Kew sæbe

Kew sæbe - Osmanthus Rose - 240 g.

KGS0016

Ny vare

Luksuriøs og vegetabilsk sæbe fra Kew Gardens.

Sæben har en skøn blomsterduft med topnoter af bergamotte, mandarin og lyserød peber. Osmanthus komplimenterer bunden af rød cedertræ, rav og patchouli. En blød og varm duft fyldt med rose- og blomsteraromaer.

Håndsæben vejer hele 240 g.

Palmeolien i sæben er RSPO-certificeret.

Mål: 11 x 6,5 cm.

Flere detaljer

59,95 DKK

Yderligere information

Kew Soap er en eksklusiv linje af vegetabilsk håndsæbe, der er inspireret af duftene og skønheden ved planter og blomster i Royal Botanic Gardens, Kew i London.

Sæberne er fremstillet i England efter hundreder års traditionelle teknikker. De er lavet af de fineste ingredienser, der giver silkebløde, fugtgivende og velduftende sæber. Håndsæben er indpakket dekorativt i papir, der er designet ud fra smukke billeder fra Kew Gardens historiske arkiv.

Kew Gardens - eller officielt Royal Botanic Gardens, Kew - er et omfattende haveanlæg i London. Det er et ledende center for botanisk forskning, der har en af de mest omfattende plantesamlinger i Storbritanien. Siden 2003 har den botaniske have været på UNESCO's Verdensarvsliste.

RBG Kew Enterprises har udviklet en vidunderlig serie af plejeprodukter med inspiration fra blomster og planter. Alt overskud fra RBG Kew Enterprises går til at støtte Kew Gardens vigtige arbejde.

Se hele udvalget fra Kew Gardens her

Måske vil du også kunne lide...