Borddækning

Borddækning

I kategorierne herunder kan du finde alt, hvad der skal til for at dække et flot bord til både hverdag og fest. Vi har kaffekrus, tekopper, glas, spisestel, servietter, dækkeservietter og mange forskellige salt-/pebersæt samt diverse skåle og fade til servering.

Borddækning Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Krus og kopper

  Her kan du finde kaffekrus og tekopper i mange størrelser, former og designs. Vi har krus og kopper både med og uden hank. Find keramikkrus og porcelænskopper til hyggelig servering af kaffe, te og andre varme drikke. Se også vores praktiske tekander inkl. kop til 1 person, som er en perfekt gaveidé til en tedrikker. Hvis du leder specifikt efter espressokopper kan du finde vores udvalg her: espressokopper

 • Espressokopper

  Se vores flotte udvalg af espressokopper i mange forskellige designs. Vi har mange forskellige espressokopper både med og uden hank, både i glas og porcelæn.

 • Kopper to go

  Tag smoothies og varme drikkevarer med på farten i praktiske og genanvendelige kopper to go. En to go kop er rar at have, når du vil have din kaffe med i bilen, toget eller på gåturen. Brug en smoothie to go kop til at medbringe din egen hjemmelavede smoothie til f.eks. træning eller morgenmad på arbejdet. Her kan du finde vores udvalg af termokopper, to go kaffekopper og smoothiekopper to go.

 • Glas og kander

  Find flotte drikkeglas og vandglas i denne kategori. Vi har glas i mange forskellige størrelser og designs. Du kan bl.a. finde mojitoglas, glas til pastis, vinglas, ølkrus, whiskyglas, og glas til aperol spritz. Desuden har vi festlige saftdispensere med tappehane, vandkander, karafler og glasflasker med patentlukning.

 • Spisestel

  Her kan du finde vores udvalg af skåle, fade, tallerkner, krukker og meget andet i keramik og porcelæn. Du kan finde mange fine ting til at dække et flot bord til både hverdag og fest. Se det lækre udvalg af håndlavet keramik.

 • Servering

  Her kan du se vores udvalg af skåle og fade til servering af mad til både hverdag og fest.

 • Duge og stofservietter

  Flotte duge i bæredygtige genbrugsmaterialer

  Her kan du finde vores udvalg af duge til både hverdag og fest. Vi har et udvalg af forskellige duge i en rigtig lækker kvalitet fra svenske Recycled by Wille. Du kan både finde stofduge og coatede duge, der kan tørres af med en fugtig klud. Se også vores store udvalg af klassiske, ternede duge i forskellige størrelser og kvaliteter. 

  Smukke og genanvendelige stofservietter

  Stofservietter skaber en helt særlig stemning på bordet. Der er noget meget klassisk og mindeværdigt over stofservietter, som samtidig er blevet mere og mere populære at bruge, fordi de i modsætning til papirservietter kan bruges igen og igen. 
  Hos www.dengulehylde.dk kan du finde både ensfarvede og mønstrede stofservietter i en lækker kvalitet.

 • Skåle

  Her kan du se vores udvalg af flotte skåle. Der er skåle i mange forskellige størrelser og designs lavet af porcelæn, keramik og bambus. Vi har suppeskåle, morgenmadsskåle, salatskåle, skåle til servering af tapas og andre serveringsskåle.

 • Tapas

  Leder du efter det perfekte tapasudstyr eller idéer til, hvordan du kan servere tapas og pindemadder, så kan du finde inspiration i denne kategori. Her kan du finde tapas fade, tapas sæt, osteknive, ostebrætter, tandstikker og alt det du skal bruge for at skabe en skøn spansk stemning ved tapas bordet. Hvis du leder efter skåle til tapas, kan du se vores store udvalg af små skåle lige her: tapasskåle

 • Salt-/pebersæt

  Her kan du finde vores udvalg af salt-/pebersæt i forskellige materialer og designs.

 • Bakker

  Her kan du finde små og store metalbakker til servering, opbevaring eller pynt. Vi har firkantede bakker og runde tjenerbakker i metal med mange forskellige motiver.

 • Servietter

  Her finder du et stort udvalg af papirservietter med forskellige flotte tryk og farver. 
  Vi har servietter til enhver anledning; børnefødselsdag, kaffebord, brunch, frokost og middagsselskab.

 • Servietdispensere

  Praktiske og dekorative servietholdere med mange forskellige flotte motiver. Hav altid en serviet ved hånden med en servietdispenser på bordet. Vi har et stort udvalg af servietdispensere i retro design. Du kan finde en der passer godt til spisebordet, haven, sommerhuset og baren. Du kan også købe refill servietter til din servietholder her.

 • Dækkeservietter

  Dækkeservietter med mange forskellige farverige motiver

 • Drikkebrikker og...

  Har du brug for at beskytte bordet med en coaster til glas, så kan du finde mange at vælge imellem her. Vi har et stort udvalg af drikkebrikker og bordskånere i mange forskellige variationer. Se drikkebrikkerne i kork med forskellige flotte motiver, mange af dem er i retro stil. Du kan også finde runde glasbrikker og glasbrikker i metal.

 • Bambus

  Vores udvalg af bæredygtige og miljøvenlige bambusprodukter kan du finde her.