Køkkentekstiler

Ny Viskestykker - Grå/hvid - 4 stk. Forstør

Viskestykker - Lysegrå - 4 stk.

34207

Ny vare

Sæt med 4 stk. flotte og bæredygtige viskestykker fra Recycled by Wille.

Viskestykkerne er hvide og grå i 4 forskellige designs.

De er fremstillet af stofrester, der ellers ville være blevet kasseret. Resultatet er nogle virkelig lækre viskestykker i en rigtig god kvalitet.

Mål:
Længde 70 cm.
Bredde 50 cm.

Flere detaljer

99,95 DKK

Yderligere information

Læg gerne viskestykkerne i koldt vand i 24 timer, inden de tages i brug, for endnu bedre sugeevne.

Materiale: 99% genanvendt materiale (80% genanvendt bomuld / 20% genanvendt polyester)

Det svenske firma Recycled by Wille er skabt ud fra et ønske om at være med til at passe bedre på jordens ressourcer. Ryggraden i alt hvad de gør er tanken om, at det er nu, vi skaber vores morgendag.

Produkterne fra Recycled by Wille er lavet af 99% genanvendt materiale. Gammelt bliver til nyt, simpelthen. De anvender materiale, som er tilbage fra andre tekstilproduktioner og skaber nye produkter af det, som andre ellers ville smide væk. På den måde sparer de både vand og energi; 50% vand og 30% energi for at være præcis. Målet er at forårsage så lidt negativ indvirkning på miljøet og mennesker som muligt. Fordi de indsamler andres stofaffald kan de skabe nye produkter helt uden at bruge farve eller tilsætte kemikalier.
Recycled by Wille lægger deres energi i at redde verden, i stedet for at ramme sæsonens mest trendy farvenuancer. Der er trods alt ingen tvivl om, at genanvendelse er det nye sort!

Måske vil du også kunne lide...