Jul

Ny Julekugle - Regnbue Forstør

Julekugle - Regnbue

RUBYXM161

Ny vare

Stor og festlig julekugle fra Sass & Belle.

Den charmerende julekugle er lavet i glas og malet i regnbuefarver med glimmerdetaljer i guld. Glaskuglen vil med garanti stråle og funkle på juletræet.

Mål:
Højde 10 cm.
Diameter 8 cm.

Flere detaljer

49,95 DKK

Yderligere information

De smukke julekugler fra Sass & Belle er lige til at blive i godt humør af. Glaskuglerne kommer i mange forskellige former - både de skøre og de mere klassiske. Find anderledes julepynt til dig selv eller brug dem til en personlig gave, der kan skabe glæde i mange år.

Det engelske brand Sass & Belle har eksisteret siden 2009 - navnet stammer fra grundlæggeren, Richards, to døtre Saskia og Alma Belle. Det fantasifulde designteam med base i London er inspireret af de nyeste trends og har altid travlt med at finde på nye finurlige og uimodståelige gaveidéer og produkter til hjemmet, der kan tilføre en smule glæde og et drys af smil. De leder konstant efter nye materialer og på måder at mindske plastik i produkter og indpakning og har forpligtiget sig til at tage højde for bæredygtighed i alle kollektioner.  
Sass & Belle har desuden klart formulerede etiske retningslinjer vedrørende arbejdsforhold og diskrimination, og de er engageret i diverse velgørenhedsprojekter.

Måske vil du også kunne lide...