KitchenCraft

KitchenCraft

Alle husholdninger i England har mindst ét af deres produkter!
Kitchen Craft har en meget bred vifte af produkter, der både er flotte, funktionelle og i rigtig god kvalitet. Kitchen Craft blev grundlagt helt tilbage i 1850 og er specialiseret i at fremstille isenkram og køkkenudstyr. Deres ambition er at skabe produkter, der gør hverdagen i køkke...

Alle husholdninger i England har mindst ét af deres produkter!
Kitchen Craft har en meget bred vifte af produkter, der både er flotte, funktionelle og i rigtig god kvalitet. Kitchen Craft blev grundlagt helt tilbage i 1850 og er specialiseret i at fremstille isenkram og køkkenudstyr. Deres ambition er at skabe produkter, der gør hverdagen i køkkenet lettere og sjovere. De tilbyder et stort sortiment til bagning, madlavning, madopbevaring, servering, etc.
Produkterne fra Kitchen Craft følger strengt de europæiske sikkerhedsstandarder hvad angår kvalitet, miljø og etik. Dette betyder bl.a., at alle produkter er fri for BPA og LFGB.

Mere

KitchenCraft 175 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 175
 • Vis her
  129,95 DKK

  Cremefarvet tedåse fra Kitchen Craft. Tedåsen er firkantet med teksten "Tea" og har et praktisk håndtag af stål. Den er en del af Kitchen Crafts vintageserie Living Nostalgia, der sørger for charme og hygge i køkkenet.  Skal vaskes op i hånden. Mål:Længde: 11 cm.Højde 17 cm.Bredde 11 cm.

  129,95 DKK
 • Vis her
  129,95 DKK

  Flot, cremefarvet kaffedåse fra Kitchen Craft. Kaffedåsen er firkantet med teksten "Coffee" og har et praktisk håndtag af stål. Den er en del af Kitchen Crafts vintageserie Living Nostalgia, der sørger for charme og hygge i køkkenet.  Skal vaskes op i hånden. Mål:Længde: 11 cm.Højde 17 cm.Bredde 11 cm.

  129,95 DKK
 • Vis her
  179,95 DKK

  Hold kiks og kager friske med denne smukke cremefarvede kagedåse fra Kitchen Craft. Kagedåsen er firkantet med teksten "Biscuits" og har et praktisk håndtag af stål. Den er en del af Kitchen Crafts vintageserie Living Nostalgia, der sørger for charme og hygge i køkkenet. 

  179,95 DKK
 • Vis her
  179,95 DKK

  Hold vasken ryddelig med denne cremefarvede opvaskeholder fra Kitchen Craft. Opvaskebørsteholderen er opdelt i flere rum, hvor du kan opbevare opvaskebørste, opvaskemiddel og køkkensvamp. Der er en aftagelig sektion med huller i bunden, så vandet drænes bort. Opvaskebakken er en del af Kitchen Crafts flotte vintageserie Living Nostalgia.  Mål:Længde: 17...

  179,95 DKK
 • Vis her
  189,95 DKK

  Smuk og praktisk spand til tøjklemmer fra Kitchen Craft. Klemmespanden er cremefarvet med teksten "Pegs" trykt på forsiden. På svinghåndtaget med trægreb sidder en aftagelig metalklips, der kan bruges til at hænge spanden på tørresnoren.Emaljespanden til klemmer er en del af Kitchen Crafts flotte vintageserie Living Nostalgia.  Mål:Længde: 14,5 cm.Højde...

  189,95 DKK
 • Vis her
  199,95 DKK

  Super flot sæt med 3 Artesà osteknive fra Kitchen Craft. Dette sæt består af 3 osteknive fremstillet i rustfri stål med smukke håndtag af akacietræ. Der er 1 kniv til hårde oste, 1 kniv til bløde oste og 1 kniv til smuldrende oste. Det hele leveres i en fin gaveæske. Kitchen Craft yder 5 års garanti på disse osteknive, der kun tåler opvask i hånden.

  199,95 DKK
 • Vis her
  39,95 DKK

  Lille, handy citruspresser af glas fra Kitchen Craft. Denne traditionelle citruspresser har prægede glasdetaljer, der er perfekte til at presse saften ud af citrusfrugten.De små håndtag i kanten gør det let at hælde saften. Tåler opvaskemaskine. Mål:Højde: 7 cm.Diameter: 13 cm.

  39,95 DKK
 • Vis her
  249,95 DKK

  Elegant ostesæt med skiferplade og 3 osteknive fra Kitchen Craft. Sættet består af serveringsplade i skifer samt 3 osteknive. Der er 1 kniv til hårde oste, 1 kniv til bløde oste og 1 kniv til smuldrende oste. Det hele leveres i en fin gaveæske. Kitchen Craft yder 5 års garanti på ostesættet, der kun tåler opvask i hånden. Skiferpladen måler 25 x 35 cm.

  249,95 DKK
 • Vis her
  269,95 DKK

  Elegant gavesæt med ostebræt af akacietræ og 4 osteknive fra Kitchen Craft. Der er en serveringskniv til ost, en kniv til hårde oste, en kniv til bløde oste og en kniv til smuldrende oste. Det hele leveres i en fin gaveæske. Kitchen Craft yder 5 års garanti på ostesættet, der kun tåler opvask i hånden.

  269,95 DKK
 • Vis her
  169,95 DKK

  Super flot ispindeform fra Kitchen Craft. Med denne isform kan du lave de lækreste hjemmelavede ispinde. Bestem selv om isformen skal fyldes med saft, sodavand, yoghurt, flødecreme eller smoothie. Formen er nem at rengøre og kan bruges igen og igen, så du kan lave dine egne ispinde året rundt. Fyld formene op, sæt en pind fast i låget og sæt låget på - så...

  169,95 DKK
 • Vis her
  59,95 DKK

  4 stk. genanvendelige sugerør i rustfri stål fra Kitchen Craft. De flotte metalsugerør er et godt og miljøvenligt alternativ til engangssugerør i plastik. De har en klassisk "sugerør-form" med et lille knæk. De 4 bæredygtige stålsugerør leveres med rensebørste for nem rengøring. De kan bruges igen og igen og holde i mange, mange år.

  59,95 DKK
 • Vis her
  89,95 DKK

  Pakke med 6 stk. genanvendelige sugerør i silikone fra Kitchen Craft. Spar på affaldet med disse farverige og bløde silikonesugerør, der er et godt og miljøvenligt alternativ til engangssugerør i plastik. De har en klassisk "sugerør-form" med et lille knæk. De 6 bæredygtige sugerør leveres med rensebørste for nem rengøring. De kan også tåle at komme i...

  89,95 DKK
Viser 1 - 12 af 175