Puslespil til voksne og børn

eeBoo puslespil - Paris - 1000 brikker

EPZTPD2

Ny vare

Rigtig flot puslespil fra eeBoo.

Rektangulært puslespil med fine illustrationer af Paris' charmerende gader, der er illustreret af Jennifer Orkin Lewis. Illustrationerne er håndtegnede, helt unikke og fyld med skønne detaljer fra den franske hovedstad.

Antal brikker: 1000

Alder: 7+

Mål samlet: 55 x 72 cm.

Flere detaljer

Kun 1 vare på lager!

199,95 DKK

Yderligere information

For mere end 25 år siden startede Mia Galison sin virksomhed eeBoo sammen med sin mand mand, Saxton Freymann i kælderen i deres fælles hjem. Med 3 små børn var målet at starte en virksomhed, der skulle lave vidunderlige produkter til børn, samtidig med at de kunne være sammen som familie. Virksomheden har siden vokset sig stor og eeBoo har vundet prisen "Oppenheim Best Toy Awards" for adskillige af deres produkter.

eeBoo laver kvalitetslegetøj, der fremmer sprog, historiefortælling og kreativitet. De flotte motiver bliver lavet i samarbejde med anerkendte illustratorer af børnebøger i skønne farver og motiver, der appellerer til børns fantasi - håbet er, at legetøjet også inspirerer forældre til at sætte sig på gulvet og lege med.

Hos eeBoo bliver bæredygtighed prioriteret højt. Indpakningen er udformet, så der ikke er unødvendigt store æsker eller plastikindpakning. Puslespillene er lavet af tyk, genanvendt pap, som kan holde til at blive leget med igen og igen, og motiverne er trykt med plantebaseret og giftfri blæk. 

Find alle varer fra eeBoo her

Måske vil du også kunne lide...