25 - 40 kr.

25 - 40 kr. 141 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 141
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en ræv. Den røde ræv i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af skovens dyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  25,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en egern. Det lille, røde egern i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af skovens dyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  25,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en søpapegøje. Den flotte søpapegøje i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af dyr, der lever i og omkring havet. Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller...

  25,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en pingvin. Den fine pingvin i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af dyr, der lever i og omkring havet. Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  25,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en gås. Gåsen i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af bondegårdsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  25,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som et får. Det søde får i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af bondegårdsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  25,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en hane. Den flotte hane i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af bondegårdsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  25,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en flok små kyllinger. De søde, gule kyllinger i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af bondegårdsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  25,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en gris. Grisen i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af bondegårdsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  25,00 DKK
 • Vis her
  30,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en grævling. Grævlingen i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af skovens dyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  30,00 DKK
 • Vis her
  30,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en krokodille. Krokodillen i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af vilde dyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  30,00 DKK
 • Vis her
  30,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en løve. Den flotte løve i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af dyr fra savannen.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  30,00 DKK
Viser 1 - 12 af 141