Yummii Yummii

Yummi Yummi - Bento Large 3

YY08

Ny vare

Stor, miljøvenlig madkasse med 3 rum Yummii Yummii.

Bento Large 3 gør det nemt at medbringe en sund og alsidig madpakke.

Stålmadkassen er let at rengøre -  den kan tåle at komme i opvaskemaskinen*.

Denne madkasse er bedst til faste madvarer, hvis du har brug for at tage f.eks. dressing og youghurt med, anbefaler vi Bento Rounds.

Leveres i i GOTS-certificeret, genanvendeligt net.

Flere detaljer

279,30 DKK

-30%

399,00 DKK

Yderligere information

Produktinformation

Mål:
23 x 17,5 x 7 cm.

Kapacitet: 1800 ml.

Om Yummii Yummii

Yummi Yummi står for høj kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed. Deres madkasser er lavet af genanvendeligt stål af højeste kvalitet, nærmere bestemt rustfri stål 18/8. Stål er fri for phthalater og BPA, og det er et materiale, som hverken afgiver eller tager imod farve eller smag. Du kan altså roligt medbringe rødbeder eller en karryret i dine Yummi Yummi bokse, de vil stadig være nemme at rengøre. Desuden har stål den kvalitet, at det absorberer henholdsvis varme og kulde, så ved bentoboksene fungerer de altså som et naturligt køleelement, der holder madpakken kølig og frisk.

Garanti og rengøring

Stålmadkassen har en lang levetid - den kan bruges igen og igen - og det bedste er, at den er nem at rengøre og kan tåle at komme i opvaskemaskinen*.

Alle produkter bliver løbende testet og certificeret, for at du som forbruger kan være sikker på, at de lever op til kravene stillet af fødevaremyndigheder i Danmark og EU.

Yummii Yummii giver en 10 års garanti, der dækker alle fabrikationsfejl på dele i rustfri stål.

* Selvom produkterne fra Yummii Yummii er lavet af rustfri stål er de - ligesom alle andre ting i stål - modtagelige over for flyverust. Der kan komme flyverust i din opvaskemaskine, hvis du vasker f.eks. ostehøvlen eller andre ting, der er lavet af jern, i den. Flyverust kan i værste tilfælde smitte af på stålprodukterne fra Yummii Yummii, og det kan ikke godtages som reklamation.

Find hele vores udvalg fra Yummii Yummii her.

Måske vil du også kunne lide...