Festpynt/børnefødselsdag

Festpynt/børnefødselsdag

Her finder du alt til en god temafest eller børnefødselsdag. Vi har engangsservice, balloner, konfetti, servietter, papsugerør, genanvendelige sugerør og meget andet med mange forskellige temaer og motiver. Du kan selv vælge lige det, du har brug -  vi har hele udvalget, men det er dig, der bestemmer, hvad der skal i din party-box.

Festpynt/børnefødselsdag Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

  • Temaer

    Borddækning og pynt til fest og børnefødselsdag inddelt i temaer, så det er nemt at finde præcis det, du har brug for til din fest og blande din egen party-box. Vi har temaer til store og små - til drenge og piger, komplet med paptallerkner, papkrus, servietter, balloner, dækkeservietter, sugerør, guirlander, kagepynt, konfetti og meget mere.

    Se vores temaer med enhjørning, astronaut, pirat, sørøver, vilde dyr, flamingo, havfrue, fodbold - vælg dit yndlingstema og bestil det hele samlet her.

  • Borddækning

    Her finder du alt til at dække et flot bord fest eller børnefødselsdag. Vi har paptallerkner, papkrus, konfetti, servietter, papsugerør, genanvendelige sugerør og meget andet med mange forskellige temaer og motiver. Du kan selv vælge lige det, du har brug -  vi har hele udvalget, men det er dig, der bestemmer, hvad der skal i din party-box.

  • Pynt til fest

    Her kan du bl.a. finde guirlander, balloner, konfetti, cupcakeforme og kagepynt med mange forskellige temaer og motiver. Find det du skal bruge til at gøre din næste temafest eller børnefødselsdag ekstra festlig. Du kan selv vælge lige det, du har brug -  vi har hele udvalget, men det er dig, der bestemmer, hvad der skal med i din party-box.

  • Gaver til børnefødselsdag

    Vi har samlet et udvalg af sjove, fine, søde og finurlige gaver til børnefødselsdag. Hav et par stykker på lager, så du har en god gave klar til næste gang dit barn skal fejre en af sine venner. Alle gaver i denne kategori koster under 50 kr.

  • Fødselsdagskort og...

    Husk at skrive et fint kort til fødselaren. Se udvalget af søde og flotte fødselsdagskort herunder. Du kan også finde silkepapir med de fineste print og andet en til gaveindpakning.

  • Klassisk fødselsdagspynt

    Her kan du finde klassisk pynt til fødselsdag og andre festlige lejligheder. Find flagranker og bordflag med dannebrog, fødselsdagsduge, servietter med flag og meget mere.