Jul

Ny Julepynt - Håndskåret fugl Forstør

Julepynt - Håndskåret fugl

ARCXM009

Ny vare

Charmerende håndlavet julepynt fra Sass & Belle.

Den lille fugl er håndskåret i basswood/sortlind og er et fint og klassisk stykke julepynt, som kan pryde juletræet i mange år. Fuglen er malet hvid på brystet.

Mål:
Højde 5 cm.
Længde 9 cm.
Dybde 2,8 cm.

Flere detaljer

59,95 DKK

Yderligere information

Sass & Belle tilbyder et bredt udvalg af julepynt. Her finder du både smuk, klassisk, sjov og unik julepynt, som kan bringe glæde i mange år. 

Det engelske brand Sass & Belle har eksisteret siden 2009 - navnet stammer fra grundlæggeren, Richards, to døtre Saskia og Alma Belle. Det fantasifulde designteam med base i London er inspireret af de nyeste trends og har altid travlt med at finde på nye finurlige og uimodståelige gaveidéer og produkter til hjemmet, der kan tilføre en smule glæde og et drys af smil. De leder konstant efter nye materialer og på måder at mindske plastik i produkter og indpakning og har forpligtiget sig til at tage højde for bæredygtighed i alle kollektioner.  
Sass & Belle har desuden klart formulerede etiske retningslinjer vedrørende arbejdsforhold og diskrimination, og de er engageret i diverse velgørenhedsprojekter.

Måske vil du også kunne lide...