Grydelapper

Grydelapper med broderi - Dompap - 2 stk.

36220

Ny vare

Sæt med 2 stk. flotte grydelapper fra Recycled by Wille med broderi.

De kvadratiske grydelapper har en meleret beige/lysegrå farve og lille hank til ophæng i det ene hjørne. Nederst i det modsatte hjørne er der broderet en smuk dompap med dens karakteristiske røde underside.

Grydelapperne er fremstillet af stofrester, der ellers ville være blevet kasseret. De er 20 x 20 cm.

Flere detaljer

79,95 DKK

Yderligere information

Produktinformation

Materiale: 99% genanvendt materiale (80% genanvendt bomuld / 20% genanvendt polyester).

Mål:
Længde 20 cm.
Bredde 20 cm.

Certificeringer: GRS, OEKO-TEX® og SEDEX.

Fremstillet i Indien.

Mere om Recycled by Wille

Det svenske firma Recycled by Wille er skabt ud fra et ønske om at være med til at passe bedre på jordens ressourcer. Ryggraden i alt hvad de gør er tanken om, at det er nu, vi skaber vores morgendag.

Produkterne fra Recycled by Wille er lavet af 99% genanvendt materiale. Gammelt bliver til nyt, simpelthen. De anvender materiale, som er tilbage fra andre tekstilproduktioner og skaber nye produkter af det, som andre ellers ville smide væk. På den måde sparer de både vand og energi; 50% vand og 30% energi for at være præcis. Målet er at forårsage så lidt negativ indvirkning på miljøet og mennesker som muligt. Fordi de indsamler andres stofaffald kan de skabe nye produkter helt uden at bruge farve eller tilsætte kemikalier.
Recycled by Wille lægger deres energi i at redde verden, i stedet for at ramme sæsonens mest trendy farvenuancer. Der er trods alt ingen tvivl om, at genanvendelse er det nye sort!

Find hele vores udvalg af bæredygtige tekstiler til køkken og bolig fra Recycled by Wille her.

Måske vil du også kunne lide...