Madpakketilbehør

Kærlige madpakker - Mia Sommer

99986230

Ny vare

Skøn og inspirerende madpakkebog lavet af Mia Sommer.

Her får du 200 sider spækket med indbydende billeder og masser af gode, plantebaserede idéer og opskrifter til madpakken.

En virkelig anbefalelsesværdig gave både til dig selv eller til andre, der gerne vil have inspiration til at spise mere plantebaseret kost - og ikke mindst; tips og idéer til nemme, sunde og lækre madpakker.

Flere detaljer

275,00 DKK

Yderligere information

Kærlige madpakker indeholder 75 plantebaserede opskrifter på bl.a. hjemmelavet pålæg, lækre og sunde snacks, bagværk, spændende måltidssalater m.v.

Derudover er bogen fyldt med gode tips og idéer til, hvordan det kan gøres lidt nemmere at lave madpakker i hverdagen.

Bogen kan bestemt også anbefales til dig, der bare ønsker inspiration til lækker, farverig mad, uanset om du laver madpakker eller ej. Opskrifterne i bogen kan også bruges til f.eks. frokost, picnic eller til aftensmad og morgenmad.

Mia Sommer har selv udviklet opskrifterne i bogen, skrevet den og taget de smukke og inspirerende billeder. Hun har tidligere udgivet andre veganske kogebøger.

Hun prioriterer, at opskrifterne skal være lette at lave og primært indeholde let tilgængelige ingredienser – så det bliver nemt at vælge grønt. Mia er selv mor til tre børn i skolealderen, så hun lægger også vægt på, at de fleste af opskrifterne er børnevenlige og hurtigt kan laves i en travl hverdag. 

Detaljer - Kærlige madpakker af Mia Sommer

Sprog: Dansk.

Sidetal: 200.

Format: Hardback.

Udgivelsesdato: 06.10.23

ISBN: 139788799986231

Mål:
Højde 25,8 cm
Bredde 19,9 cm.
Tykkelse 2 cm.
Vægt 896 g.

Måske vil du også kunne lide...