Madpakke

Madpakke

Her kan du se vores udvalg af udstyr til at lave en mættende, lækker og sund madpakke til dig selv og familien. Vi har madkasser i forskellige størrelser, materialer og former til både børn og voksne. Desuden kan du finde drikkedunke, køletasker og et stort udvalg af tilbehør til madpakken i form af snackbøtter, snackposer, madpinde, udstikkere,...

Her kan du se vores udvalg af udstyr til at lave en mættende, lækker og sund madpakke til dig selv og familien. Vi har madkasser i forskellige størrelser, materialer og former til både børn og voksne. Desuden kan du finde drikkedunke, køletasker og et stort udvalg af tilbehør til madpakken i form af snackbøtter, snackposer, madpinde, udstikkere, minigafler, madpapir, dressingbøtter og meget mere.

Mere

Madpakke Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Madkasser

  Her kan du se vores store udvalg af madkasser til børn og voksne. Du kan både finde bentobokse, rumopdelte madkasser, praktiske små snackbokse og helt klassiske firkantede madkasser. Vi har flotte, tætsluttende og ruminddelte madkasser fra Little Lunch Box Co., bæredygtige madkasser i stål fra Yummii Yummii og søde madkasser fra Rex London og Sass & Belle med forskellige sjove og charmerende børnemotiver.
  Find masser af inspiration til at pakke en lækker og sund madpakke her.

 • Drikkedunke/Termoflasker

  Sørg for at du selv og dine børn får nok at drikke i løbet af dagen. Her kan du se vores udvalg af drikkedunke, drikkeflasker og termoflasker. Vi har et stort udvalg af drikkedunke til både børn og voksne i mange forskellige størrelser og varianter. Du kan f.eks. finde drikkeflasker i stål, drikkedunke med sugerør, drikkeflasker til sport og udendørs aktiviteter, praktiske foldbare drikkedunke og de populære Twist 'n Sip drikkedunke fra Sistema i flere forskellige størrelser og farver. Desuden tilbyder vi et stort udvalg af termoflasker i mange forskellige størrelser og designs. Du kan både finde helt enkle og stilrene termoflasker i rustfri stål og farverige termoflasker med skønne børnemotiver.

  Du kan blandt andet finde drikkedunke, termoflasker og drikkeflasker fra Sistema, Rex London, KitchenCraft, Yummii Yummii, Sass & Belle og LEGO®.

 • Snackbøtter/Snackposer

  Find små snackbokse til madpakken her. Vi har et stort udvalg af praktiske snackbokse i forskellige farver, former og størrelser. En snackbøtte eller snackpose er super smart, når der skal medbringes nødder, udskåret frugt og andre små snacks i madpakken. De små bøtter og poser er også gode til at opdele forskellige madvarer i madkassen.

 • Køletasker/Køleelementer

  Hold maden til picnicturen og madpakken kold med en praktisk termotaske. Vi har et stort udvalg af køletasker til både børn og voksne i forskellige størrelser. Find en praktisk køletaske i madpakkestørrelse, så du selv og børnene kan holde madpakken frisk og lækker indtil den skal spises. Vi har også smarte, små køleelementer i forskellige farver og former, som passer ned i køletasken eller kølerummet i skoletasken.

 • Madpinde/Madpakketilbehør

  Her kan du finde tilbehør til at gøre madpakken ekstra indbydende og festlig. Se vores store udvalg af madpinde, der helt sikkert vil vække glæde hos børnene. Du kan også finde fine minigafler, dressingbøtter, silikonebånd og små flasker f.eks. til ketchup, dressing og sojasauce. Hvis maden skal pakkes ind i dekorativt madpapir, kan du også finde madpakkepapir her med bl.a. æbler, blomster og rummet.
  Alt det madkassetilbehør, som du kan finde her, er naturligvis fødevaregodkendt - ligesom vi også selv tester kvalitet og funktionalitet af varerne.

 • Forme/Udstikkere

  Her kan du finde udstikkere og forme til at gøre madpakken ekstra indbydende og festlig. Vi har et stort udvalg af udstikkere, bageforme i ministørrelse, madstempler og sandwichudstikkere. Brug de små bogstavudstikkere til at skrive barnets navn, ugedag eller andre små ord i madpakken. Miniudstikkere kan du finde i mange former, f.eks. stjerne, hjerte, blomst, sommerfugl og bamse.
  Alt det madkassetilbehør, som du kan finde her, er naturligvis fødevaregodkendt - ligesom vi også selv tester kvalitet og funktionalitet af varerne.

 • Bento Cups

  Bento Cups er perfekte, når madkassen skal deles op i flere små rum. Brug dem til at inddele forskellige madvarer for at gøre madpakken mere overskuelig og indbydende. De er også super anvendelige til servering af små snacks derhjemme.

  De praktiske silikoneforme findes i forskellige flotte farver og kan fås i flere former og størrelser. 

  Vi har et stort og farverigt udvalg af de firkantede Bento Cups fra Little Lunch Box Co. De passer til mange typer madkasser herunder selvfølgelig Little Lunch Box Bento 2, Bento 3 og Bento 5. Men de kan også bruges i f.eks. madkasserne fra Yumbox, Sistema, Yummii Yummii og mange flere. I kategorien her kan du se alle varianterne.