

  79,00 DKK
 • Vis her
  79,00 DKK

  Stasher Snack silikonepose i farven Raspberry. De genanvendelige poser er et bæredygtigt alternativ til plastikposer. Stasher Snack findes i mange forskellige flotte farver. Den har en god størrelse til et lille mellemtåltid, f.eks. frugt, nødder, müslibar, etc.Snackposen kan også holde din telefon tør i regnen eller ved vandet, da skærmen fungerer gennem...

  79,00 DKK
 • Vis her
  99,00 DKK

  Stasher Sandwich silikonepose i farven Agave. De genanvendelige silikoneposer er et bæredygtigt alternativ til plastikposer. Stasher Sandwich findes i flere forskellige flotte farver. Den har en god størrelse til f.eks. en sandwich, frugt, opladeren til telefonen eller som en lille toilettaske til træningstasken. Find flere Stasher Bags her.

  99,00 DKK
 • Vis her
  99,00 DKK

  Stasher Sandwich silikonepose i en lys rosa farve. De genanvendelige silikoneposer er et bæredygtigt alternativ til plastikposer. Stasher Sandwich findes i flere forskellige flotte farver. Den har en god størrelse til f.eks. en sandwich, frugt, opladeren til telefonen eller som en lille toilettaske til træningstasken. Find flere Stasher Bags her.

  99,00 DKK
 • Vis her
  99,00 DKK

  Stasher Sandwich silikonepose i farven Blueberry. De genanvendelige silikoneposer er et bæredygtigt alternativ til plastikposer. Stasher Sandwich findes i flere forskellige flotte farver. Den har en god størrelse til f.eks. en sandwich, frugt, opladeren til telefonen eller som en lille toilettaske til træningstasken. Find flere Stasher Bags her.

  99,00 DKK
 • Vis her
  99,00 DKK

  Stasher Sandwich silikonepose i farven Dusk. De genanvendelige silikoneposer er et bæredygtigt alternativ til plastikposer. Stasher Sandwich findes i flere forskellige flotte farver. Den har en god størrelse til f.eks. en sandwich, frugt, opladeren til telefonen eller som en lille toilettaske til træningstasken. Find flere Stasher Bags her.

  99,00 DKK
 • Vis her
  99,00 DKK

  Stasher Sandwich silikonepose i farven Raspberry. De genanvendelige silikoneposer er et bæredygtigt alternativ til plastikposer. Stasher Sandwich findes i flere forskellige flotte farver. Den har en god størrelse til f.eks. en sandwich, frugt, opladeren til telefonen eller som en lille toilettaske til træningstasken. Find flere Stasher Bags her.

  99,00 DKK
 • Vis her
  99,00 DKK

  Stasher Sandwich silikonepose i en flot orange farve. De genanvendelige silikoneposer er et bæredygtigt alternativ til plastikposer. Stasher Sandwich findes i flere forskellige flotte farver. Den har en god størrelse til f.eks. en sandwich, frugt, opladeren til telefonen eller som en lille toilettaske til træningstasken. Find flere Stasher Bags her.

  99,00 DKK
 • Vis her
  99,00 DKK

  Stasher Sandwich silikonepose i farven Sky. De genanvendelige silikoneposer er et bæredygtigt alternativ til plastikposer. Stasher Sandwich findes i flere forskellige flotte farver. Den har en god størrelse til f.eks. en sandwich, frugt, opladeren til telefonen eller som en lille toilettaske til træningstasken. Find flere Stasher Bags her.

  99,00 DKK
Viser 1 - 12 af 26