Karruseller/spilledåser

Karruseller/spilledåser

Stort udvalg af spilledåser formet som smukke og klassiske, franske karruseller. Vi har karruseller i mange farver og med mange motiver.

Spilledåserne er så fine på børneværelset og en rigtig god gaveidé.

Karruseller/spilledåser 9 varer

Viser 1 - 9 af 9
 • Vis her
  249,00 DKK

  Flot spilledåse i varme farver med ørken-motiv fra Amadeus les Petits. Spilledåsen er lavet i træ og udformet som en rigtig fransk karrusel. Når den trækkes op, drejer den rundt og spiller en fransk vuggevise - Une Chanson Douce (Le Loup, la Biche et le Chevalier). En rigtig søde gaveidé. Mål:Højde 21 cm.Diameter 10 cm.

  249,00 DKK
 • Vis her
  249,00 DKK

  Flot spilledåse i blågrønne farver fra Amadeus les Petits. Spilledåsen er lavet i træ og udformet som en rigtig fransk karrusel. Når den trækkes op, drejer den rundt og spiller en fransk vuggevise - Une Chanson Douce (Le Loup, la Biche et le Chevalier). En rigtig søde gaveidé. Mål:Højde 21 cm.Diameter 10 cm.

  249,00 DKK
 • Vis her
  249,00 DKK

  Flot spilledåse i lyserøde farver med enhjørning-motiv fra Amadeus les Petits. Spilledåsen er lavet i træ og udformet som en rigtig fransk karrusel. Når den trækkes op, drejer den rundt og spiller en fransk vuggevise - Une Chanson Douce (Le Loup, la Biche et le Chevalier). En rigtig søde gaveidé. Mål:Højde 21 cm.Diameter 10 cm.

  249,00 DKK
 • Vis her
  249,00 DKK

  Flot spilledåse i neutrale farver med dyremotiv fra Amadeus les Petits. Spilledåsen er lavet i træ og udformet som en rigtig fransk karrusel. Når den trækkes op, drejer den rundt og spiller en fransk vuggevise - Une Chanson Douce (Le Loup, la Biche et le Chevalier). En rigtig søde gaveidé. Mål:Højde 21 cm.Diameter 10 cm.

  249,00 DKK
 • Vis her
  249,00 DKK

  Flot spilledåse med gule/blå farver fra Amadeus les Petits. Spilledåsen er lavet i træ og udformet som en rigtig fransk karrusel. Når den trækkes op, drejer den rundt og spiller en fransk vuggevise - Une Chanson Douce (Le Loup, la Biche et le Chevalier). En rigtig søde gaveidé. Mål:Højde 21 cm.Diameter 10 cm.

  249,00 DKK
 • Vis her
  249,00 DKK

  Flot spilledåse i friske farver fra Amadeus les Petits. Spilledåsen er lavet i træ og udformet som en rigtig fransk karrusel. Når den trækkes op, drejer den rundt og spiller en fransk vuggevise - Une Chanson Douce (Le Loup, la Biche et le Chevalier). En rigtig søde gaveidé. Mål:Højde 21 cm.Diameter 10 cm.

  249,00 DKK
 • Vis her
  249,00 DKK

  Flot spilledåse i lyserøde farver fra Amadeus les Petits. Spilledåsen er lavet i træ og udformet som en rigtig fransk karrusel. Når den trækkes op, drejer den rundt og spiller en fransk vuggevise - Une Chanson Douce (Le Loup, la Biche et le Chevalier). En rigtig søde gaveidé. Mål:Højde 21 cm.Diameter 10 cm.

  249,00 DKK
 • Vis her
  249,00 DKK

  Flot spilledåse i grå/hvide farver fra Amadeus les Petits. Spilledåsen er lavet i træ og udformet som en rigtig fransk karrusel. Når den trækkes op, drejer den rundt og spiller melodien "Au Clair de la lune" (Pjerrot sa' til månen).En rigtig sød gaveidé. Mål:Højde 21 cm.Diameter 10 cm.

  249,00 DKK
 • Vis her
  69,95 DKK

  Børn vil elske denne fine spilledåse i metal fra Rex London, der spiller en lille melodi, når håndtaget drejes. Spilledåsen med den søde, blå elefant på siden, spiller melodien "Jens Hansen havde en bondegård". Dette klassiske legetøj er godt til at øve hånd-øje koordination, og så er den sjov! * Ikke egnet til børn under 3 år. Mål:Højde 8 cm.Diameter 6 cm.

  69,95 DKK
Viser 1 - 9 af 9