Yumbox Presto

Yumbox Presto Stainless Steel - Rose Pink

RPPS202112

Ny vare

Tætsluttende madkasse fra Yumbox i rustfri stål.

En super lækker, praktisk og rumopdelt madkasse, der har en god størrelse til både børn og voksne.

Det formstøbte silikonelåg sikrer, at alle rum i madkassen er tætsluttende. På den måde kan du putte f.eks. dip eller yoghurt sammen med brød, frugt og grønt uden at madvarerne blandes sammen.

Flere detaljer

349,00 DKK

Yderligere information

Yumbox Presto Stainless Steel med 5 rum er god til dem, der foretrækker variation i madpakken. Madkassen har 5 rum og kan indeholde ca. 880 ml.

Bunden af madkassen er fremstillet i 18/8 rustfri stål. Låget med den tætsluttende silikoneforsegling har en fin lyserød farve.

Madkasserne fra Yumbox er designet, så du nemt og hurtigt kan pakke en indbydende og lækker madpakke. Det tætsluttende design betyder, at du kan pakke madkassen med forskellige typer madvarer uden at risikere, at de blandes. Sørg for ikke at overfylde rummene og pak kun fødevarer med konsistens som yoghurt eller tykkere, da madkassen ikke er decideret vandtæt. Det tætsluttende design er desuden med til at holde maden frisk i længere tid og kan spare dig (og miljøet) for unødvendig indpakning af maden.

Vi anbefaler, at madkassen vaskes op i hånden og opbevares med låget en smule åbent af hensyn til silikoneforseglingens holdbarhed og for at undgå skimmelvækst. De runde kanter på Yumbox Presto gør den nem at rengøre og sørger for, at vandet let kan løbe af.

Selve madkassen lukkes og åbnes med en simpel klipslukning. Den er udelukkende lavet af materialer, der er egnet til kontakt med fødevarer og fri for BPA og phthalater.

Produktinformation

Mål:
Længde 25 cm.
Bredde 20 cm.
Højde 5 cm.

Kapacitet 880 ml.

Vægt 700 g.

Materiale: 18/8 rustfri stål, ABS plast og silikone.

Fremstillet i Kina.

Se hele vores udvalg af Yumbox madkasser her.

Måske vil du også kunne lide...