Sæbe, duft & pleje

Sæbe, duft & pleje

Her kan du finde et stort udvalg af Savon de Marseille håndsæber med mange forskellige spændende og sjove dufte. Hvis du leder efter velduftende håndsprit, kan du også finde et lækkert udvalg her af hånddesinfektionsprays med skønne dufte. Desuden har vi faste håndsæber og håndcremer fra Kew Gardens.

Sæbe, duft & pleje Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Kew Gardens håndpleje

  Kew Gardens - eller officielt Royal Botanic Gardens, Kew - er et omfattende haveanlæg i London. Det er et ledende center for botanisk forskning, der har en af de mest omfattende plantesamlinger i Storbritanien. Siden 2003 har den botaniske have været på UNESCO's Verdensarvsliste.

  RBG Kew Enterprises har udviklet en vidunderlig serie af plejeprodukter med inspiration fra blomster og planter. Alt overskud fra RBG Kew Enterprises går til at støtte Kew Gardens vigtige arbejde.

  Her kan du finde vores udvalg af de luksuriøse håndplejeprodukter fra Kew Gardens. De eksklusive håndcremer og håndsæber er inspireret af skønheden og duften fra planterne ved Royal Botanic Gardens, Kew. De praktiske sprayflasker med håndsprit dufter vidunderligt og indeholder fugtgivende ingredienser, de er perfekte at have med i tasken. Designet på indpakningen er lavet ud fra billeder fra Kew Gardens historiske arkiv. Find en anderledes og luksuriøs gave til dig selv eller en anden...

 • Savon de Marseille...

  Se vores udvalg af skønne franske håndsæber fremstillet i Provence efter Savon de Marseilles traditionelle opskrift. Alle vores sæber har en helt unik duft, der frembringer minder hver især. Find en sød og personlig gave blandt de mange forskellige dufte og motiver. Vi har både faste sæber i fine metaldåser og flydende håndsæbe med praktisk pumpe.

 • Sæbeskåle og faste...

  Her kan du finde vores udvalg af klassiske solide håndsæber. Vi har et stort udvalg af faste håndsæber med mange forskellige dufte. Se alle de lækre Savon de Marseille håndsæber i fine metaldåser og mange spændende dufte. Eller se de flotte store stykker sæbe fra Kew Gardens. Du kan også finde franske sæber med traditionel lavendelduft eller citrusduft.

  I denne kategori har vi også samlet vores udvalg af sæbeskåle og sæbeholdere.