Yummii Yummii

Yummi Yummi - Termomadkasse Medium

YY49

Ny vare

Praktisk termobeholder i størrelse medium fra Yummii Yummii.

Brug termomadkassen til at medbringe kold eller varm mad i skole.

I madkassens låg er der en indbygget knap til at lette trykket i beholderen, så den er nemmere at åbne. I låget sidder en foldeske - og låget fungerer samtidig som skål.

Termomadkassen er godkendt af fødevaremyndighederne i EU til opbevaring af kold og varm mad.

Flere detaljer

329,00 DKK

Yderligere information

Produktinformation

Mål:
15,5 x 10 cm.

Kapacitet 500 ml.

Leveres i i GOTS-certificeret, genanvendeligt net.

Brug af termomadkassen fra Yummii Yummii

Termoboksen er fremstillet i dobbeltlags kvalitetsstål, som er godkendt til opbevaring af mad. Den har høj brudstyrke, både inderst og yderst, og det dobbelte låg gør, at du sikkert kan tage den med i tasken. 
Det dobbelte lag stål i madkassen fungerer som vakuumisolering, der holder på kulde og varme - det er samme teknologi som ved en almindelig termoflaske, men termoboksene fra Yummii Yummii er lavet med en bredere åbning, der gør dem nemmere at fylde med mad og lettere at rengøre efter brug.

En termomadkasse giver større mulighed for at variere den mad, der spises på farten.  Brug den f.eks. til at medbringe opvarmede rester fra aftensmaden i skole, på arbejde eller med på tur.

Termomadkasserne fra Yummii Yummii fungerer som en madkasse med termo-/køleelement, som kan holde maden varm i 4-6 timer og kold i op til 8 timer.
Hvis du medbringer varm mad, anbefaler vi, at du hælder kogende vand i beholderen i 2-3 minutter før brug. På samme måde kan du med fordel opbevare termomadkassen i køleskabet, inden den skal fyldes med kold mad, det vil forlænge køleeffekten.

Termobeholderen skal vaskes op i hånden (foldeskeen må gerne komme i opvaskemaskinen) - produktet tåler ikke mikroovn.

Find hele vores udvalg fra Yummii Yummii her.

Måske vil du også kunne lide...