Madpakke

Madpakke

Her kan du se vores udvalg af udstyr til at smøre en mættende, lækker og sund madpakke til dig selv og familien. Vi har madkasser i forskellige størrelser, materialer og former til både børn og voksne. Desuden kan du finde drikkedunke og et stort udvalg af køletasker og termotasker.

Madpakke Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Madkasser

  Her kan du se vores store udvalg af madkasser til børn og voksne. Du kan både finde bentobokse, rumopdelte madkasser, praktisk små snackbokse og helt klassiske firkantede madkasser. Vi har både bæredygtige madkasser i stål fra Yummii Yummii og søde madkasser fra Rex London med forskellige børnemotiver.
  Find masser af inspiration til at pakke en lækker og sund madpakke her.

 • Drikkedunke og...

  Sørg for at du selv og dine børn får nok at drikke i løbet af dagen. Her kan du se vores udvalg af drikkedunke, drikkeflasker og termoflasker.

 • Køletasker og termotasker

  Hold maden til picnicturen og madpakken kold med en praktisk termotaske. Her kan du finde køletasker i mange forskellige designs og størrelser.

 • Tilbehør til madpakken

  Her kan du finde tilbehør til at gøre madpakken ekstra indbydende, festlig, farverig eller funktionel. Vi har en masse sjovt og praktisk tilbehør til madkassen til både børn og voksne. Find bl.a. diverse små dressingbægre og snackbøtter, smarte udstikkere med bogstaver, tal og andre fine figurer samt de sjove madpinde/picks, der hitter i børnenes madkasser.
  Alt det madkassetilbehør, som du kan finde her, er naturligvis fødevaregodkendt - ligesom vi også selv tester kvalitet og funktionalitet af varerne.