KitchenCraft

KitchenCraft

Alle husholdninger i England har mindst ét af deres produkter!
Kitchen Craft har en meget bred vifte af produkter, der både er flotte, funktionelle og i rigtig god kvalitet. Kitchen Craft blev grundlagt helt tilbage i 1850 og er specialiseret i at fremstille isenkram og køkkenudstyr. Deres ambition er at skabe produkter, der gør hverdagen i køkke...

Alle husholdninger i England har mindst ét af deres produkter!
Kitchen Craft har en meget bred vifte af produkter, der både er flotte, funktionelle og i rigtig god kvalitet. Kitchen Craft blev grundlagt helt tilbage i 1850 og er specialiseret i at fremstille isenkram og køkkenudstyr. Deres ambition er at skabe produkter, der gør hverdagen i køkkenet lettere og sjovere. De tilbyder et stort sortiment til bagning, madlavning, madopbevaring, servering, etc.
Produkterne fra KitchenCraft følger strengt de europæiske sikkerhedsstandarder hvad angår kvalitet, miljø og etik. Dette betyder bl.a., at alle produkter er fri for BPA og LFGB.

Mere

KitchenCraft 42 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 42
 • Vis her
  129,95 DKK

  Cremefarvet tedåse fra Kitchen Craft. Tedåsen er firkantet med teksten "Tea" og har et praktisk håndtag af stål. Den er en del af Kitchen Crafts vintageserie Living Nostalgia, der sørger for charme og hygge i køkkenet.  Skal vaskes op i hånden. Mål:Længde: 11 cm.Højde 17 cm.Bredde 11 cm.

  129,95 DKK
 • Vis her
  129,95 DKK

  Flot, cremefarvet kaffedåse fra Kitchen Craft. Kaffedåsen er firkantet med teksten "Coffee" og har et praktisk håndtag af stål. Den er en del af Kitchen Crafts vintageserie Living Nostalgia, der sørger for charme og hygge i køkkenet.  Skal vaskes op i hånden. Mål:Længde: 11 cm.Højde 17 cm.Bredde 11 cm.

  129,95 DKK
 • Vis her
  159,95 DKK

  Hold kiks og kager friske med denne smukke cremefarvede kagedåse fra Kitchen Craft. Kagedåsen er firkantet med teksten "Biscuits" og har et praktisk håndtag af stål. Den er en del af Kitchen Crafts vintageserie Living Nostalgia, der sørger for charme og hygge i køkkenet.  Skal vaskes op i hånden. Mål:Længde: 14,5 cm.Højde 119 cm.Bredde 14,5 cm.

  159,95 DKK
 • Vis her
  169,95 DKK

  Hold vasken ryddelig med denne cremefarvede opvaskeholder fra Kitchen Craft. Opvaskebørsteholderen er opdelt i flere rum, hvor du kan opbevare opvaskebørste, opvaskemiddel og køkkensvamp. Der er en aftagelig sektion med huller i bunden, så vandet drænes bort. Opvaskebakken er en del af Kitchen Crafts flotte vintageserie Living Nostalgia.  Mål:Længde: 17...

  169,95 DKK
 • Vis her
  179,95 DKK

  Smuk og praktisk spand til tøjklemmer fra Kitchen Craft. Klemmespanden er cremefarvet med teksten "Pegs" trykt på forsiden. På svinghåndtaget med trægreb sidder en aftagelig metalklips, der kan bruges til at hænge spanden på tørresnoren.Emaljespanden til klemmer er en del af Kitchen Crafts flotte vintageserie Living Nostalgia.  Mål:Længde: 14,5 cm.Højde...

  179,95 DKK
 • Vis her
  69,95 DKK

  Handy citruspresser til lime fra Kitchen Craft. Limepresseren er designet til effektivt at presse juice fra frugten. Skær limefrugten over på midten, placer den ene halvdel i citruspresseren og klem de to håndtag sammen for at få saften ud. Saftpresseren til hånden gør det nemt og hurtigt at presse lime til f.eks. madlavning eller coktails. Den er også...

  69,95 DKK
 • Vis her
  199,95 DKK

  Super flot sæt med 3 Artesà osteknive fra Kitchen Craft. Dette sæt består af 3 osteknive fremstillet i rustfri stål med smukke håndtag af akacietræ. Der er 1 kniv til hårde oste, 1 kniv til bløde oste og 1 kniv til smuldrende oste. Det hele leveres i en fin gaveæske. Kitchen Craft yder 5 års garanti på disse osteknive, der kun tåler opvask i hånden.

  199,95 DKK
 • Vis her
  69,95 DKK

  Handy citruspresser til citron fra Kitchen Craft. Citronpresseren er designet til effektivt at presse juice fra frugten. Skær citronen over på midten, placer den ene halvdel i citruspresseren og klem de to håndtag sammen for at få saften ud. Saftpresseren til hånden gør det nemt og hurtigt at presse citron til f.eks. madlavning eller bagning. Den er også...

  69,95 DKK
 • Vis her
  34,95 DKK

  Lille, handy citruspresser af glas fra Kitchen Craft. Denne traditionelle citruspresser har prægede glasdetaljer, der er perfekte til at presse saften ud af citrusfrugten.De små håndtag i kanten gør det let at hælde saften. Tåler opvaskemaskine. Mål:Højde: 7 cm.Diameter: 13 cm.

  34,95 DKK
 • Vis her
  249,95 DKK

  Elegant ostesæt med skiferplade og 3 osteknive fra Kitchen Craft. Sættet består af serveringsplade i skifer samt 3 osteknive. Der er 1 kniv til hårde oste, 1 kniv til bløde oste og 1 kniv til smuldrende oste. Det hele leveres i en fin gaveæske. Kitchen Craft yder 5 års garanti på ostesættet, der kun tåler opvask i hånden.

  249,95 DKK
 • Vis her
  269,95 DKK

  Elegant gavesæt med ostebræt af akacietræ og 4 osteknive fra Kitchen Craft. Ostesættet består af serveringsplade i skifer samt 4 osteknive. Der er 1 serveringskniv til ost, 1 kniv til hårde oste, 1 kniv til bløde oste og 1 kniv til smuldrende oste. Det hele leveres i en fin gaveæske. Kitchen Craft yder 5 års garanti på ostesættet, der kun tåler opvask i...

  269,95 DKK
 • Vis her
  89,95 DKK

  Flot opbevaringskrukke af glas fra Kitchen Craft. Glaskrukken er lavet i et smukt art deco-inspireret design. Den har tætsluttende glaslåg, som sørger for lufttæt opbevaring.Brug den som bolsjekrukke, slikkrukke eller til opbevaring af kiks, te, linser, sukker og andre madvarer. Kapacitet: 1400 ml.

  89,95 DKK
Viser 1 - 12 af 42