Tender Leaf

Tender Leaf

Trælegetøj fra Tender Leaf

Hos Tender Leaf elsker de træ og leg - de fremstiller trælegetøj, der taler til børns fantasi og som er lavet til at holde hele livet. Deres charmerende og finurlige trælegetøj opmuntrer til både leg og læring og kan bruges af børn i mange forskellige aldre. På den måde rummer legetøjet en stor legeværdi gennem mange å...

Trælegetøj fra Tender Leaf

Hos Tender Leaf elsker de træ og leg - de fremstiller trælegetøj, der taler til børns fantasi og som er lavet til at holde hele livet. Deres charmerende og finurlige trælegetøj opmuntrer til både leg og læring og kan bruges af børn i mange forskellige aldre. På den måde rummer legetøjet en stor legeværdi gennem mange år af barnets liv. Med deres design stræber de efter at lave lærerigt legetøj og gennem leg at opmuntre alle børn til at være sig selv, vokse med selvtillid og - selvfølgelig - at have det sjovt!

Etisk og bæredygtigt trælegetøj

Tender Leaf har en meget tæt samarbejde med den familiedrevne fabrik i Indonesien, som forvandler træ til legetøj. Fabrikken sørger for beskæftigelse til hundredvis af lokale, og den har høje standarder for uddannelse og respekt for medarbejderne. 

Alt i fremstillingsprocessen - fra det rå træ til det færdige produkt - foregår på den samme fabrik. Det er også her legetøjet håndmales, inden det samles, kontrolleres og pakkes.

Legetøjet fremstilles af statsgodkendt tømmer fra udtjente gummitræer, som samtidig genplantes. Den krydsfiner, der bruges, er FSC-certificeret. Til emballage bruges genanvendt pap og papir. 

Alt legetøj fra Tender Leaf gennemgår strenge tests for at sikre, at det overgår alle internationale sikkerhedsstandarder for legetøj, så de er fuldkommen sikre at bruge - og at legetøjet også er holdbart.

Tender Leaf er blevet tildelt ICTI Ethical Toy Program-certifikatet for deres etiske og bæredygtige produktion og forsyningskæde.

Mere

Tender Leaf 42 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 42
 • Vis her
  20,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en engelsk hyrdehund. Hunden i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af bondegårdsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  20,00 DKK
 • Vis her
  20,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en høne i en rede. Hønen i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af bondegårdsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  20,00 DKK
 • Vis her
  20,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en hvid mus. Musen i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af bondegårdsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  20,00 DKK
 • Vis her
  20,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en sneugle. Den fine ugle i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af polardyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  20,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en ræv. Den røde ræv i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af skovens dyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  25,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en egern. Det lille, røde egern i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af skovens dyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  25,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en søpapegøje. Den flotte søpapegøje i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af dyr, der lever i og omkring havet. Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller...

  25,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en pingvin. Den fine pingvin i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af dyr, der lever i og omkring havet. Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  25,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en gås. Gåsen i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af bondegårdsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  25,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som et får. Det søde får i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af bondegårdsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  25,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en hane. Den flotte hane i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af bondegårdsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  25,00 DKK
 • Vis her
  25,00 DKK

  Træfigur fra Tender Leaf formet som en flok små kyllinger. De søde, gule kyllinger i træ er en del af Tender Leafs store serie af træfigurer, som kan kombineres på kryds og tværs. Trædyrene kan bruges hver for sig, eller man kan samle flere, f.eks. en serie af bondegårdsdyr.  Figuren er håndmalet med maling, der naturligvis er uden tungmetaller eller bly.

  25,00 DKK
Viser 1 - 12 af 42