Madkasser

Madkasser - Vegetable Garden - 4 stk.

VEG4444

Ny vare

Rigtig flot sæt med 4 stk. madkasser/snackbokse fra engelske Emma Bridgewater.

De 4 opbevaringsbøtter har forskellige størrelser, der passer ind i hinanden, så de ikke fylder for meget i skuffen.

To af bøtterne er røde, de andre to er mørkegrønne. Alle har cremefarvet låg, der har et charmerende print med illustrationer af grøntsager.

Perfekte til at have sund madpakke og snacks med på farten.

Flere detaljer

89,95 DKK

Yderligere information

Opbevaringsbøtterne er lavet af BPA-fri plastik. Bøtterne kan tåle opvaskemaskine i øverste skuffe, låget bør vaskes op i hånden.

Kan ikke bruges i ovn eller mikroovn.

Mål:
X-Large: 13,6 x 13,6 x 6,5 cm.
Large: 11,8 x 11,8 x 5,5 cm.
Medium: 10,4 x 10,4 x 5 cm.
Small: 9 x 9 x 4,5 cm.

Hos Emma Bridgewater kan de godt lide at lave ting, der gør hverdagen lidt rarere.

Emma Bridgewater startede sin forretning i 1985, efter hun forgæves forsøgte at finde en fødselsdagsgave til sin mor. Hun kunne ikke finde nogle kopper, der udstrålede den charme, historie og hygge, som hun ledte efter. Derfor begyndte hun selv at producere keramik - man kan som kunde få lov til at besøge pottemagerværkstedet i Stoke-on-Trent og se, hvordan hver eneste stykke keramik produceres efter traditionelt håndværk. Senere har virksomheden udvidet sortimentet, så man nu også kan få andre varer med de fine designs, herunder metaldåser og andre køkkenting.
Alle deres designs starter som en personlig reaktion på, hvad de elsker i verden omkring sig. Ønsket er, at du skal mærke det samme, når du kigger på designet - så ved de, at de har ramt plet!

Måske vil du også kunne lide...