Yumbox Original

Yumbox Original (6 rum) - Neptune Blue (Rocket)

NB-I-201704-R

Ny vare

Original madkasse fra Yumbox i en flot blå farve.

En praktisk tætsluttende og rumopdelt madkasse, der passer perfekt i størrelsen til vuggestuebørn, børnehavebørn og mindre skolebørn.

Det formstøbte silikonelåg sikrer at alle rum i madkassen er tætsluttende. På den måde kan du putte f.eks. dip eller yoghurt sammen med brød, frugt og grønt uden at madvarerne blandes sammen.

Flere detaljer

279,00 DKK

Yderligere information

Omslaget på madkassen er i farven Neptune Blue og indsatsbakken dekoreret med søde illustrationer med planeter, rumskibe og astronaut.

Yumbox Original 

Yumbox Original har samme størrelse som Yumbox Panino, men den har flere rum og er velegnet til børn, der foretrækker variation i madpakken. Madkassen har 6 rum og kan indeholde ca. 660 ml. Se evt. vores Yumbox størrelsesguide, hvis du er i tvivl om, hvilken Yumbox model du skal vælge.

Yumbox Original er designet så du nemt og hurtigt kan pakke en indbydende og lækker madpakke. Det tætsluttende design betyder, at du kan pakke madkassen med forskellige typer madvarer uden at risikere, at de blandes. Sørg for ikke at overfylde rummene og pak kun fødevarer med konsistens som yoghurt eller tykkere, da madkassen ikke er decideret vandtæt. Det tætsluttende design er desuden med til at holde maden frisk i længere tid og kan spare dig (og miljøet) for unødvendig indpakning af maden.

Vedligehold og rengøring

Vi anbefaler, at madkassen vaskes op i hånden og opbevares med låget en smule åbent af hensyn til silikoneforseglingens holdbarhed og for at undgå skimmelvækst. Indsatsbakken kan vaskes i opvaskemaskinen (øverste skuffe). Vær dog opmærksom på, at motivet i indsatsbakken med tiden kan blive slidt af varmegrader og kemikalier i maskinopvaskemidler.

Produktinformation

Selve madkassen lukkes og åbnes med en simpel klipslukning. Den er udelukkende lavet af materialer, der er egnet til kontakt med fødevarer og fri for BPA og ftalater. 

Mål:
Kapacitet 660 ml.
Længde 22 cm.
Bredde 15,5 cm.
Højde 4,5 cm.
Vægt 496 g.

Materiale: ABS plast og tritan.

Fremstillet i Kina.

NB: Vi kan desværre ikke tage denne vare retur, hvis plastikemballagen er brudt, da madkassens glatte overflade er meget modtagelig overfor fingeraftryk og små ridser/brugsspor.

Se hele vores udvalg af Yumbox madkasser her.

Måske vil du også kunne lide...