Kew flydende sæbe

Kew flydende håndsæbe - Magnolie/Pære - 500 ml

KGL0009

Ny vare

Luksuriøs og vegetabilsk håndsæbe fra Kew Gardens.

Den flydende håndsæbe i en praktisk pumpe er beriget med aloe vera og E-vitamin, så den samtidig plejer hænderne.

Sæben har en dejlig duft med magnolie og pære som de primære noter. Orkidé, rose og liljekonval danner basen af duften sammen med en dybere duft af rav og patchouli.

Flere detaljer

149,95 DKK

Yderligere information

Kew Gardens Hand Wash

Kew Soap er en eksklusiv linje af vegetabilsk håndsæbe, der er inspireret af duftene og skønheden ved planter og blomster i Royal Botanic Gardens, Kew i London.

Sæberne er fremstillet i England efter hundreder års traditionelle teknikker. De er lavet af de fineste ingredienser, der giver silkebløde, fugtgivende og velduftende sæber. Flasken er dekoreret med et fint motiv, der er designet ud fra smukke billeder fra Kew Gardens historiske arkiv.

Produktet er lavet i England. Det er vegansk og fri for parabener og SLS.

Pumpeflasken er lavet af 100% genanvendt og genanvendelig PCR plastik.

Indhold: 500 ml.

Duft: Magnolie og pære.

Ingredienser: 
Aqua, Ammonium Laureth Sulphate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Parfum, Sodium Chloride, Allantoin, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Maltodextrin, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.

Om Kew Gardens

Kew Gardens - eller officielt Royal Botanic Gardens, Kew - er et omfattende haveanlæg i London. Det er et ledende center for botanisk forskning, der har en af de mest omfattende plantesamlinger i Storbritanien. Siden 2003 har den botaniske have været på UNESCO's Verdensarvsliste.

RBG Kew Enterprises har udviklet en vidunderlig serie af plejeprodukter med inspiration fra blomster og planter. Alt overskud fra RBG Kew Enterprises går til at støtte Kew Gardens vigtige arbejde.

Se hele udvalget fra Kew Gardens her

Måske vil du også kunne lide...